Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 170 171 173 174 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1899983 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Marketing je chudo  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Ona nije ni htela da se ubije, jer da jeste - to bi i uradila. Samo je želela da skrene pažnju na sebe i na to što proživljava. Tužan je način na koji to radi, ali, kao što rekoh, devojka očito ima probleme sa kojima ne može sama da izađe na kraj.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 4970
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
ах, какав сјајан повод да се позове и цела клапа ''Одфрљанције Тријумф''. све сами експерти - објасниће нам на бази лабораторијских и практичних истраживања - зашто је извесна личност прешла са тупих жилета на десетине таблета.

шта је следеће - биће пиштољ - али ће случајно да омаши главу. Smile

Marketing je chudo  Smile

абсолутаменте !

Elem.. s druge strane, skotovi nikad nemaju problema u zivotu:

JELENA KARLEUŠA I DUŠKO TOŠIĆ: NEĆE LUKU HOĆE PRESTONICU

Prošlog četvrtka Jelena Karleuša odletela je za Englesku kod svog supruga Duška Tošića, koji je nedavno potpisao ugovor sa fudbalskim klubom Portsmut iz istoimenog grada. Iako je srpskom fudbaleru u poznatoj luci na jugu kraljevine obezbeđen luksuzan stan, popularna blondina zapucala je direktno za London kako bi se bacila u potragu za njihovim novim gnezdom. Naime, bračni par Tošić složio se da će im život u prestonici biti mnogo dinamičniji, a kako je London od Portsmuta udaljen svega 80 kilometara, Duletu neće biti teško da pri odlasku na treninge u automobilu provede manje od sat vremena.

сад сам коначно убеђен да ће Портсмаут испасти у другу лигу. а да ће ниво загађења лондонског ваздуха нагло порасти у периоду март-април па надаље.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 6630, valjda
Ona nije ni htela da se ubije, jer da jeste - to bi i uradila. Samo je želela da skrene pažnju na sebe i na to što proživljava. Tužan je način na koji to radi, ali, kao što rekoh, devojka očito ima probleme sa kojima ne može sama da izađe na kraj.

Јесте, ја оба пута кад сам пробао да се само-убијем нисам ником рекао за то... Али као што на жалост (вашу) без успеха... Јбте кој сам ја лузер чак не могу ни да се само-убијем ко човек...
« Poslednja izmena: 23. Feb 2010, 22:04:48 od lerr »
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
De, de, 'ajde, otvori temu na psihologiji, pa ćemo ti mi detaljno objasniti kako da uspeš sledeći put.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 6630, valjda
De, de, 'ajde, otvori temu na psihologiji, pa ćemo ti mi detaljno objasniti kako da uspeš sledeći put.  Smile

Ако нема показних вежби ондак ништа...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Ti si neki mnogo zahtevan samoubica, znaš?  Smile Možemo da ti nacrtamo, znam par forumaša koji odlično crtaju.  Smile  Smile

Elem, tema je: Stupid Spoiled Whore
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6220
Citat
Prošlog četvrtka Jelena Karleuša odletela je za Englesku kod svog supruga Duška Tošića, koji je nedavno potpisao ugovor sa fudbalskim klubom Portsmut iz istoimenog grada. Iako je srpskom fudbaleru u poznatoj luci na jugu kraljevine obezbeđen luksuzan stan, popularna blondina zapucala je direktno za London kako bi se bacila u potragu za njihovim novim gnezdom. Naime, bračni par Tošić složio se da će im život u prestonici biti mnogo dinamičniji, a kako je London od Portsmuta udaljen svega 80 kilometara, Duletu neće biti teško da pri odlasku na treninge u automobilu provede manje od sat vremena.
Ispravite me ako gresim, dakle lik ce pre da provede tri sata dnevno u automobilu nego da gleda onog akrepa kuci.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 6630, valjda
Ti si neki mnogo zahtevan samoubica, znaš?  Smile Možemo da ti nacrtamo, znam par forumaša koji odlično crtaju.  Smile  Smile

Elem, tema je: Stupid Spoiled Whore

Па какав је доживљај ако све не тече глатко...

Елем стварно више са тим офом, даклем тема.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Sreca je jedini udarac koji me je promasio...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
Zastava u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson w350
Paris Hilton poklonila sebi par novih grudi za rođendan!

Paris Hilton je pre par dana proslavila svoj 29. rođendan. Tom prilikom uočeno je našto drugačije na tananom telu bogate naslednice.

Ako je sudeći po ovim fotografijama koje su nastale samo par dana posle velikog rođendanskog partija, Paris je sebe za rođendan obradovala novim grudima. Slatka plavuša poznata je po tome da je baš ne krase obline, kakve su se iznenada pojavile u predelu njenih grudi…

Zabava bogate naslednice i wanna-be muzičke zvezde prošla je u senci skandala kada su se pobili njen sadašnji dečko Dag Reinhart i bivša simpatija Brendon Dejvis. Bivši i sadašnji pokačili su se navodno zbog Dagove prevelike ljubomore i činjenice da se Brendon na zabavu pojavio nepozvan.

Izvor: Tracara.rs
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 170 171 173 174 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.