Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 168 169 171 172 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1900323 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Jaglika i ja ciljano i sa namerom pravimo diverziju na forumu.  Smile

IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 867
Zastava SFRJ
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
@Bambina

не брине мене што нас мешају због аватара, него је ту већи проблем у питању.
испаде да исто размишљамо!   Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Šta fali, meni to baš cool, znam da nisam usamljena u svojoj ludosti.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 

Vidi Banbina prica sama sa sobom  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Eto prsla sam, priznajem  Smile ; ali ipak nisam toliko prsla da ne primetim da smo u off-u.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Apple iPhone 7
Kol'ko je ovom Moskitu dobro u glavi  Smile

Imaginarijum klošara Moskitoa  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Apple 15
Mlada pevačica na „fejsbuku“ ostavljala dramatične vapaje
Milica najavila tragediju!!!
Ponedeljak - 22.02.2010

Kada je Milica Majstorović(20), zvezda rijaliti šoua „Operacija trijumf“, završila na urgentnom odeljenju bolnice u Kragujevcu nakon što je popila preveliku dozu lekova za spavanje, bila je to samo kulminacija drame koja se poslednjih meseci odigravala u životu mlade pevačice.

O tome svedoče i dramatične poruke koje je Milica ostavljala na „fejsbuku“ danima pre tragičnog incidenta.

Sate koji su prethodili tužnom događaju, finalistkinja „Operacije trijumf“ provela je na internet mreži pišući oproštajne poruke. Njen vapaj, međutim, niko nije razumeo ili nije želeo da čuje.
- Možda nisam uspela u svemu i možda nisam sve uradila što sam želela, ali sam naučila da volim, iako mi nije bilo uzvraćeno - bilo je poslednje što je Milica tog četvrtka(22 časa i 6 minuta) napisala pre nego što je popila lekove. Ova poruka bila je samo jedna u nizu sličnih iz kojih se može naslutiti njeno psihičko stanje, te činjenica da je njeno nezadovoljstvo na poslovnom planu bilo produbljeno i emotivnim krahom u vezi koju je upravo okončala. Svom bivšem dečku Milica je pre nego što će uzeti umalo fatalnu količinu tableta za spavanje ostavila i poruku.
- Nikada nećeš shvatiti koliko sam te volela... Možda... Onda kada me ne bude bilo i kada ne budeš mogao nigde da me nađeš, osim u stvarima koje podsećaju na mene... I možda... biće ti teško... ali nikada kao meni zbog odluke da odem - poručila mu je Milica u obraćanju pred za nju, na svu sreću, ne i koban događaj.

U kakvom je stanju svesti bila Majstorovićeva kada se obraćala prijateljima i bivšem dečku upitali smo psihologa Nebojšu Jovanovića, koji je analizirao njene poruke.
- Čini mi se da se jasno vidi da je ova osoba htela da izazove osećaj krivice kod osobe kojoj je poruka upućena. Nezahvalno je tvrditi nešto ako lično ne poznajete osobu koja je to uradila, ali mogu da kažem da je ovo stanje pasivne agresije, a to je kada ne možete otvoreno da pokažete bes, već postupkom kažnjavate nekog ko vam je naneo bol - kaže doktor Jovanović i dodaje da je bilo slučajeva da su mladi unapred najavljivali da će uraditi nešto sa sobom.
- Mladi često ostavljaju poruke kao što su i ove, a time hoće da izazovu osećaj griže savesti i krivice kod treće osobe - objašnjava psiholog i tvrdi da je lekar koji je primio pacijenta zakonski dužan da ga uputi kod psihijatra.
- Bitno je da se psihoterapeut dubinski posveti problemu jer u suprotnom osoba će možda ponovo pokušati da uradi isto. Ako je terapija dobra i temeljna, ovo se neće ponoviti - zaključio je Jovanović.

Poruke pred nesrećni čin

22:06 - Možda nisam uspela u svemu, možda nisam sve uradila što sam želela... ali sam naučila da volim iako mi nije bilo uzvraćeno...
21:47 - Laku noć, svirači. Laku noć svima... do nekog drugog viđenja.
19:11 - Nikada nećeš shvatiti koliko sam te volela... Možda... onda kad me ne bude bilo i kad ne budeš mogao nigde da me nađeš, osim u stvarima koje podsećaju na mene... i možda... biće ti teško... ali nikada kao meni zbog odluke da o dem.
17:51 - Odoh. A gde, ne znam ni ja. Samo ću hodati, a put će se sam stvoriti.
16:40 - Za tako malo me neće...
15:32 - A sad ću da se napijem. Zašto, samo ja znam.

Milorad, Miličin otac: Zatečen sam njenim postupkom

Milici je tokom vikenda mobilni telefon bio isključen, a na broj u
stanu Majstorovića javio se njen otac Milorad, koji nam je ljubazno objasnio da ona nije kod kuće.
- Zatečen sam situacijom koja nas je zadesila, ali mislim da bi vam Milica najbolje objasnila razloge zbog kojih je to uradila. Nadam se da me, kao oca, razumete zašto vam ništa više ne mogu reći - rekao je gospodin Majstorović.

A. V. - B. P.

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 4970
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
чуј - најавила трагедију. и види стварно најавила. Smile
ништа - нек се баци са музике на прорицање као видовита Бранка. ту је добар кеш.

досадно јој било... а и популарност јој опала. па је морало нешто да се чини. фејсбукић + порукице + таблетице + абсинт. уф. 2.25% су шансе да ово није урадила због медијског експонирања.

име ове теме објашњава...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 495
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Alcatel DB
Nije mi bas najjasnije sta pokusavaju ljudi ovakvim postupcima, ocigledno je da ne zele da se ubiju, jer da zele ne bi pokusavali de se predoziraju mlekom nego bi se stvarno ubili, bar za to ima gomila isprobanih nacina... Privlacenje paznje hmm, pa ako ces vec da privuces negativnu paznju mozes lepo da stavis govno na glavu i da se prosetas centrom grada, bice skandal, bices u novinama, mislice ljudi da nisi normalan, znaci sve isto samo sto neces naneti stetu svom organizmu, po meni bilje resenje a i originalnije..
Znam jednog lika koji je pokusao potpuno istu stvar kao i ova glupaca, "kao" da se ubije jer ga ostavila devojka, samo je ispao debil u ocima devojke i svih ljudi, nikakva korist osim sto je ispao idiot, da sam mu ja cale tako bi ga polomio da ne bude u stanju da se ubije i da hoce..
Kakve sve ljudi probleme imaju i kako zive, a ova razmazena deca glume ludilo, nezadovoljstvo na estradnom i ljubavnom planu, odveo bi je ja u Somaliju na godinu dve, pa kad se vrati cenice zivot i ljubice beton kad ga vidi..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 4970
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
ocigledno je da ne zele da se ubiju, jer da zele ne bi pokusavali de se predoziraju mlekom nego bi se stvarno ubili, bar za to ima gomila isprobanih nacina...

Smile Smile Smile

Citat
Kakve sve ljudi probleme imaju i kako zive, a ova razmazena deca glume ludilo, nezadovoljstvo na estradnom i ljubavnom planu, odveo bi je ja u Somaliju na godinu dve, pa kad se vrati cenice zivot i ljubice beton kad ga vidi..

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 168 169 171 172 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.