Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1837044 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Chrome 23.0.1271.101
mob
Apple 15
Nevezano za to... ako je ono sto se cuje u pozadini njen glas bez filovanja koje je radio npr. Bregovic i Tutic... onda zaista ima bedne glasovne mogucnosti...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Chrome 23.0.1271.101
mob
Apple 15
Bekuta izgubila nevinost sa Šabanom Šaulićem!
STARS, 06:00, 21.12.2012.Autor: Milena Videnović

Ana i Šaulić opevali prvi seksualni čin kroz duetsku pesmu „Crveno sunce“, za koju je tekst napisao Rade Vučković

Pevačica i odnedavno „gospođa ministarka“ Ana Bekuta nevinost je izgubila sa Šabanom Šaulićem! To bi bilo zaista senzacionalno otkriće da nije reč o njihovoj duetskoj pesmi „Crveno sunce“. Autor teksta je Rade Vučković, a numera će biti premijerno izvedena u „Grandovom“ novogodišnjem programu na televiziji Pink.

- Još te nosim u duši i telu, crveno je sunce palo na postelju belu... To su dva stiha iz refrena, a reč je o baladi. Rade već godinama sarađuje sa Šabanom, koji je bio oduševljen kad je čuo reči pesme... A one više nego jasno asociraju na gubljenje nevinosti, to jest prvi seksualni čin - navodi sagovornik Kurira.

Kako saznajemo, Ani je ovaj duet već na prvo slušanje „legao“, pa se nijednog trenutka nije dvoumila. Reči joj nimalo nisu zasmetale, baš kao ni Šabanu. Štaviše, složila se s tekstopiscem da je numera nesvakidašnja, tako da niko neće ostati ravnodušan.
Pokušali smo da se čujemo i s Bekutom i sa Šaulićem, ali nisu odgovarali na naše pozive.

Refren

Tako lepo, tako nežno,
sve je bilo neizbežno.
Još te nosim u duši i telu,
crveno je sunce
palo na postelju belu

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Bajata vest. Pa ovo se desilo pre rođenja mojih roditelja.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Chrome 23.0.1271.101
mob
Apple 15
Pomirenje: Milanu je Seve prva i poslednja ljubav
STARS, 14:40, 21.12.2012.Autor: EPK / B9210 komentara

Severina je zlato moje, sunce moje, duša i ljubav moja, sreća i tuga moja. Rođenjem našeg sina Aleksandra naša veza je postala neraskidiva, rekao je srpski kralj bakra

BEOGRAD - Milanu Popoviću, srpskom kralju bakra, Severina i njihov sin Aleksandar sve su na svetu.
Posle priča da su hrvatska pevačica i kralj bakra već dva meseca razdvojeni, Milan je, koji Severinu nikada nije prestao da zove "moja žena" , priznao da je njemu Severina i njihov sin Aleksandar sve na svetu.

"Severina je zlato moje, sunce moje, duša i ljubav moja, sreća i tuga moja, moja poslednja i prva ljubav. Rođenjem našeg sina Aleksandra naša veza je postala neraskidiva. Mi smo sada mama i tata i svesni smo toga da je sreća našeg deteta važnija od toga da li smo mi muž i žena, a i svega ostalog, i to podrazumeva i harmoničnu i srećnu vezu nas kao roditelja. Mi nismo klinci da bismo se sada rastajali u strahu da ne propustimo neku bolju priliku, rekao je Popović u intervjuu za B92.

Oboje smo zreli ljudi i siguran sam da ćemo naći način kako da učvrstimo našu vezu u interesu sreće našeg deteta i naše, nadam se, buduće dece. Jako je važno da ljudi nauče da budu srećni zbog onoga što imaju umesto da budu nesrećni zbog onoga što nemaju.

Mislim da sad, posle tačno dve godine našeg zabavljanja, kada smo napokon u stanju da razumemo kakav je naš karakter, mentalitet i naše vaspitanje, možemo da donesemo tu odluku tako da je ova mala pauza dobro došla da se shvati da je sreća našeg deteta najvažnija i da sve što se dešava sa našom vezom treba da bude u interesu sreće i radosti našeg malog Aleksandra. Žao mi je samo što sam propustio tri meseca odrastanja svoga sina".

Milan Popović je demantovao da je ikada imao afere sa Marijom Karan i Anom Sakić i da su glasine o tome mnogo naudile Severini pošto ih nije dovoljno glasno demantovao

"Ja verujem u ljubav i kad je srce u pitanju, ako je ljubav bila prava ona će uvek da postoji, kao zvezda na nebu, to ne može da se izbriše. Ja verujem da je naša ljubav, ljubav sa Severinom prava, ludo volim svoju ženu i svog sina i mislim da na kraju krajeva ništa ne može da pokvari taj odnos. Severina je savršena majka koja je uspela da iskombinuje materinstvo sa svojim profesionalnim radom, dakle ona je savršena majka i profesionalna uspešna žena, ja joj se divim i obožavam i zbog jednog i zbog drugog", naglasio je Milan Popović.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.12
 Smile

IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia 
Dobar joj je ekser na jeziku.... i standardno je odvratna
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Chrome 23.0.1271.101
mob
Apple 15
Sto je ovo 18+?

Onda je Lady Gaga 40+ Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.12
Nemam pojma sta je, pustili mi juce pa mislio da je bas prikladno za temu. Ovo valjda Dvornikova cerka, sta li je. Smile

Ono, hentai.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Samsung SGH-E590
Glupe kurve...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Nokia 6630, valjda
Hentai  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.