Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1840966 puta)
Poznata licnost

create...destroy...enjoy!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia ????
никад нисам слушао рнб, али овај крокодил ме је одбио дефинитивно чак и да пробам...
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
Hoću blizance kao Anđelina!

SEKA Aleksić
nastupa svakog vikenda u zemlji i inostranstvu, a u narednom periodu još više će se družiti sa publikom jer joj predstoji ugovoreni deo turneje po primorskim gradovima Crne Gore. Osim toga, okupirana je planovima za početak izgradnje vile na placu od tridesetak ari koji je nedavno kupila na periferiji Beograda.
- To će biti moja oaza u kojoj ću moći da se opuštam daleko od gradske gužve, koja me izluđuje od kada sam se preselila u Beograd. Arhitekta završava projekat po mojoj zamisli i u skladu sa nekim mojim idejama i posle toga izgradnja može da počne. Jedva čekam da vidim novi dom, gde ću sigurno zasnovati svoju porodicu - rekla nam je Seka, koja će se u novu vilu preseliti sa dečkom Mladenom Radulovićem, sa kojim je u ljubavnoj vezi već pet meseci.

Premda su mnoge njene koleginice postale majke, ili su upravo trudne, Seka priznaje da razmišlja o tome da uskoro zasnuje porodicu sa poznatim manekenom.

- Kroz glavu mi prolaze takve misli, ali mlada sam i nikuda mi se ne žuri. Za zasnivanje porodice i potomstvo biće vremena. Znam da ću biti odlična supruga i uzorna majka. To mi je u genima i jedva čekam da se ostvarim i u tom smislu. Volela bih odmah da dobijem blizance, kao Anđelina Džoli, i jednim udarcem sredim dve muve - kaže pevačica, koja se nedavno vratila u tabor brineta.
- Dosadilo mi je da budem plavuša, pa sam rešila da se vratim staroj boji kose. Uostalom, fanovi su navikli da im često priređujem iznenađenja, kako u muzičkom smislu, tako i kada je reč o stajlingu. To smatram svojom obavezom. I u toku leta, a naročito od jeseni, biće još iznenađenja za publiku.

Izvor: Novosti

Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 
Posto se blizanci najcesce dobijaju vestackom oplodnjom,Seko, trk u Sperm bank...i proveri da nije Sasa Popovic donator u nekoj od njih...sta ima sladje nego odjednom dobiti dva slatka,mala harmonikasa sa naocarima na nosu,i jos sklonih  biznisu,ihhhh !!! Smile
« Poslednja izmena: 16. Jul 2008, 09:06:56 od sirkan »
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
a, hoce li da usvoji jedno crnce i dvoje azijata, te rodi belu plavokosu bebu pre toga... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
a, hoce li da usvoji jedno crnce i dvoje azijata, te rodi belu plavokosu bebu pre toga... Smiley

posto to sada u modi , jel te , vrlo moguce  da nas  neka  nasa  zvezda  prijatno iznenadi  Smile
mada, jako tesko , iskrena da budem ...
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

create...destroy...enjoy!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia ????
Posto se blizanci najcesce dobijaju vestackom oplodnjom,Seko, trk u Sperm bank...i proveri da nije Sasa Popovic donator u nekoj od njih...sta ima sladje nego odjednom dobiti dva slatka,mala harmonikasa sa naocarima na nosu,i jos sklonih  biznisu,ihhhh !!! Smile

Smile
можда чак једног дана науче латиницу да буду бољи од тате...
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 
Citat
Nego sta... Smile
« Poslednja izmena: 17. Jul 2008, 09:57:27 od sirkan »
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 

Smile

LOL  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Posto nemamo takve "egzotike", dvoje cigancica ce rijesiti posao...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
I Stoja bi bebu ...

Nedavno objavljen deseti album Stojanke Novaković Stoje ponovo ju je gurnuo u epicentar estradne kolotečine. Ova folkerka je prezadovoljna odjekom na koji su pesme sa CD "Do gole kože" naišle kod publike, za dve numere su urađeni spotovi, a sprema se i treći... U svakom slučaju, za Stoju nema predaha.

"Do gole kože" je izašao u isto vreme kad i novi CD Lepe Brene. Misliš li, iskreno, da je trebalo da sačekaš ili da je preduhitriš?
- Vrlo sam zadovoljna. Kao nikad do sada pesme se probijaju velikom brzinom u narod. U ovom trenutku teško je reći koje su se pesme izdvojile kao hitovi. Spot "Do gole kože" su svi primetili. Ipak, samo ja i moja ekipa znamo koliko smo energije i truda uložili u ovaj projekat, koji je rađen po uzoru na svetsku produkciju. Brena je, takođe, u ovom periodu objavila svoj album, i čast mi je da se uz njeno izdanje našlo i moje. Ona je posebna priča. Brena je institucija i njen muzički pravac niko ne može da kopira niti da doživljava kao smetnju. Za kvalitetna izdanja uopšte nije bitno kada se pojavljuju.

Zašto naziv "Do gole kože"? Da li si smišljeno išla na provokativnost?
- "Do gole kože" je moj stil života. Uvek sam sve radila "do gole kože", "punim gasom" i "do daske". Ne umem da budem polovična, da taktiziram i da radim osrednje. Ideja za pesmu je potekla od Steve Simeunovića, mog tekstopisca i kompozitora, koji je uvek crpeo inspiraciju za sve moje pesme iz mog stvarnog života. Ideja za spot je potekla od meni bliske osobe koja je otkrila mene u toj numeri. Provokativnost nije smišljena. To je realnost. Neki delovi spota su preneseni iz života i proističu iz mog temperamenta i mojih afiniteta. Otkuda modeli iz Hrvatske? Idejni tvorac spota je angažovao igrače i manekene tražeći od njih sve ono što su u spotu uradili. Oni su iz Zagreba slučajno. Osoba koja ih je birala dobro poznaje moj ukus.

Veoma si popularna u Hrvatskoj. U moru pevačica publika obožava tebe, Brenu i Seku? Čime si ih "zaludela"?
- Tamo se u poslednjih deset godina izdvojila generacija mladih koja je izgradila specifičan pop-folk ukus i ume da prepozna kvalitet. U to se uverim kada god gostujem i vidim prepune diskoteke i ljude koji pevaju moje pesme. Drago mi je što smo se nas tri izdvojile ako narod tako kaže, ali mora se priznati da smo i sve tri visoki profesionalci koji su mnogo uložili u sebe. Sve dođe i prođe, ali na kraju ipak ostane samo kvalitet. Bez njega ne možete daleko.

Čime se bavi tvoj Igor, sem što si opet dečku poverila vođenje poslova? Kako reaguje na tvoje erotske scene u spotu "Do gole kože"?
- Nije bitno (smeh). Nije estetski hirurg, kao što se pričalo, i ne vodi mi poslove. On mi je "samo" oslonac i podrška. Izuzetno je ozbiljan, ima karijeru i dovoljno je savremen muškarac da mu imponuje svako moje profesionalno eksponiranje, pa i u spotu "Do gole kože".

Šta je bilo gore - ugradnja ili vađenje silikona i ko te je nagovorio na ovaj zahvat?
- Niko me nije nagovorio. Odlučujem sama. Definitivno je najbolje biti prirodan. To sam i postigla. Ne znam šta je bilo gore, ali kad nešto želiš, onda brzo zaboraviš ružne stvari...

Priča se da ne isključuješ ponovnu udaju. Šta treba Igor da uradi da bi ste se venčali?
- E, to ne smem da vam kažem... (smeh)

Koliko je tačna izjava da planiraš da rodiš još jedno dete?
- Što da ne?! To je baš lepo, to je Božji dar, kad god se desi. Nema lepše stvari od rođenja deteta...

Koliko i da li ti prija što te neki zovu "najseksi bakom na srpskoj estradi"? Kakva si baka?
- Ponekad neko to kaže. Ne znam da li sam seksi, ali mislim da treba paziti na svoj izgled a istovremeno biti privržen i svojoj porodici, biti dobra baka. Smatram da sam uspela u obe stvari.

Kako izgleda dan kad Stoja "ima voljno"?
- Odem do drugarice, pijem mnogo kafa, posetim frizera, obiđem mamu, odmaram se uz TV... Ništa spektakularno ni čudno. Kao sav normalan svet. Mislim da sam jednostavna i normalna osoba. Volim da se odmorim i napunim baterije između putovanja i turneja. Mnogo volim da spavam, ali ne sama (smeh).

Izvor: Kurir
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Brena je institucija" ... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.