Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 59 60 62 63 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1839236 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Marko umesto Milana!!!
Pevačica „Granda“ Radmila Manojlović, dok čeka dečka, vreme ubija u društvu njegovog klona iz Subotice

Pevačica „Grand produkcije“ Radmila Manojlović, kad god je dečko ostavi samu, ne gubi vreme jer joj društvo pravi ni više ni manje nego dvojnik njenog dragog Milana Stankovića.

Izvesni Marko iz Subotice koji studira u Beogradu, pored toga što pripada grupi Stankovićevih fanova, popularnih pod nazivom „Krasive“, nema ništa ni protiv izbora nove snajke.

- Milanov dvojnik neodoljivo podseća na njega. Pored blajhane frizure, Milanov klon ima i šiškice koje padaju preko jednog oka. Jedina razlika je u tome što se Milan nigde ne pojavljuje ukoliko se prethodno ne isfenira, dok to nije slučaj sa njegovim dvojnikom. Događalo se da pevačev fan provede nekoliko sati u šopingu kako bi pronašao identičan komad garderobe kao Milanov - kaže naš izvor i dodaje:

- Kada na Milanovom nastupu zapazi Radu, dvojnik istog trenutka poludi od sreće, što je još jedan pokazatelj da ima još jednu sličnost sa grandovcem - sviđaju im se iste devojke. Zanimljivo je bilo videti Radinu facu kada je prvi put ugledala dečka koji izgleda kao njen rođeni momak, ali kasnije se opustila i sada uživa u društvu vickastog „klona“ - završava naš izvor.

Kada smo pozvali Radmilu Manojlović da prokomentariše Milanovog dvojnika, ona je rekla:

- Milan u svakom gradu Srbije ima bar po jednog dvojnika, na to smo već navikli. Kad god mi priđe neko od njegovih dvojnika u želji da se slika, ja sam veoma raspoložena da im izađem u susret, pa čak i da popričam sa njima jer mi je sve to simpatično - priča Manojlovićeva.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 190
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia N 95
sto bi moj tata rekao "kao kobila kad se razobada"
majko moja pa ko dozvoljava da se to pusta na tv-u?
jel to ona vendi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Marko umesto Milana!!!
Pevačica „Granda“ Radmila Manojlović, dok čeka dečka, vreme ubija u društvu njegovog klona iz Subotice

Pevačica „Grand produkcije“ Radmila Manojlović, kad god je dečko ostavi samu, ne gubi vreme jer joj društvo pravi ni više ni manje nego dvojnik njenog dragog Milana Stankovića.

Izvesni Marko iz Subotice koji studira u Beogradu, pored toga što pripada grupi Stankovićevih fanova, popularnih pod nazivom „Krasive“, nema ništa ni protiv izbora nove snajke.

- Milanov dvojnik neodoljivo podseća na njega. Pored blajhane frizure, Milanov klon ima i šiškice koje padaju preko jednog oka. Jedina razlika je u tome što se Milan nigde ne pojavljuje ukoliko se prethodno ne isfenira, dok to nije slučaj sa njegovim dvojnikom. Događalo se da pevačev fan provede nekoliko sati u šopingu kako bi pronašao identičan komad garderobe kao Milanov - kaže naš izvor i dodaje:

- Kada na Milanovom nastupu zapazi Radu, dvojnik istog trenutka poludi od sreće, što je još jedan pokazatelj da ima još jednu sličnost sa grandovcem - sviđaju im se iste devojke. Zanimljivo je bilo videti Radinu facu kada je prvi put ugledala dečka koji izgleda kao njen rođeni momak, ali kasnije se opustila i sada uživa u društvu vickastog „klona“ - završava naš izvor.

Kada smo pozvali Radmilu Manojlović da prokomentariše Milanovog dvojnika, ona je rekla:

- Milan u svakom gradu Srbije ima bar po jednog dvojnika, na to smo već navikli. Kad god mi priđe neko od njegovih dvojnika u želji da se slika, ja sam veoma raspoložena da im izađem u susret, pa čak i da popričam sa njima jer mi je sve to simpatično - priča Manojlovićeva.

Izvor: Kurir

Hahahahahahahahahaaahahaha koje sranje.
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

ja volim narodnu muziku alii  na ovaj ''renome bijeljina '' treba baciti  atomsku
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 

ja volim narodnu muziku alii  na ovaj ''renome bijeljina '' treba baciti  atomsku
izvini,ali sta znaci narodna muzika.... Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

mrzi me da ti  objasnjavam , ionako ces pljuvati pa pljuvati  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 

mrzi me da ti  objasnjavam , ionako ces pljuvati pa pljuvati  Smile
ja......nikada Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17

Pa u poslednje vreme taj pojam obuhvata svasta. Da se razumemo, Grand&Ceca nisu narodna muzika, s' toga bih te zamolio da ih ne oslovljavas tako. (ako mislis na pravu narodnu muziku, ispricavam se)
IP sačuvana
social share
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

i treba da se ispricavate ....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Pa ako si mislila na Miroslava Ilica, Radisu Urosevica i kompaniju, onda je ok, ali ako mislis na JK i CR, onda nemam zasta da se ispricavam  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 59 60 62 63 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.348 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.