Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1836764 puta)
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 36
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
Najveći problem sa Karleušom je što još nije našla muškarca koji bi joj dao to što joj je neophodno - a to je pesnica u vuglu.

Ja sam lično ljubitelj bejzbolki, ali nijednu moju lepu palicu ne bih isprljao sa vuglom TOG stvorenja.

Bljakkkkk

IP sačuvana
social share
Nema ništa lepše nego kada mi koleginica da da joj mazim macu u toku radnog vremena.
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Prvo nek se raspita o porodici i drzavi u kojoj je Karleusa rodjena. A drugo, turbo folk pevaljke su isto sranje kao i ove americke kuravele... Smile

Хоћеш да кажеш да Србија није религиозна средина? Па дај молим те, овде свака ствар има своју славу, школе имају своју, општине своју, а највише ме је шокирало када сам сазнао да већина политичких странака има своју славу...савршен спој религије и политике тј. државе. Ако ниси знао САД је најрелигиознија држава првог света тј. најразвијенијих земаља света. Не тако давно су биле обавезне молитве у школи, а да не говорим да већина Американаца иде сваке недеље у цркву...Тако да јесте, те америчке куравеле су исте као и ове турбо-фолк певачице као и религиозна средина у којима просто бујају...
« Poslednja izmena: 09. Jan 2013, 01:31:56 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Samsung GT-S7580
И ти мислиш да те славе показују да је неко религиозан? То је сада обичај, није ствар вере. Сад слава подразумева да имаш добру сарму и печење.  Smile Не тако ретко, људи се и опијају на славама. Показив'о нам вероучитељ видео како не треба славити славу. Буди Бог с нама како се све слави.
А нешто нисам приметио да су цркве препуне народа, пази религиозни

IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
И ти мислиш да те славе показују да је неко религиозан? То је сада обичај, није ствар вере. Сад слава подразумева да имаш добру сарму и печење.  Smile Не тако ретко, људи се и опијају на славама. Показив'о нам вероучитељ видео како не треба славити славу. Буди Бог с нама како се све слави.
А нешто нисам приметио да су цркве препуне народа, пази религиозни

Значи ако људи славе славу то није ствар религиозности али ако иду у цркву е ту се баш огледа религиозност? Чудна нека логика. Питам се од када вучемо тај обичај да странке имају славу...
« Poslednja izmena: 09. Jan 2013, 02:02:24 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Samsung GT-S7580
Чуј себе чудна логика. Шта је ту чудно? Слава је место где се људи преждеравају и она слабо има неке везе са религијом, то јест имала је, јер је била посвећена свецу, сада је тамо главна личност прасе, а не светац.

Где би ти пре отишао? На славу или у цркву где ће поп два сата да пева "Господи помилуј"?

Како то некоме није јасно, није ми јасно. Пошто је ово офтопик, најбоље је да више ништа не пискарамо.

IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Чуј себе чудна логика. Шта је ту чудно? Слава је место где се људи преждеравају и она слабо има неке везе са религијом, то јест имала је, јер је била посвећена свецу, сада је тамо главна личност прасе, а не светац.

Где би ти пре отишао? На славу или у цркву где ће поп два сата да пева "Господи помилуј"?

Како то некоме није јасно, није ми јасно. Пошто је ово офтопик, најбоље је да више ништа не пискарамо.

Онда су они на посним славама обрали бостан...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
YuWarez jesi li ti isti onaj sa RapidSerbia foruma?
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97

Да тај сам, али не користим РапидСербиа већ доста дуго...одкуд ме ти знаш са РапидСербие?

Едит: Нема више РапидСербие, баш дуго нисам био... Smile
« Poslednja izmena: 09. Jan 2013, 22:48:26 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 

Да тај сам, али не користим РапидСербиа већ доста дуго...одкуд ме ти знаш са РапидСербие?

Едит: Нема више РапидСербие, баш дуго нисам био... Smile

Skidala sam neke serije, cini mi se, a za tvoje linkove treba pass Smile

Aj da ne bude offtopic Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Chrome 23.0.1271.101
mob
Apple 15
Katarina, Berluskonijeva ljubavnica: Silvio i ja smo kao muž i žena!

Nedeljnik - 10. 01. 2013.13:29h Komentari (6)

U ekskluzivnom razgovoru za beogradski "Nedeljnik", crnogorska manekenka Katarina Knežević iznela pikanterije o svom odnosu sa bivšim premijerom Italije, a Pulsonline vam prenosi deo tog intervjua
Katarina Knežević je ekskluzivno za "Nedeljni"k govorila i o mogućem Berluskonijevom povratku na čelo Italije, Milanu, svom poreklu, susretu sa čuvenim režiserom Gajom Ričijem...
"Prvo, nikada nisam rekla da sam spremna da ubijem za Silvija i nikada to ne bih rekla", kaže na početku Katarina. "Ali mi se volimo najviše na svetu."
Kako se volite ako se Berluskoni, kao što su preneli neki mediji, verio Franćeskom Paskale?
- To jednostavno nije istina. Znam da se u Italiji, ali i u Evropi, o tome mnogo pričalo, ali Berluskoni i ona nisu vereni. Jedina sam žena u životu Silvija Berluskonija, njegova devojka. Nas dvoje kao da smo već muž i žena, ujedinjeni u ljubavi. Nikakve spekulacije ni tračevi ne mogu da nas razdvoje, a prava istina će uskoro izaći na videlo. To vam obećavam.
Da li i dalje živiš, kao što si govorila, u vili u Arkoreu sa Berluskonijem? Kako izgleda vaš život?
- Trudim se da svakog dana budem ispunjena Berluskonijevom ljubavlju, kao i da mu uzvratim tu ljubav. On me podržava u svemu i pruža mi sve što poželim. Zato mogu da kažem, bez lažne skromnosti, da sam zahvaljujući njemu jedna zaista srećna i ispunjena žena. Nisam ipak od onih osoba koje čekaju da im nešto padne sa neba. Bez obzira na vezu sa jednim od najmoćnijih ljudi u Italiji, mukotrpno radim na svojoj manekenskoj karijeri i ne nameravam od nje da odustanem.       

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.