Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1841569 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Iako nikada ranije nije konkretno govorila o svom intimnom životu, pop zvezda Marija Šerifović priznaje da je odnedavno zaljubljena kao nikada pre.

“NAPOKON IMAM DEČKA, SREĆNA SAM I ZALJUBLJENA KAO NIKADA PRE!”

Prošlogodišnjoj pobednici “Evrovizije”, uporedo sa snimanjem novog albuma “Nisam anđeo”, koji je promovisala prošle srede u restoranu “Diva”, u okviru “Grand kazina”, neočekivano se desio veliki obrt u privatnom, tačnije ljubavnom životu. Ranije se spekulisalo da je okrenuta istom polu, ali Marija ističe da je ne pogađaju takve glasine, jer uživa u bajkovitoj ljubavi s muškarcem njenih godina. Uprkos tome što poštuje njegovu volju da mu javno ne pominje ime, pevačici ne polazi za rukom da sakrije zaljubljenost i nežne emocije, koje su se, kaže, izrodile iz višegodišnjeg prijateljstva.
• Čini se da ti je najnovija tetovaža “No regrets” vrlo važna, pa si je stavila na naslovnicu novog albuma. Šta ti ona konkretno znači?
U trenutku kada sam tetovažu videla na ruci, zapitala sam se da li će me život jednog dana demantovati. Onda sam zaključila da baš ovaj tatu mora uvek da me podseća kako ni zbog čega ne treba da žalim. Na omotu albuma je samo deo tetovaže - “no”, koji smo povezali s nazivom “Nisam anđeo”.
• Na novi CD uvrstila si prvu autobiografsku pesmu. O kojoj numeri je reč i koji stihovi najslikovitije opisuju tu neku tvoju “situaciju”?
Nažalost, ne postoji nikakva opcija da ti otkrijem o kojoj pesmi se radi, ali je reč o jednoj od dve balade. Mislim da je i ovo dovoljno...
• U pesmi “Nisam anđeo” pevaš: “Sve na svetu što postoji, sve sam tebi ja, osećam i znam... JEDINA...” Pevaš li o sebi kao o jedinoj ili se obraćaš “jedinoj”?
Naravno da govorim o sebi... A iskreno, tako se i osećam u poslednje vreme. Jedina sam u životu meni veoma drage osobe.
• Uprkos višemesečnoj neizvesnosti i zategnutim odnosima sa Aleksandrom Tijanićem, 20. maja ćeš kao specijalni gost otvoriti “Evrosong” u Beogradu. Nedavno si izjavila da će tvoj nastup biti šokantan, šta pod tim podrazumevaš?
Po dogovoru s timom koji radi nastup, na čijem je čelu reditelj Kokan Mladenović, nećemo govoriti ništa. Nadam se da će sve ići po planu i da će moj nastup zaista biti spektakularan i šokantan, u čemu će najverovatnije pomoći i sam RTS. Biće to jedna prava predstava.
• Iako si zabeležila uspeh daleko veći od njegovog, čini se da je Željko Joksimović uključeniji u projekat zvani “Evrovizija”. Pogađa li te to?
Mislim da je to potpuno logično. Ja sam pobednica, otvaram superfinale i jedino to i treba da radim. Željko verovatno ima svoje razloge zašto je rešio da bude voditelj.
• Da je odluka bila u tvojim rukama, koga bi sa “Beovizije” poslala na “Evrosong” i zašto?
Jelena Tomašević je moja školska drugarica i odlična interpretatorka, ali se bojim da će Evropa ove godine poželeti nešto drugo, nešto što nije balada. Mada, nikad se ne zna. Iskreno i svim srcem navijam da “Evrovizija” ostane u Beogradu. Svim srcem sam uz Jelenu!
• Početkom aprila, izjavila si da nisi zaljubljena i da ti takvo stanje trenutno prija. U međuvremenu su se stvari u tvom ljubavnom životu izgleda drastično promenile?
Najbitnija stvar je da sam za ovih godinu dana sazrela i da sam rešila da neke stvari promenim, uozbiljim. Iako se osećam malo čudno, jer nikada nisam otvoreno pričala o svojoj intimi, moram priznati da sam jako srećna jer je jedno divno prijateljstvo preraslo u ljubav. Jako sam zaljubljena i čini mi se srećnija nego ikada pre.
• Zašto za sve ovo vreme koliko si na estradi nikada nisi govorila o svom emotivnom životu?
Nekako, nisam osećala da bi to trebalo da radim. Pevam, nisam devojka koja svoj izgled ističe u prvi plan, i činilo mi se da je mojoj publici to dovoljno. A sada moram da poštujem volju osobe koja je pored mene, koja još uvek nije spremna da se medijski eksponira.
• Čime je tvoj aktuelni dečko zaslužio da javno priznaš da si s njim u vezi, to se ranije nije događalo?
Istina, nije se dešavalo, jer se ja nisam tako osećala. Ovo je nešto drugo. Divno je, iskreno i jako, i zaslužio je da mu, iako nemam dozvolu da otkrijem njegovo ime, kažem da je mnogo bitan u mom životu.
• Ipak, neće biti malo onih koji će priču o novom dečku okarakterisati kao odličan scenario za prikrivanje prave istine, tj. činjenice da si naklonjena sopstvenom polu.
Poznato je da se nikada nisam bavila demantovanjem neistina koje su o meni objavljivane, pa neću ni sada to činiti. Zaista nisam osoba koja nešto prikriva i nikada nisam učinila nešto zbog čega bih se sutra stidela. Nemam mračne tajne, verujte. Sada imam samo one najslađe, a u njima je jedan dečko, veoma sladak, meni najslađi...
• A taj dečko je ko?
Rekoh već da njegovo ime neću pominjati, ali evo nekoliko detalja - približnih smo godina, poznajemo se više od dve godine... Donedavno nas je spajalo iskreno prijateljstvo i ne znam ni sama kada je preraslo u ljubav, ali mi prija. Desilo se u pravom trenutku, u trenutku kada sam uspela da prepoznam prave emocije. Ne mogu da kažem naziv filma, ali desila mi se prava filmska priča, sa divnim početkom, i još lepšim nastavkom.
• Smetaju li mu priče koje se ispredaju o tebi?
Pa on najbolje zna šta je istina. Mnogi o meni imaju predrasude, ali oni koji su mi bliski, koji me poznaju, brzo uvide da živim sasvim običnim životom, u kojem nema mesta za skandale.
• Čime ti se dečko bavi?
On vodi računa o meni u svakom smislu te reči, i brine na najlepši način.
• Bosanska starleta Hana Hadžiavdagić je na jednoj hrvatskoj televiziji izjavila da se ljubila i flertovala s tobom, što je voditelj prokomentarisao rečima: “Marija nam je u poslednjoj emisiji rekla kako se nije ljubila s curama, te kako ne znači da uskoro neće. Možda zato Marija ima kratke noge?”
Hanu poznajem samo kao drugaricu mog kolege Dina, izašli smo jednom zajedno u grad i to je sve. Nije mi poznato to što je izjavila, verovatno zato što se nikada nije ni desilo.
• Razmirice između tebe i tvog bivšeg menadžera Saše Mirkovića ne prestaju da pune novinske stupce. Oko čega ste se konkretno sukobili?
Ne osećam apsolutno nikakvu potrebu da govorim o njemu. To je za mene davno okončana stvar, ružna prošlost i nikada više neće biti deo mog života.
• Mirković je izjavio da je politika razlog vašeg sukoba. U vezi s tim je rekao: “Budući da nisam golub preletač, nisam želeo da tolerišem to što se Šerifovićeva dan nakon izbora okrenula pobedničkoj stranci, koju je do toga dana svesrdno blatila”.
Saradnike ljudi menjaju svakodnevno. Bože moj, niko nije bogom dan... Pravu istinu nas dvoje znamo veoma dobro, a to što je naveo - svakako nije razlog.
• Nastupima na mitinzima Srpske radikalne stranke podelila si javnost na one koji te u tome podržavaju, ali i na one druge, koji su, čini se, bili brojniji. Da li je novac bio motiv za tvoje koketiranje s politikom?
Možda će jednog dana postojati dovoljno dugačka emisija u kojoj ću iskreno moći da progovorim na tu temu... Nisam član SRS, niti sam to ikada bila. Čak sam im na početku kampanje u Kragujevcu rekla da smatram da je moje penjanje na binu pre samog nastupa nepotrebno, ali su me zamolili da to ipak učinim, i ja sam to kulturno prihvatila. Ništa slično mi se neće ponoviti, obećavam! Mi smo veoma ranjiv narod, pogotovo kada je reč o politici, strankama, izborima... Nažalost, ljudi još uvek ne mogu da razumeju da neko samo radi svoj posao. Politika me ne interesuje!
• Da li je istina da je tvoj bivši menadžer bio punomoćnik tvog potpisa, te da je bez tvog znanja sklopio i naplatio nekoliko velikih poslova?
Punomoćnik jeste bio, a o tome da li je to zloupotrebio, ne bih želela da govorim, a još manje da razmišljam.
• Hoćeš li pročitati Sašinu knjigu “Molitva za patriote”, posebno poglavlje “Od podruma do Evrovizije”, koje je posvetio tebi?
Obavezno, čak ću ga zamoliti i da mi se potpiše!
• Plaši li te Mirkovićeva najava da će u knjizi objaviti tvoje privatne fotografije i SMS poruke koje će šokirati javnost?
Ni najmanje. Svako je odgovoran za svoje postupke - ja za svoje, on za svoje. Meni to nije razlog za strah.
• Kako je došlo do saradnje s Rakom Marićem?
Raka je najbolji menadžer u Srbiji i zaista mi je čast što ćemo zajedno raditi. Nas dvoje smo se odmah razumeli, a pošto je Raka fer igrač, s karijerom na zavidnom nivou, ne sumnjam u to da ćemo dugo sarađivati.
• U najavi je početak saradnje između Ane Nikolić i Saše Mirkovića. Šta bi svojoj koleginici savetovala?
Hm... To ću joj lično reći... (smeh)!

Izvor - Svet
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Apple 15
GOSPODARICA PRSTENJA!

Jelena Karleuša i dalje nosi verenički prsten i venčanu burmu bivšeg supruga Bojana Karića, iako se 28. juna udaje za fudbalera Duška Tošića

Jelena Karleuša, koja se mesecima po medijima neumorno hvali da je konačno pronašla čoveka svog života, fudbalera Duška Tošića, po svemu sudeći još uvek ne može da preboli razvod od biznismena Bojana Karića. Uprkos tome što je prošlo više od tri godine od kada se mladi Karić razveo od pevačice, ona i dalje nosi njegov verenički prsten i venčanu burmu.

- Na fotografijama napravljenim za potrebe reklamne kampanje kompanije „Pionir" iz Subotice, jasno se vidi da Karleuša nosi prstenje na obe ruke - kaže sagovornik Pressa blizak pevačici, i dodaje:

- Na desnoj ruci i dalje nosi verenički prsten koji joj je poklonio Bojan Karić, kao i venčanu burmu iz tog propalog braka, dok joj na levoj ruci blistaju Tošićevi dragulji.

Svadba Jelene Karleuše i Duška Tošića, fudbalera nemačkog Verdera, zakazana je za 28. jun u sportskom centru „Kovilovo" u Beogradu.

Karićevo „Šopar" prstenje vredi 55.000 evra

Karleuši, koja je rekla da je brak sa Bojanom za nju bila samo šala, očigledno su važniji dijamnti od ponosa, budući da je prstenje koje je dobila na poklon od bivšeg supruga veoma skupo. Reč je o nakitu iz limitirane kolekcije „Šopar", pa je burma urađena od dijamanata i briljanata koštala 20.000 evra, dok je verenički prsten iz „Šoparove" kolekcije „Lav" plaćen neverovatnih 35.000 evra. Jelena je insistirala da joj Bojan kupi baš ovaj prsten, koji nosi i Viktorija Bekam - zaključuje sagovornik Pressa.
(R. J.)

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Karleuši, koja je rekla da je brak sa Bojanom za nju bila samo šala, očigledno su važniji dijamnti od ponosa

Haha, ovim je sve recheno! Ubada u srz...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ja sam musko-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1673
Zastava nedodjija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
SonyEricsson f500i
Pevačica i glumica Kortni Lav (Courtney Love), udovica frontmena benda "Nirvana" Kurta Kobejna (Cobain), izjavila je da namerava da proda većinu njegovih stvari.

"Imaću aukciju kod Kristija (Christie's). Moja kuća je kao mauzolej", rekla je 42-godišnja Kortni Lav

Za Kobejna, s kojim ima ćerku Franses Bin (Frances Bean), udala se 1992. godine. Muzičar je dve godine kasnije izvršio samoubistvo.

"Moja ćerka ne mora da nasledi ogromu torbu punu flanelskih košulja", kazala je bivša pevačica benda "Houl" (Hole). "Pulover, gitara i stihovi pesme '(Smells Like) Teen Spirit' - to je ono što će moja ćerka dobiti. A ostalo ćemo prodati."

Kortni Lav, čiji novi album nosi naziv "Nobody's Daughter", rekla je da njeni prijatelji podržavaju ideju o prodaji Kobejnovih stvari.

"Zaradićemo mnogo novca i deo ćemo dati u dobrotvorne svrhe", rekla je Kortni Lav, koja i dalje spava u Kobejnovim pidžamama. "Kako ću ikada u životu imati drugu vezu kada i danas oblačim Kurtove pidžame?"

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

ggg.jpg
(21.96 KB, 340x220)
IP sačuvana
social share
volim i ja vas .... 90.1 fm
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 967
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung 
GOSPODARICA PRSTENJA!

Reč je o nakitu iz limitirane kolekcije „Šopar", pa je burma urađena od dijamanata i briljanata koštala 20.000 evra, dok je verenički prsten iz „Šoparove" kolekcije „Lav" plaćen neverovatnih 35.000 evra. Jelena je insistirala da joj Bojan kupi baš ovaj prsten, koji nosi i Viktorija Bekam - zaključuje sagovornik Pressa.
(R. J.)

Izvor: Press

Ovo je bilo presudno  Smile
« Poslednja izmena: 05. Maj 2008, 22:26:55 od Vesna.mm »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
S tim sto je krivonoga Viktorija uhvatila princa, a ona zabu...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 423
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Nek' si ti u zivotu nekad drzala u rukama nesto tvrdje od sundjera... Smile

Nego, draga Anea, eto ti malo Sexanine reakcije na to sto joj stalno pljujes po JK! Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
A ko je ova sexana?  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Seka Aleksic...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
OVO seka alexic? Znadoh da skot jeste ona, ali prevazišla sebe samu ovde je.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.