Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 215 216 218 219 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1840933 puta)
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6220
Citat
- Iako Era tek ovih dana planira da zaprosi Danijelu, on već razmišlja kako će na proleće napraviti veselje u svom motelu na Ibarskoj magistrali
Na nivou  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Ponosni vlasnik samog sebe

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 39839
Zastava Ovde sam negde
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ova mora da je luda,gde će za Eru da se ženi jaooo!!!  Smiley 1

Valja prehraniT osmoro braća i sestara  Smile
IP sačuvana
social share
Kad vidis me na Bureku odma reci Alal vera 

Wc ne radi
Radovi u toku
Apiš me za Đoku
Smiley

Nije kriza,lakse nac litar ulja i kilu brasna neg pamet..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
Oženismo našeg Eru iako je mlad

Ova mora da je luda,gde će za Eru da se ženi jaooo!!!  Smiley 1

Valja prehraniT osmoro braća i sestara  Smile

ona je završila poso
« Poslednja izmena: 30. Dec 2010, 14:12:45 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Kad nemam drustvo, moze i nevaljali filmic :)

Zodijak
Pol Žena
Poruke 16
OS
MacOS X
Browser
Chrome 8.0.552.231
mob
Nokia 
Kakava genijalna tema!! Go girls!

Realno meni je zao gospodje Tosic, ocigledno da ima problema sa probavom, cim se sprema da pusti "tihog ubicu"

Obradovala sam se kad sam cula da je to resila

I odlucila da pripazi na ishranu, ne jede vise masno....

Smile
IP sačuvana
social share
'Smile... it's the second best thing to do with your lips.'
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Apple 15
Sevin Milan srušio luksuznu kuću prema savjetu 'vračare'

Srpski biznismen poprilično je praznovjeran. Već godinama slijepo vjeruje ženi 'vidovnjakinji' čije savjete vjerno sluša. Zbog nje je srušio tek kupljenu modernu kuću
Zadnja izmjena prije 1 sat i 6 minuta   Piše: Mirjana Filipović

Nakon dvije i pol godine veze, Severina (38) je odlučila ostaviti Slavka Šajinovića (41) zbog milijardera Milana Popovića (45). U Srbiji ga nazivaju 'kraljem bakra', a vlasnik je Valjaonice bakra Sevojno i Amalco grupe, jahti i nekretnina koje se nalaze diljem Balkana.
Severinin novi dečko sin je Titovog generala Jove Popovića, dugogodišnjeg čelnika partizana i sive eminencije brojnih tajnih službi u Brozovo i Miloševićevo vrijeme, piše srpski Svet. Otac mu je otvorio brojna poslovna vrata, ali Milanovi prijatelji tvrde kako je on i sam dovoljno poduzetan, ambiciozan i vrijedan.
Nevjerojatno praznovjeran
Svet također piše kako je srpski poduzetnik poprilično praznovjeran, pa tako slijepo vjeruje 'vidovnjakinji' i radi sve što mu ona kaže. Ona je zadužena za sve bitne stvari u njegovom životu. Bira mu namještaj, odlučuje o položaju kreveta u njegovoj kući, a savjetuje ga i oko izbora ljubavnih partnerica. Prije nekoliko godina Milan je srušio tek kupljenu kuću s bazenom jer je 'vidovnjakinja' tako odlučila. O njegovoj ekscentričnosti dovoljno govori to da je kuća bila potpuno nova kad ju je kupio i još k tome moderno uređena. Nalazila se u blizini Čenejskog aerodroma na koji je Milan redovito slijetao privatnim zrakoplovom. Naime, vidovnjakinja je kuću prije službenog useljenja pregledala, te zaključila kako zbog loših podzemnih voda, feng shui elemenata i drugih duhovnih aspekata kuću treba rušiti. Međutim, zaključila je kako se na istom tom mjestu treba sagraditi nova kuća u obliku kornjače, bez oštrih uglova i četvrtastih oblika. Vidovnjakinja je savjetovala da radnici tijekom rušenja kuće nose zvonca i nogavice kako bi otjerali zle duhove. Radnici su bili dobro plaćeni pa su pristali i na posebne uniforme.
Severina ima dovoljno godina za njega
Prijatelji srpskog milijardera tvrde kako mu je upravo vidovnjakinja savjetovala da se druži sa ženama koje imaju više od 35 godina. Severina prema tome ima blagoslov vračare. Nakon noćnih izlazaka, Milan se budi bez posljedica mamurluka. Razlog tome su posebne kapsule od maslačka koje novi Severinin dečko pije prije odlaska u noćni život.
Apartman u Miamiju
Novi Severinin dečko posjeduje i luksuzni apartman u Miamiju. Pjevačica je izjavila kako nakon nove godine planira na odmor, pa je vrlo vjerojatno da će dane nakon nove godine provesti i u Miamiju. Milan Popović apartman je kupio 2006. godine za 14 milijuna kuna. Luksuzno zdanje izrgađeno je 1988. godine, a prostire se na 255 četvornih metara. Sastoji se od tri spavaće sobe, četiri kupaonice, dva parkirna mjesta te zajedničkog bazena s unutarnje strane zgrade. Interijer je uređen u pomalo starinskon stilu. U blizini se također nalazi i VIP golf teren.

Izvor: 24 Sata
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Psihijatrijski slucaj  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Apple 15
Gospoda okajava grehe po izlasku iz „Farme“
Ekrem: Ne dam pare Vendiju!!!
Ponedeljak - 03.01.2011

Četiri dana po izlasku sa imanja u Lisoviću, vlasnik planetarnog hita „Kuća pos‘o“, Ekrem Jevrić, promenio je mišljenje o svojoj farmerskoj ljubavi Vesni Vukelić Vendi, a u ekskluzivnom intervjuu za „Alo!“ priznaje da se kaje za sve što je radio sa njom.

- Ničeg ti se ja, brate, ne sjećam! (Iako sam evidentno žensko, Jevrić mi se obraća u muškom rodu prim. aut). Toliko sam pio na farmi da se više ničeg ne sećam!

- Ne sećate se kako ste Vesni ljubili noge i plakali za njom?
Ona je mene skroz smotala. Ja sam u nju gled‘o ko u sliku! Ne znam šta mi je bilo, ko da nisam bio ja. Meni je menadžer Srđan Jovanović pustio snimke sa farme, ja se pola stvari ne sećam. Kada sam video šta sam sve radio i šta mi je ona radila, bilo me je sramota! Prvo mi je puštao snimke sa farme, a onda mi je pustio snimke Vesnine. Kada sam video šta sve ona radi sa gostima, kako je drpaju i pipaju, оdjednom sam progled‘o! Meni je dala samo malo da је pipkam i po neki put da je poljubim. Ja sam mislio da je ona poštena ženska, a kada sam video snimke šta sve radi za mani, kako je ‚vataju i stavljaju mani u sise, skroz sam progled‘o. Mnogo me je razočarala. Ona je mene iskoristila. Posle su mi neki ljudi pričali da ona tako iskorišćava muškarce. Mislila je da ću ja pobediti i htela je da mi uzme pare. Sada tek znam da joj je to bio cilj. Rekao sam da ću joj dati pare, ali to ne važi! Јa nisam znao kakva je ona ženska dok nisam vidiо muvi (film).

- Da li ste se čuli sa Vesnom i da li nameravate da je pozovete?
Nisam se čuo i ne nameravam!

- А da li ste se čuli sa suprugom Igbalom?
Nisam, ne javlja se. Ona je ljuta! Nadam se da će da mi oprosti i da ćemo se pomirimo kada odem u Njujork.

- Čula sam da u finalnoj večeri zbog pijanstva rođenu sestru Sabriju niste prepoznali.
- Pa ja ti, brate, kažem da se ničeg ne sećam! Ti mi ne veruješ! Seli smo posle emisije u auto i ja njojzi pitam: „Čiji si ti?“, a ona kaže: „Ekreme, brate, ja sam tvoja sestra Sabrija“. Tek tada sam skont‘o da je ona.

- U toku emisije smirili ste se. Da li vas je neko iz produkcije opomenuo da se tako ne ponašate, šta se zapravo desilo?
- Moj menadžer mi je prišao i rekao da će me polomiti ako se mrdnem.

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Tako dirljivo: zeli da se izvuce kod zene na amneziju  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
ahhahaha evo i njega u rubrici  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ajoj , kakav lik .... ne javlja mu se žena ....  Smile Smile Smile pa nije ni luda ... po američki, ima samo da ga sačekaju kuferi pred vratima ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 215 216 218 219 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.