Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 108 109 111 112 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1890010 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Citat
It's Funny 'Cause It's True

Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Apple 15
Ceca uvek jede biftek
M. ADŽIĆ, 30.08.2009 20:25:24    Ocena:
2.04 (Glasova: 26)

PLAĆANJE nekoliko desetina hiljada evra za nastup naših najpopularnijih pevačica samo je početak “muka” za organizatore koncerata u inostranstvu. Ugovor za nastup sadrži podugačku listu zahteva koja uključuje sve: od visine honorara, prevoza i smeštaja, do odgovarajuće posteljine i posebnog menija. U nekim (retkim) slučajevima organizatori odbijaju da udovolje “mušicama” slavnih gostiju, ali ovi u većini slučajeva dobiju šta god požele.
Rajder lista muzičke zvezde Jelene Karleuše prilično je dugačka i donekle podseća na one koje sastavljaju njene svetske kolege. JK traži da u grad u kojem nastupa doleti privatnim avionom, a za tamošnji prevoz - limuzinu sa ličnim vozačem. Njeno obezbeđenje vozi se autom marke “mercedes” S-klase, dok kombi “mercedes vito” prevozi plesače, muzičare i opremu. Organizatori su dužni da joj obezbede noćenje u hotelu sa pet zvezdica, i to u predsedničkom, odnosno najboljem apartmanu, koji mora da sadrži servirano egzotično voće i najmanje deset boca čuvene francuske vode “evijan” u mini baru. Uz to, Karleuša ima posebnu telefonsku liniju, spava isključivo na svilenoj posteljini pink boje, a njeno kupatilo mora da poseduje hidromasažnu kadu. U prostorijama gde boravi izričito je zabranjeno pušenje. U istom hotelu odseda i njena ekipa, pi-ar Zoran Birtašević u specijalnom apartmanu, a plesači i muzičari u četiri dvokrevetne sobe. Za njenu bezbednost brinu se četiri pripadnika obezbeđenja, dok se za vreme nastupa najmanje dva telohranitelja nalaze oko bine. Tokom koncerta ima posebnu garderobu, koja takođe mora da sadrži mini bar sa vodom “evijan”, tri ogromna zidna ogledala, veliki sto za šminkanje i kupatilo.
I Seka
Aleksić ima poveću listu zahteva kada ugovara koncerte u inostranstvu. Folkerka traži od organizatora da joj osigura smeštaj sa pet zvezdica, četiri telohranitelja koja će je čuvati u hotelu i pratiti do diskoteke u kojoj nastupa. I obezbeđenje u diskoteci mora da bude u skladu sa njenim renomeom. Seka zahteva da se po nju dođe posebnim automobilom: “audi A6”, “mercedes”
E-klase, “bmv x5” ili “bmv x6”. Osoblje diskoteke ima zabranu točenja alkohola njenim ljudima iz benda, a do Aleksićeve u bekstejdžu ne može da dođe niko ko prethodno nije dogovorio sastanak sa njenim menadžerom.
Iako slovi za najveću zvazdu na Balkanu, Ceca Ražnatović ima više nego skromnu listu zahteva. Na njoj se nalazi apartman u hotelu sa pet zvezdica, u kojem mora biti smešten njen frizer, obezbeđenje i ako povede još nekog od bližih saradnika i članova porodice. Što se tiče pića, Ceca konzumira isključivo negaziranu, nehlađenu vodu. Nekoliko sati pre nastupa uvek pojede biftek, jako pečen, na komade. Tokom koncerta izričito je zabranjeno puštanje dimnih efekata. Iako ne iziskuje mnogo, organizatori se prema njoj ophode kao prema kraljici. Na nastupe uglavnom leti privatnim avionom, vozi se limuzinom i odseda u predsedničkom apartmanu... Često dobija i policijsku pratnju, kako ne bi gubila vreme na gužve u saobraćaju, kao što je to bio slučaj u Bugarskoj, gde je pre nekoliko godina nastupila na stadionu “Vasil Levski”. U Skoplju su bili isključeni i semafori dok se vozila od hotela do stadiona.
Sličan tretman ima i najpopularnija folk diva bivše Jugoslavije Lepa Brena. Jedino što gazdarica “Granda” zahteva jeste da u hotelu u kojem je smeštena, ima spa centar i teretanu.
Folk zvezda Dara Bubamara, koja se nedavno vratila sa crnogorskog primorja, kaže da ne glumata zvezdu i da ne traži od tice mleko.
- Pošto obično prespavam u gradu u kojem pevam, zahtevam od organizatora da mi obezbedi apartman u hotelu sa pet zvezdica. Ne tražim da mi jedan zid bude okrečen u žuto, drugi u belo, treći u roze... već luksuzan smeštaj koji koristim i privatno. Što se tiče hrane, jedem sve i ne izmišljam ludog majmuna na žaru, već obično tražim da mi preporuče eminentni restoran u gradu u kojem naručujem hranu u zavisnosti od toga šta mi se tog trenutka jede. Pošto smatram da nema bolje hrane od naših specijaliteta, dešavalo mi se da u Americi, Beču ili Parizu tražim da mi spreme domaći pasulj, punjenu papriku... Daleko smo mi od Madoninog standarda, koja sa sobom vuče
100 frizera, šminkera, kuvara... Kod naših pevača liste zahteva su više nego pristojne u poređenju sa svetkim zvezdama - poručuje Dara.

Izvor: Novosti

Zakljucak... sto si veca zvezda, to su ti manji prohtevi...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Sto manja zvezda tj sto veci kompleks ''niko i nista'' to veci zahtevi .
Ceki je skroz ok ,u zadnje vreme sam pocela bas da je gotivim .  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
HTC One
Jeste da je off... ali... kada ce biti ona unlockovana ona privremeno lokovana tema one stupid spoiled whore koja je pretila tuzbom clanovima foruma? Meni je do smeha a tema jos ne fercera?
« Poslednja izmena: 01. Sep 2009, 01:00:13 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Apple 15
JK ZA DEBELE, GRBAVE, BRKATE...

Autor: Dragan Kecman

Objavljeno: 01.09.2009 10:00

Jelena Karleuša ne miruje ni nedelju dana pred porođaj! Kako važi za jednu od najstilizovanijih, ako ne i najstilizovaniju javnu ličnost u zemlji i regionu, kreativna pevačica došla je na ideju da svima onima kojima je pre svega modni, ali i neki drugi uzor (hteli oni to da priznaju ili ne), podari svojevrsni priručnik. Nesvakidašnje delo radnog naslova „Modni almanah Jelene Karleuše“ namenjeno je osobama koje kubure sa pronalaženjem sopstvenog, odnosno idealnog stila. Iako će pribeći duhovitom načinu pisanja, JK će polaznicima male škole stila i ukusa dati vrlo značajne savete i smernice, a „Za male i debele“, „Za mršave i grbave“, „Za ravne kao daska“, „Za 'Pamele'“, „Za trudnice“ samo su neka od poglavlja pevačicinog književnog prvenca.

Takođe, kako saznajemo, „Modni almanah“ će imati stotinak strana, a za dizajn korica, kao i za ilustracije kojima će biti oplemenjen, pobrinuće se niko drugi do sama gospođa Tošić. „Svet“ ekskluzivno donosi nekoliko redova Jecinog čeda u kojem ekscentrična zvezda na samom početku jasno stavlja do znanja da je primat stila i ukusa - higijena: „Perite se, za ime boga! Pre bih se ubila nego da smrdim na znoj! Dalje, okupani i namirisani nipošto ne oblačite stvari koje ste već nosili i koje su povukle raznorazne mirise. Čisto na čisto! Parfem ne može da neutrališe smrad - pojačava ga! Dlake na rukama, nogama i ispod pazuha? Samo ako nosite skafander! Ma, ni tad! Nikada! Brkate žene, ako čitate ovo, ne znam šta da vam kažem... Vukodlaci ne moraju da uče o modi i stilu.“

Pošto je u svom prepoznatljivom stilu iskritikovala one koji o ličnoj higijeni ne vode dovoljno računa, Jelena Karleuša se osvrće na ono najvažnije - kako sakriti mane na telu: “Imate male, prevelike ili opuštene grudi? Celulit? Zadnjica vam je ogromna ili pljosnata? Ramena su vam uska? Sa stomaka kipi salo? Grbavi ste, ćopavi ili bez oka? Okej... Za sve postoji lek! Pošto ste se nagojili kao prase, zaboravite na šareniš. Jedno veliko NE uzanoj garderobi, svetlim bojama i kratkim suknjama. Šta ću vam ja što ne možete da se kontrolišete kad jedete... Sad se mučite! Modno pravilo broj jedan je vitka linija. Žao mi je. Ali, ako ste debeli, to ne znači da treba da idete zarozani, da ne izlazite iz trenerki i patika ili da se oblačite kao Luis! ...", nastavak u novom broju "Sveta".

Izvor: Svet
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Koja lujka ,interesanto je dokle je spremna da ide ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 
Fasciniraju me njene izjave, ali stvarno  Smile

Citat
Brkate žene, ako čitate ovo, ne znam šta da vam kažem... Vukodlaci ne moraju da uče o modi i stilu.

Jbt, retard !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Kasirka u mom maxiju je jedna ljubazna brkata zenica i uvek je raspolozena i nasmejana i lepsa mi je od Karleuse  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Apple 15
Iskreno, ne znam koliko je pametno citavog zivota depilirati ruke...
Noge.. ajde... de.. ali ruke...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Ne zelim da vredjam JK ali kad vidim onu sliku iz skolskog dvorista u rozim hlacama i ja bih se celog zivota trudila da se ne vratim na takav izgled  Smile.Lepo je sto je iz sebe izvukla maksimum i liniju doterala do savrsenstva,ali ona zivi od toga i mora da ulaze u svoj izgled .Obicnim zenama koje rade obican posao nije potrebno da budu vitke i da nemaju nijednu dlacicu na sebi .Vecina i ne stize da se posveti sebi jer dodju umorne sa posla.
Tako da Jeco imaj razumevanja za obicne zene koje rade za 20.000.dinara - ipak nemaju toliko slobodnog vremena da posvete sebi i svom doterivanju ,ali zato je rucak svaki dan na stolu i cist ,opeglan ves u ormanu .
Tako da Ima neke lepote i harizme i u brkovima  Smile
« Poslednja izmena: 01. Sep 2009, 16:08:29 od lolana »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 108 109 111 112 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.