Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1837054 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a šta ćemo sa mozgom?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple 15
Sta ce joj mozak kad je dobila dva nova razloga da je vole... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kako šta će joj? da smisli šta će svojim novim blagom, u šta da ga uloži? zamisli sad tu dilemu, ostati u ugostiteljstvu na tako bednom položaju ili preću u estradu, možda čak i filmsa karijera. naravno, oblačene je i dalje out of the question.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple 15

« Poslednja izmena: 29. Dec 2008, 10:10:21 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Nova zvezda je rođena!  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
strasno........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 
Kristina Karambeu definitivno autoritet po glupim pitanjima ali sta cete neko i to mora da bude.

Najlepša guza na svetu - Domino magazin - [ Translate this page ]U Parizu izabrana miss najlepša guza, a bogami i mister. Najlepša guza na svetu. Miss sveta, miss lepote, miss fotogeničnosti, miss sela pored Ivanjice su ...
http://www.dominomagazin.com/article/2060/zabava/najlepsa-guza-na-svetu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Gecko 20081217
mob
Nokia 
Zgodne su, ali se tako retardirano ponasaju i nose i krecu da im dzabe kakvo god dupe da imaju...:s
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

If I ever hurt you your revenge will be so sweet..

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4432
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung D900
bas mi je drago sto ova tema jos uvek zivi  Smile
IP sačuvana
social share
...but I'm a supergirl, and supergirls don't cry...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
U poseti Sandri i Andreju Meljničenku
Težak je život žene bogataša
Autor: CDC/JS | 07.02.2009. - 00:05

Aleksandra Meljničenko, bivša srpska manekenka a danas supruga ruskog milijardera Andreja Meljničenka, pozvala je ekipu magazina „Tetler” u svoju novu vilu na Azurnoj obali. „Supruga  - to je full-time job (posao s punim radnim vremenom)!”, ističe ona. „Svaki moj dan je radni: ja osmišljavam, planiram i stvaram onakav način života kakav nam oboma dolikuje jer mi imamo tri kuće u tri države i svaku stolicu i svaki tanjir izabrala sam sama”, ističe Aleksandra Meljničenko, devojačko Sandra Nikolić, bivša manekenka i solistkinja beogradske grupe „Models”, dok pokazuje međunarodnoj ekipi snimatelja svoju letnju rezidenciju u Antibima.
 Zidovi se prelivaju od sive do bele boje, vrata su srebrnasta  i svuda se nalaze radovi Filipa Starka za „Bakara”. Sandra obožava kristalne lustere, svećnjake i fenjere: svetlost koju oni emituju naglašava njene fine crte, idealnu kožu i ogromne tamne oči.

Pokloni milijardera
„Kada smo se Andrej i ja upoznali, imala sam svetlu kosu, upale obraze, a telo - kost i koža. Danas je moja figura ženstvenija, kosa mi je ponovo tamna i meni se to sviđa. Nadam se i njemu.”
Čim je to izgovorila, kao čarolijom, iz bašte se pojavio on - visok smeđokosi muškarac u majici „ermes”, s vedrim osmehom i glatkim dečačkim licem. Mladost ne smeta Andreju Meljničenku da zauzima 17. mesto na spisku najbogatijih ljudi u Rusiji. Ovaj bivši predsednik MDM banke poseduje kompanije „EvroHim” (mineralna đubriva) i SUEK (ugalj, energetika). On ne poklanja supruzi banalne poklone. Za svadbu je dobila dijademu s briljantima čuvene kuće „Van Klef & Arpel” napravljenu po narudžbini Grejs Keli. Na Dan zaljubljenih - malteško psetance Valu. Za trideseti rođendan - koncert Dženifer Lopez.
Lepa Aleksandra je sa 15 godina zakoračila u manekenski biznis. „Često za mene kažu da sam top model, iako sam stvarno bila poznata samo u svojoj domovini.” Proslavila se kao jedna od četiri članice grupe „Models”, a njena koleginica „modelsica” i druga pratilja mis Jugoslavije 1995. Ivana Berendika udala se za suvlasnika „Gugla” Amerikanca Tomasa Jermoluka. Dve lepotice su se družile i napustile grupu i pre nego što su se udale: Ivana je otišla na televiziju, a Sandra je završila fakultet međunarodnog menadžmenta i vratila se na evropsku manekensku scenu.
U novembru 2004. balkanska štampa je pisala da je imala avanturu s Brusom Vilisom, iako se u to vreme već viđala s Andrejom i pažljivo sakrivala svoju ljubav od fotografa.
Kako su se upoznali srpska manekenka i ruski „forbsovac”? „Kao i milioni drugih ljudi u celom svetu, nezavisno od stanja  bankarskih računa, u svakom društvu, u bilo koje doba”, kaže Andrej. On je došao u posetu kod prijatelja, njegova devojka je povela drugaricu radi društva.
Svadba je bila 3. septembra 2005, baš u ovoj vili.

Svadba veka
Pisalo se da je to najskuplja svadba veka (suma je u novinama varirala između 14 i 40 miliona dolara, ali Sandra nije otkrila tačan iznos). Samo za njih sagrađena je kopija starinske ruske kapele u kojoj je održano venčanje. Za 300 zvanica iznajmljeni su avioni i hotel sa pet zvezdica u Kanu, gde su u sobama za dame bile pripremljene svečane haljine, a za muškarce smokinzi „armani”. „Da bismo poštedeli bliske ljude suvišnih izdataka”, objašnjava Sandra. Pored Vitni Hjuston, oca i sina Iglesijas i Kristine Agilere, koja je otpevala samo tri pesme, ali tako sugestivno da su žene pustile i neku suzu, publiku je zabavljalo 200 cirkuskih artista. Mlada je tokom priprema za svadbu imala toliko posla da je oslabila za jedan konfekcijski broj, pa joj je venčanica Vere Vang bila velika.
Aleksandra smatra sebe prvom Ruskinjom koja je ozbiljno zainteresovana za visoku modu. Haljina poznatog kreatora košta od 15.000 do 30.000 evra. „Takvo ulaganje novca je moj lični stil investiranja”, samouvereno kaže Aleksandra. „Ja imam ‘haljine-slike’, u kojima uživam gledajući ih, koje veoma volim, ali ih nikada ne nosim. I mrzim priče o tome da visoka moda nema perspektivu.”
Aleksandra je s mužem obišla ceo svet, ali je za njih najbolji grad Moskva. „Danas u Moskvi ima svega. Bila sam zapanjena kad sam videla kako brzo Moskovljani uče da se oblače, zabavljaju, razgovaraju na stranim jezicima. Pozorišta su tamo van konkurencije, restorani niču svakodnevno, jedan bolji od drugog”, priča Sandra koja je
u humanitarne svrhe već potrošila milion evra i to na borbu protiv dečjih bolesti. „Nažalost, u Rusiji nisu još svi bogati ljudi shvatili da je neophodno pomagati drugima.”

Guru
Sandrin lični kozmetolog je Žoel Sioko, čuveni guru za lepotu. Posete pariskom institutu „Žoel Sioko” na Trgu Madlen, gde Žoel prima samo ponedeljkom i sredom, koštaju između dve i četiri hiljade evra. Ona ima i svog omiljenog kuvara Alena Dikasa, zvanično najboljeg na svetu, koji je sastavio svadbeni jelovnik.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.168 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.