Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1836130 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung D900
a kako se zove ona idotkinja sto ima par civava stalno se slika sa njima u narucju, plava je, onako anonimus? stao mi mozak  Smile
Jel znaš kako se Pomoćnik Bob protrese kada čuje ime Bart?
E tako se ja protresem kada čujem Jeloena Karleuša, Dara BubaM(k)ara i Seka Aleksić...
Ima još pacijenata, ali ove tri su u vrhu.
Mada je Seka još i zlatna. Ne trudi se da bude glupa kao prve dve.

A jel mogu ja da odgovorim na prijavu? Smile

Pa, sad... ako bas zelis da odes do Blue Oyster gay kluba i odgovoris licno... ja ti ne mogu zabraniti...  Smile

Ma, salim se... ova tema nije dovoljno "fensi" i "meto... metro... matro.. mutro"... tako da nece ni biti prijava..
Ne hvala... Smile Smile Smile

sad shvatama zasto curama treba 2 sata da se spreme... prvo se obucu a onda se slikaju 45min

Smile Smile Smile Smile

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aca Lukas u pismu Dari bubamari  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

“Ova naša napaćena Srbija puna je samoubica i kamikaza, pa tako evo još jedne koja se, ničim izazvana, nameračila na mene. Pokušaću da objasnim ponešto i gospođici vrlo čudne fizičke spoljašnjosti!
Nije istina da sam ikoga prozivao posle festivala, a pogotovo ne nju! Jer, zašto bi pobednik bio nezadovoljan? Prava istina je da se odmah po proglašenju pobednika jedna mala, nezadovoljna grupica učesnika odvažila na glupe i uvredljive komentare na moj račun. U tome je prednjačila dotična, te je dan posle u dnevnom listu 'Alo' osvanuo ogroman naslov ispod kojeg je bio mini-intervju te mini-pevačice, koja više liči na ženu Paje Patka Patu Smile, nego na Mini, pod naslovom: 'Klošar dobio nagradu'. Za takvu uvredu bi trebalo da dobije šamarčinu, po srpski, pljusku, ali to nisam uradio, jer sam fino vaspitan i nikad ne dižem ruku na ženu, pa ni na ono što podseća na ženu. Mada, ne bih ni iz drugog razloga - da joj, ne daj bože, od šamara ne iscure lavina botoksa i kilogrami silikona, kojima je tako zdušno htela od sebe da napravi nešto nalik punjenoj plovki! Smile
Glupost je da sam se ja zaželeo novina, jer me novinari traže po šest meseci kad žele da naprave intervju sa mnom. A isti takođe znaju, a to mogu i da potvrde, da je ta 'barbika za gojaznu decu' Smile počela da ih davi obaveštavanjem i kad ide u toalet. Verovatno uobrazivši da je toliko popularna da celu naciju zanima stanje njenog probavnog trakta! Stoga se u njenom gradu, pod njenom direktnom komandom, uvek nalazi nekoliko dežurnih paparaca koji moraju da budu spremni kad njen valjda verenik, imam utisak vrlo retko, odluči da je poljubi. E, onda se ona namesti da je slikaju tako da može da se hvali kako i nju ima ko da ljubi.
Psihijatre je zagolicala izjava gospođice 'Miss dvocifreni IQ' u vezi s mojom i njenom (?!) popularnosti. I dalje ne mogu da verujem da mi od sveg srca želi da budem popularan kao ona! Ta, uzvišeno rečeno, GLUPOST bila bi srazmerna tome da je kućicu za kerove stavila pored 'Beograđanke' i onda počela sve nas da ubeđuje da je njena pseća kućica veća. Koliko je ona sada popularna, toliko sam ja bio u četvrtom razredu osnovne škole, kad sam na opštinskom takmičenju pevao Balaševićevu pesmu 'Računajte na nas' Smile. Sudeći po sadašnjoj visini te 'dive', ona je do svog četvrtog razreda živela u inkubatoru Smile. Razmatrajući njenu pojavu, verujem da je imala oko petnaestak centimetara kad se rodila, te je nisu pustili iz inkubatora sve dok nisu utvrdili da može sama da se popne na trotoar Smile.
Imam potrebu i lično da joj se obratim: 'Malena, ali i široka, iskompleksirana zloćo, znaš li ti koliki bi genocid morao da se izvrši nad mojim fanovima, da bi onda ti mogla da pokušaš da izračunaš koliko ti još stotina hiljada istih fali?! Pa da onda stidljivo pomisliš da se porediš s popularnošću ACE LUKASA. Kad sledeći put budeš imala svoje šizofrenične ispade, koje prezentuješ putem medija, nevaspitano vređajući koga stigneš, mene zaobiđi i ciljaj tamo gde nećeš dobiti ovo što sada dobijaš.
Svaki sledeći put kad se usudiš da me vređaš, pametnice sa mozgom kolibrija Smile, ja ću te na ovaj način odučavati od takvog prostačkog ponašanja. A ti ćeš, usudiš li se još jednom, biti sve nesrećnija! Tebe je izgleda neko slagao da 'Vujaklija' ima samo jednu stranu, pa si toliko i naučila. To ti ne bi bilo dovoljno da se prepucavaš čak ni sa mojim najmlađim sinom, koji ima osam godina. Dobro razmisli o sledećem potezu, jer pojma nemaš koliko mogu intelektualno da te unesrećim za jednu onakvu uvredu.
Elem, taj klošar je, na tvoju nesreću, uzeo nagradu i za scenski nastup i za stajling, dok si ti, u svojoj famoznoj haljini od koje mi se sere, izgledala kao frižider. Stoga ti, retroaktivno, lično dodeljujem novoustanovljenu nagradu - za belu tehniku! Smile Smile
Eto, dobila si i ti nagradu. I sad idi i udaj se više, samo prestani da nas maltretiraš svojim svakodnevnim svadbama, veridbama, razvodima, prstenjem od kovanog gvožđa, kolima iz frankfurtskog rent-a-kara i sa lizinga... Nema potrebe da nas obaveštavaš o tome šta si danas obukla od svoje falš garderobe, zbog koje će te jednoga dana sigurno uhapsiti u inostranstvu, jer si postala užasno dosadna! Za promenu, mogla bi da otpevaš nešto, jer ono što si pevala na festivalu nismo baš najbolje razumeli. A tvoji zidovi sa kojima udavi sve oko sebe trajali su samo dok se nisu osušili od krečenja. Smile Smile
I na kraju, DA, naravno da svi znaju ko je i šta radi Aca Lukas.
Aca Lukas je ono što si ti sanjala da postaneš kad si bila mala, a sanjaš i sada, pošto si i sada mala, u svakom pogledu. Dakle: muzičar, pevač, umetnik (sve što ti nisi) i, naravno, ono što ti nikada nećeš biti - VELIKA ZVEZDA!
A ZNA LI SE ŠTA SI I KO SI TI? Nesrećo! Smile
P.S. Pozovi paparace da te slikaju kako kupuješ ovaj broj “Sveta”! Smile

Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N70
Jelena Karleusa English Interview  

IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

If I ever hurt you your revenge will be so sweet..

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4432
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Samsung D900
wooow kako je pametna Smile
IP sačuvana
social share
...but I'm a supergirl, and supergirls don't cry...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung D900
Jebem ti ala je paglu! Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Ja Tarzan, ti Dzejn... Smiley

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
HTC 
wooow kako je pametna Smile

Aha ... cak se razume i u bajanje ... mozda zna i u solju da gleda   Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
HTC 
Da mislio sam na JK  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Tja... zena se zalaze za anoreksiju i bulumiju... extra...  Smile

Da mislio sam na JK  Smile

Ma, da... razumemo se Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
pa vi još niste čuli za bošnjačku paris hilton?
ček da iskopam koju slidžu i bijografiju  Smile
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
HTC 
Bas bih voleo da vidim  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.102 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.