Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 169 170 172 173 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1899975 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Sve je to tačno, ali devojka, ma koliki razmaženi kreten bila i tupson koji suicidalne poruke ostavlja na Facebook-u, ona ipak ima psihičkih problema i treba joj pomoći, jbt.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 1800
Sve je to tačno, ali devojka, ma koliki razmaženi kreten bila i tupson koji suicidalne poruke ostavlja na Facebook-u, ona ipak ima psihičkih problema i treba joj pomoći, jbt.

Viš kako znaš da razmišljaš profiterski  Smile
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 6630, valjda

Pa ima, chim koristi facebook, posebno shto stavlja samoubistvene poruke na facebooku... Mislim shto nije i na tweeteru?
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia N-shurnaest
MA likusha je teshki Emo... drop dead.  
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 
Naravno .
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Sreca je jedini udarac koji me je promasio...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
Zastava u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson w350
Ako ja zelim da umrem, ako mi se mre, znaci nije mi ni do cega. Sto bih onda ostavljala poruku svojim frendosima na facebook-u? Ej, ljudi, drago mi je sto sam se druzila sam vama, sad idem da umrem, cujemo se kad na onaj svet uvedu internet.... Ljubim vas sve...
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Meni je bas zao male...
Danas procitah da nije prvi put... Smile

Mislim.. mlada je, slatka, talentovana i vrckava... steta sto zbog "ljubavi" pravi takve stvari...
Garantujem da bi mogla da nadje mnogo bolje od lika za kojim pati... i ne samo u fizickom smislu, vec neko ko ce da je pazi i cuva... voli...

Elem.. s druge strane, skotovi nikad nemaju problema u zivotu:

JELENA KARLEUŠA I DUŠKO TOŠIĆ: NEĆE LUKU HOĆE PRESTONICU

Autor: Jordan Ginović

Objavljeno: 23.02.2010 - 10:23

Prošlog četvrtka Jelena Karleuša odletela je za Englesku kod svog supruga Duška Tošića, koji je nedavno potpisao ugovor sa fudbalskim klubom Portsmut iz istoimenog grada. Iako je srpskom fudbaleru u poznatoj luci na jugu kraljevine obezbeđen luksuzan stan, popularna blondina zapucala je direktno za London kako bi se bacila u potragu za njihovim novim gnezdom. Naime, bračni par Tošić složio se da će im život u prestonici biti mnogo dinamičniji, a kako je London od Portsmuta udaljen svega 80 kilometara, Duletu neće biti teško da pri odlasku na treninge u automobilu provede manje od sat vremena.

Izvor: Svet
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 

Kakve sve ljudi probleme imaju i kako zive, a ova razmazena deca glume ludilo, nezadovoljstvo na estradnom i ljubavnom planu, odveo bi je ja u Somaliju na godinu dve, pa kad se vrati cenice zivot i ljubice beton kad ga vidi..

E ovakve izjave najvise volim...Sta, ti kao nikad nisi imao razmazene trenutke, pravio dramu oko gluposti, bio mlad, preuvelicavao problem u svojoj glavi?Znaci svaki put kad ti imas neki problem pomislis na Somaliju, Afriku, ljude obolele od teskih bolesti, sirocice, pa istog momenta tvoji problemi prestanu da ti budu najbitniji i najtezi na svetu...Idi begaj...
I meni su ovo gluposti, ali odrasli ljudi kao da zaboravljaju kako stvari idu kada si klinac kad si mlad, pogotovo zenskim osobama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Sreca je jedini udarac koji me je promasio...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
Zastava u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson w350
Evo nastavka o Milici...

Drama Milice Majstorović: nove informacije…

Svi smo bili šokirani kada smo proteklog vikenda saznali da je mlada pevačica Milica Majstorović pokušala da izvrši samoubistvo, uzevši veliku količinu tableta za spavanje.

Sada su se pojavile i neke nove informacije koje upotpunjuju ovu priču, koja na sreću nije imala tragičan ishod.

Naime nedeljnik Svet u najnovijem broju piše o tome kako ovo nije Milici prvi put da se nađe u ovakvoj situaciji. Naime, kako se priča, Milica je prošle godine pokušala da oduzme sebi život, prerezavši vene.

Da li je to zaista istina, nemoguće je saznati, jer se Milica ne javlja na telefon čak ni svojim bliskim prijateljima, niti kolegama iz Operacije trijumf. Evo šta su oni o svemu ovome rekli za list Press.

IGOR CUKROV: Zvao sam Milicu, ali mi se ne javlja.Nije mi izgledala kao neko ko je toliko labilan da bi sebi pokušao da oduzme život. Naš posao je veoma stresan i može lako da vas baci u depresiju, ali mi ona nije delovala kao neko kome će to da se desi.

VUKAŠIN BRAJIĆ: Sa Milicom sam se dopisivao na FB sredinom prošle sedmice i naš razgovor je bio potpuno normalan. Napisala mi je i da ima dosta ponuda, ali da još nije našla bend sa kojim bi svirala. Šokiran sam onim što sam čuo! Teško mi je da poverujem da je to uradila, od nje ne bih očekivao tako nešto.

NIKOLA PAUNOVIĆ: Bezuspešno pokušavam da je dobijem na mobilni telefon. Ne znam da li je uopšte istina da je pokušala da se ubije. Tokom našeg zajedničkog života u šouu shvatio sam da je veoma emotivna, ali nijednog trenutka nisam pomislio da bi mogla da uradi tako nešto.

ANA BEBIĆ: Čula sam da je Milica sada dobro, što mi je sada najbitnije. Ne javlja se na telefon, pa ne znam kako i zbog čega se sve izdešavalo. Ona je na mene ostavila utisak izuzetno jake osobe.

MIKA KOSTIĆ: Poslednji put kada smo se čule sve je bilo u redu. Milica je savršeno psihički i fizički stabilna osoba.

I Kurir se danas bavi ovom temom, a oni kažu da je Milica bila razočarana odbijanjem i neuzvraćenom ljubavi, od glumca Andrije Miloševića.

Naime, Milica je Andriju upoznala 10. foebruara u emisiji Ognjena Amidžića, a iako su započeli flert, Andrija je odbio lepu Milicu. Kada je pozvan da prokomentariše ove tragične događaje, Andrija je rekao:

“Nemam apsolutno nikakav komentar na to što se desilo.”

Nadamo se da se Milica oseća bolje…

izvor: pressonline.rs, kurir-info.rs, alo.rs, svet.rs, tracara.rs

jeste Andrija super frajer, al se ne bih ubila zbog njega...
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6155
Zastava Суботица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 3220
Ne deluje mi kao neko ko bi se ubio al ajd... Smile
IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 169 170 172 173 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.