Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 101 102 104 105 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1837694 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Wildfire S
Nije mi jasna uopste poenta tvog postavljanja ovog clanka..

Pa naravno da ti nije jasna kad nisi pročitala članak, sasvim razumljivo.

to sto ostavim komentar u vezi nje ne znaci da se meni sad zivot vrti oko nje i da ja samo o njoj razmisljam u svoje slobodno vreme

I ja sad kažem ne slažem se s tvojim kratkim komentarom. Smatram da je taj komentar besmislen ili neistinit ili ograničen.
I ti kažeš da nije. I zašto nije.
I onda ja postavim tekst koji argumentuje moju tvrdnju da ti je besmislen komentar.
I onda ti kažeš ne možeš i nećeš čitati dugačak tekst jer to daje smisao...
I onda...

Vrzino kolo.

Izgubih vreme.
Nema veze, nije ni bitno. Uživaj.  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
Evo pročitah članak. I mogu reći da mi se ni malo ne dopada. Zašto? Rado ću obrazložiti:

Pozivanje na malograđanštinu zarad dokazivanja nečega je kao objašnjavati dabru trigonometriju. Prosto, nema svrhe. Ljudi koji su malograđani toga nisu svesni, i da ih ceo svet proglasi takvim, verujem da bi se držali svog stava - ''Ne, ja to nisam''.

Ako mi dozvolite da se pozovem na jedan izvor (konkretno: ''Komitet 300'', Džona Kolmana), usudiću se da zaključim da pojava jedne Paris Hilton nije nikakva novost. Dr Kolman u pomenutoj knjizi priča o pojavi Bitlsa '50-ih godina, kao o smišljenom planu da se američkoj omladini podmetnu kao uzori - najpre droga, ''rock'' način života, a kao posledica toga - nepremostiv jaz između omladine koja taj ideal sledi i starijih generacija koje taj način života ne mogu razumeti, kamoli prihvatiti.

Ako makar na trenutak prihvatimo Kolmanovu tezu, onda nam postaje jasno da je i jedna Paris Hilton i te kako još jedan pokušaj da se široke mase izmanipulišu, i to najpre krpz usvajanje stava da je takav party lifestyle nešto cool, in, nešto što bi svaka devojka (devojčica) želela da živi. And, guess what? To im je jebeno dobro uspelo.

Kao idol mlađim generacijama, ona mora biti nedostupna. S obzirom da je ovo doba surovog kapitalizma, najbolji metod za to jeste upravo njena finansijska nedodirljivost. I za tren oka imaćete hrpu klinki koje imitiraju Paris, i koje ne biraju sredstvo i način da svoju fantaziju što više približe realnosti. Ne verujete?

http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/s.php?init=srp&sf=r&k=400000000010&n=-1&q=I%20%3C3%20Paris%20Hilton

Citat
kada god se ljutimo na „glupost masa" mi smo u stvari ljuti na demokratski koncept društvenog uređenja.
Ovaj deo mi se čini vrlo interesantnim, pa i istinitim.

Naime, da li je baš glupost masa proizvod demokratskog uređenja?
Ne, nije. Takva stvar kao što je ''glupost masa'' je postojala oduvek, samo se u demokratskoj klimi ona bolje i lakše može uočiti. Takva pojava je verovatno postojala još u Antičkoj Grčkoj, a činjenica je da ljudi nisu jednaki, nikada neće i biti, i ako ništa, makar ćemo se uvek razlikovati po pameti. I to jeste diskriminacija koja je nužna.

Dakle, jedna Paris Hilton je produkt medija, serviran da lažnog glamura gladnoj masi ponudi ono što ova traži. Za uzvrat, Paris dobija pažnju kakvu želi, a za kojom tako bolesno vapi... No, njeni motivi su već neka druga priča.

Smile
« Poslednja izmena: 04. Avg 2009, 21:17:41 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
Citat
Ma kakva zavist, ko priča (samo) o ljubomori ovde.

A zašto samo na Amerikance... kapitalizam je i ovde? (ako si čitala uopšte tekst)
Lepo smo ga uveli. Siguran sam i da je u Bosni isti.

Mi ovde imamo Paris Hilton, odnosno fenomen Ive Štrljić, ne bavi se ni sa čim a redovni je posetilac raznih, hepeninga, liftinga stajlinga, koktela, brančeva itd itd.
Ona je, kako je u tekstu opisano, sopstevni proizvod.
Sta znam, tekst je manje-vise u fazonu, ljudi vole da je mrze jer je ona sve ono sto oni nisu i nece biti, paris hilton nije glupa, ona je od sebe napravila trademark, ona je posljedica kapitalizma, elem:

Citat
Ona je simptom globalizujuće kapitalističke planete na kojoj je novac pretočen u univerzalnu vrednost: ko ga ima dobar je, ko ga nema i nije nešto. Ali ko ga ima, pa ga još troši bez mere, nabijajući to svima na nos, taj je potpuno nepodnošljiv. Lažna skromnost, koja bi da se nametne, samo je jalovo moralističko jamranje, koja ništa ne menja u poretku stvari. Iako može izgledati da se na taj način kritikuje klasna nejednakost, zapravo se samo mrzi činjenica da ja nisam na mestu male raskalašne bogatašice i ništa više, ali ni manje od toga. Jer, svako ko bi kritiku Paris društveno kontekstualizovao, shvatio bi da nije problem u njoj, nego da je problem sistemsko-ekonomske prirode, a da ga ona verovatno samo čini vidljivijim.
Super, problem je u sistemu, a paris nam raskrinkava sistem, kao da mi prije nismo znali koliko je neposten.
Mislim .. nije meni paris otvorila oci  Smile

A s druge strane, nesto mi je zapalo u oko:

Citat
Stoga, ljuteći se na Paris, većina ljudi se zapravo ljuti na pravila igre unutar kapitalizma, ali nema nikakvu posebnu želju da taj sistem, koji omogućava pojave kao što je ona, promeni, već na ta pravila pristaje

Ko nema zelju da mjenja sistem? Evo, ja imam. I sta s tim? Nista, mogu obrisati zelju o dupe. Ko mene sta pita?
Ovo su price za malu djecu ..

Citat
To je potvrdila i potpisivanjem ugovora sa izvesnim njujorškim klubom, u kome samo treba da se pojavljuje i dobro zabavi, ne bi li na taj način privukla pažnju snobovske publike.
To nije nista novo, ima i kod nas tih posvodusa, samo su za 20 klasa nize od paris hilton, kakva god da je ona. Mene ovo nista ne fascinira pretjerano da budem iskrena, tekst je samo malo rasclanio neke stvari, s nekim se i ne slazem, al sve u svemu - nista novo. Samo bih zamolila gospodina autora da koristi srpski jezik il kojim vec govori jer kad vidim pola recenice na engleskom i pola na srpskom, oce mi nesto biti  Smile

Fala na razumjevanju  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Virtuelna šorka ljutih rivalki - Jelene Karleuše i Seke Aleksić na Facebook-u!

Ovog puta okršaj je inicirala Seka Aleksić, gostovanjem u emisiji "Red carpet", a onda je krenula lavina u kojoj su jedna drugu častile raznoraznim nazivima. Tako je Seka Aleksić nazvala Karleušu "Krmeljuša", a Jelena joj je uzvratila objavljivanjem njenog, tvrdi, pravog imena - "Zuhra Ramizaj".

Seka Aleksić je u emisiji "Red carpet", doduše bez pominjanja imena Karleuše, govorila o pevačicama koje se kite tuđim perjem.

"Najviše se foliraju oni koji su sve samo ne zvezde, oni koji žive kao podstanari, voze iznajmljene automobile, imaju falš tašne...Takve pevačice su do te mere iskompleksirane da se slikaju u tuđim kolima i ispred tuđih stanova koje u javnosti predstavljaju kao svoje", rekla je Seka Aleksić u emisiji koja se emituje na hrvatskoj TV Nova.

Pandorina kutija bila je otvorena!

Samo 24 sata kasnije, JK je odgovorila svojoj rivalki preko društvene mreže - Facebook:

"Dragi prijatelji, zbog velikog interesovanja uskoro će početi da radi moj fan klub koji će okupljati sve javne ličnosti moje obožavaoce. Pevačice će biti u najvećem broju, a počasna predsednica biće ona koja me najviše kopira, najviše priča o meni, vodi računa o tome šta jedem, gde živim, šta vozim, oblačim...", napisala je Karleuša, prenosi magazin "Svet".

Nekoliko sati kasnije Karleuša se dopunila: "I evo, imamo pobednicu! Zlato odlazi u ruke Seki-ja-zidam-kuću-ona-živi-u-saksiji Aleksić! Čestitam! Dakle, Zuhra Ramizaj je počasna predsednica mog fan kluba".

Kada su je prijatelji na Facebook-u pitali ko je Zuhra Ramizaj, JK je spremno odgovorila: "Pa, to je valjda pravo ime naše pobednice. Molim? A brat Nedžad? Odmah da razjasnimo - volim sve ljude na svetu, bilo koje da su veroispovesti. Uvek sam otvoreno govorila da sam ateista i da ljude ne gledam kroz veru. Najvažnije je kakav je ko čovek i čini li dobro. Ali, isto tako prezirem one koji se stide svoje krvi, svojih roditelja, pa menjaju ime zarad nekog uspeha. To se zove obmanjivanje naroda! Velika prevara!".

Seka Aleksić je videla šta je napisala njena ljuta suparnica, pa se potom i ona latila tastature.

"Dragi moji prijatelji, evo jednog humanog predloga. Hajde da zajedno otvorimo jedan devizni račun na koji će svako od nas, koliko ko može, izvršiti uplatu, a sve u cilju da Krmeljuši zvanoj 'nema se, može se' kupimo stan, da ima jadna gde da spava, a ne da se slika ispred tuđih vila, hvaleći se kako su njene. Evo, ja ću prva uplatiti 1.000 evra, a vi, kao što rekoh, koliko ko može", odgovorila je Seka i potom objavila broj žiro-računa.

To što je Seka u međuvremenu našla novog dečka - svog telohranitelja Veljka Piljikića (26), koga će predstaviti u novom spotu za baladu "Poslednji let", bio je zapravo "kec na deset" Jeleni Karleuši.

Karleuša je, naime, to iskoristila kao još jedan argument u borbi protiv Seke Aleksić i stalnog prozivanja da je ova kopira do iznemoglosti.

"Kada su mi namestili aferu 'telohranitelj', nisam ni sanjala da će neke opsednute osobe kopirati čak i to, u želji da budu ja...Bolesno! Šta je sledeće? Da ne prođem kao Lenon? Kukuuuu...", napisala je JK.

Obračun će se nastaviti...

Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Apple 15
Gagi Đogani odgovara na optužbe koje pune stranice štampe
Anabela i droga su moja prošlost

Utorak - 11.08.2009
Nakon medijski veoma propraćenog privatnog i poslovnog razlaza grupe „Fanki Dži“, odnosno Anabele i Gagija (37), javnost je imala priliku da čuje samo jednu stranu priče.

Uglavnom je u prvom planu bila nežnija polovina nekadašnjeg tandema, dok je Gagi rešio da se distancira od medija. Zbog ovoga je doživeo pravi linč u javnosti, pa je bio obeležen kao preljubnik, narkoman i čovek koji ne valja ni za sebe ni za svoje bližnje. Prvi put, posle čitave medijske hajke koja se protiv njega vodila, odlučio je da za „Alo!“ progovori o svom razvodu, ali i o svom nekadašnjem poroku - marihuani - zbog kojeg i danas nosi breme.

- Anabela je 29. aprila podnela tužbu za razvod braka. Problemi su nastali još pre dve godine, zahladili smo odnose i dosta smo se distancirali. Pre nekoliko meseci sam primetio da se drastično promenila, da je rešila da se više posveti sebi i to je bilo u redu. Tu sam osetio drugačiji odnos prema meni, ponašala se kao da sam potpuno neprimetan u njenom životu.
- Šta je na to uticalo?
- Njene posete psihijatru. Bila je jedno vreme u krizi, stalno je kukala da je umorna i nezadovoljna pa sam je molio da se obrati za pomoć stručnom licu. Nije sebi htela da prizna da je u postporođajnoj depresiji, koja je počela nakon rođenja naše druge ćerke. Pretpostavljam da ju je psihijatar savetovao da se više druži s ljudima, da češće izlazi... Počela je da me upozorava da će se razvesti, da mi govori da zahtev za razvod drži u automobilu i kad mi je pukao film, iselio sam se iz našeg stana. Nisam želeo da se svađamo pred decom, Lunom i Ninom. Živim kao podstanar već četiri meseca, a ona se nijednom nije setila da me pozove i pita kako sam.

- Šta danas misliš o bivšoj supruzi?
- Jedan od razloga za naš razvod je to što sam se punih petnaest godina borio s njenom naivnošću. Ubeđivao sam je da nisu svi ljudi dobri, kao što je ona. Veoma je naivna. Previše veruje ljudima i vrlo je emotivna. Ja sam dosta iskusniji, što se kaže, dete sam s asfalta i mnogo bolje mogu svakog da procenim. Kada mi je dala zahtev za razvod, pitao sam je petnaest puta: „Anabela, zašto se razvodiš?“. Nije znala konkretno da objasni, samo je govorila: „Želim da budem slobodna, neću da budem sto odsto pod tvojim kontrolom.“
Poslednje dve, možda čak i tri godine nismo spavali u bračnom krevetu. Tu se uselila mlađa ćerka Nina, a ja sam prešao u dečju sobu. Možda Anabela nije ni imala potrebu da se ja vratim u naš krevet.
- Kako to misliš? Da li si sumnjao da ima drugog?
- Anabela je bila zaljubljena u Marka iz grupe 187! Kad sam čuo da se dopisuju i da to postaje ozbiljno, odmah sam ga nazvao da pitam šta se tu dešava. To je bilo još 2001. godine. Rekao mi je da između njih nikada ništa nije bilo jer me on poštuje i ne bi to uradio, dirao u porodicu s dvoje dece. Poverovao sam mu jer znam da je dobar dečko. Teško mi je bilo kada sam u jednoj Anabelinoj knjizi pronašao njegovu sliku. Došlo mi je da porazbijam ceo stan, ali sam umesto toga hitno zakazao kod svog psihijatra, koji mi je pomogao da se smirim. Kad sam došao kući, rekao sam joj staloženo: „Ljubavi, OK, zaljubila si se u Marka, proći će i to, šta je, tu je“. Nakon toga sam je poslao kod majke da se odmori i razmisli o svemu. Video sam da joj je teško jer je u tom trenutku trebalo da se odluči između njega i naše porodice. Kada je sve to prošlo, rešili smo da napravimo drugo dete i da počnemo sve ispočetka.
- Da li misliš da sada ima dečka?
- Prema njenom ponašanju bih rekao da ima, ali nisam siguran. Voleo bih da ima nekog jer bi bila ispunjenija, a samim tim bi i naša deca bila srećnija, što meni mnogo znači.
- Koliko često viđaš decu?
- Sudski smo postigli dogovor da decu mogu da viđam kada hoću. Ćerke su strašno vezane za mene. Mlađa, Nina, stalno me zove i pita: „Tata, a što ti ne spavaš kod nas?“.
- Da li ćeš Anabeli zabraniti da na nastupima peva pesme grupe „Fanki Dži“?
- Ona je sama najavila da napušta grupu, tako da neće više moći da koristi naše pesme. Ja sam izvršni producent i nosilac projekta grupe, bilo bi potpuno suludo da sad i ona i ja na nastupima izvodimo isti repertoar. Pošto je ona napustila grupu, red je da više ne izvodi pesme grupe „Fanki Dži“, sa čime se ona složila.
- Kako komentarišeš medijske napise o tome da se drogiraš?
- Evo, sada prvi put priznajem da sam pušio travu tokom 1999. i 2000. godine. Nisam bio aktivan konzument, već samo povremeno, najčešće vikendima. Tada sam upao u neko loše društvo i duvao sam sve dok nisam doživeo panični napad. Nikada nisam probao ništa jače i želim da kažem ljudima da je to veliko zlo. Mnogi se zavaravaju da trava nije droga, ali to jeste prvi korak ka narkomaniji. Brata sam izvukao iz tog pakla, skinuo ga s heroina, platio mu lečenje i sada je, hvala bogu, živ i zdrav.
- Iskreno, da li bi se pomirio s Anabelom?
- Posle cele ove agonije poslednjih nekoliko meseci, više nisam emotivno vezan za nju, nemam posebnu želju ni da je vidim, ali ne mrzim je i poštujem je kao majku svoje dece. Ipak, dobro je što nam se razvod dogodio dok smo još mladi jer još imamo vremena da počnemo sve ispočetka.

Našao sam novu pevačicu!

Jača polovina grupe „Fanki Dži“ sprema se za nove radne pobede, a uskoro će javnosti predstaviti svoju novu saradnicu.
- Pronašao sam novu pevačicu, koja je idealna. Lepa je, dobro peva i super igra. Izgleda kao da dolazi iz Holivuda, a što je najvažnije - živi za momenat da izađe na scenu. Uskoro ćemo objaviti singl.

Jovana Bogdanović

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
a sad jedan reper, sajo iz pazina (cro), zajebo je 2paca

IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Veruj u ljubav u dobru i zlu

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 472
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.39
mob
Nokia E 71
Ajoj  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Apple 15
Iritantna JK

Četvrtak - 20.08.2009
Anketa koju su sproveli urednici portala „Folk novosti“, u kojoj su njihovi čitaoci birali najnepodnošljiviju pevačicu, posle mesec dana je završena.

Rezultati koji su dobijeni bili su, kako navode urednici sajta, očekivani, jer je trijumfovala Jelena Karleuša. Odmah iza nje sledi njena ljuta rivalka Seka Aleksić, a treće mesto zauzela je Stoja. U anketi je učestvovalo oko 30.000 ljudi, a čak oko 70 odsto glasova otpalo je na JK i Seku, dok njihova koleginica Ceca nervira samo oko 1.000 čitalaca ovog portala.

Konačna lista izgleda ovako:

1. Jelena Karleuša 37,69%
2. Seka Aleksić 31,57%
3. Stoja 6,91%

4. Slađa Petrušić 5,35%
5. Severina 4,25%
6. Ceca Ražnatović 3,79%
7. Dara Bubamara 2,57%
8. Goga Sekulić 2,5%
9. Tina Ivanović 2,13%
10. Lepa Brena 1,75%

B. P.

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 101
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
pa dobro, izvor je hrvatski portal, a dobro se zna da nase zvezde tamo nisu dobro dosle, pa sto je kod nas veca zvezda i uspesnija tamo je nazalost toliko omrazenija, ne voli je 37%, ali zato je 63% obozava, jer kako sama jk rece "a lot of ppl hate me, a lot of ppl love me, but there r nobody between"
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Apple 15
Pitanje nedelje: Zasto gej voli JK? Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 101 102 104 105 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.