Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 992 993 995 996 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1838266 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Mariju Šerifović
opet prozivaju!

Autor: S.S. | 27.11.2012 - 10:40:00h

Neko se neslano našalio sa pevačicom Marijom Šerifović napravivši poster na kojem je njena fotka, a treba da bude muškarac.

Prerađeni plakat: Marija Šerifović
Plakat „Udari mene a ne žene“ sa likom Marije Šerifović kruži Internetom a ljudi komentarišu i negativno i pozitivno.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia 
Mariju obožavam da slušam,ali me ovo baš nasmijalo jbg  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Karameli tata zabranio da se oblači kao žena!
STARS, 06:00, 28.11.2012.Autor: Marija Dejanović
Pošalji e-mail
Odštampaj tekst
Goranu Stojićeviću otac postavio uslov da će ga lišiti velikog nasledstva ako ne bude prestao s imitacijama

Karamela: mene može jedino žena da natera da se odreknem imitacija
Nasledstvo iznad svega.
Goran Stojićević Karamela odrekao se karijere imitatora zbog nasledstva. Ako ste se svih ovih godina pitali zbog čega se čuveni imitator, koji je karikirao lik i delo najvećih zvezda nekadašnje Jugoslavije, više ne pojavljuje obučen kao žena, Kurir zna odgovor - ne da mu tata. Njegov imućni otac postavio mu je uslov: ili imitacije pevačica, ili nasledstvo.

- Karamelinom tati je počelo da smeta da mu se sin javno poljavljuje u ženskoj garderobi. Rekao je da će ga ličiti nasledstva ako ne bude prestao s tim. Karamela je to teško podneo jer je u svom poslu bio jedan od najboljih. Njegov otac je imućan čovek i ima više nekretnina, lokal u centru Beograda, u kojem su svojevremeno držali butik firmirane garderobe, kao i nekoliko stanova, kuću na Crnogorskom primorju. Pošto je Karamela jedinac, sve će to jednog dana pripasti njemu - kaže izvor Kurira.

Karamela, koji se vratio u žižu javnosti emisijom „Preljubnici“, kaže da ga otac nije uslovio i da se samovoljno povukao iz posla pre 10 godina.

- Mene može jedino žena da natera da se odreknem imitacija. Ne radim to već 10 godina jer sam se posvetio porodici. Roditelji su od početka bili uz mene, otac me je podržavao i s njim nikad nisam imao problem zbog toga - rekao je voditelj.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
on ima zenu?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Stoja: Metroseksualce ne treba tući!
STARS, 05:00, 28.11.2012.

Pevačica zapravo mislila na homoseksualce kad je pokušala da ih odbrani u emisiji na televiziji OBN

Folk pevačica Stoja Novaković gostovala je u emisiji „Red karpet“ na televiziji OBN, a na pitanje voditelja šta misli o metroseksualcima, kao iz topa je odgovorila:
- To su veoma osetljivi ljudi i ne treba ih tući po ulicama! To su ljudi kao i svi mi - rekla je pevačica.

Više je nego očigledno da je Novakovićeva pobrkala lončiće i pomešala metroseksualce s homoseksualcima, dok njena koleginica Jana nije želela da daje nepromišljene izjave:
- Hm, njih zaista ne želim da komentarišem - rekla je ljutito, pa se da naslutiti da ni Jana nije otišla daleko od koleginice Stoje.

Podsećanja radi, pripadnici domaće gej populacije svojevremeno su Stoju proglasili za jednu od njihovih ikona, a da je omiljena i među homoseksualcima preko grane, moglo se videti iz snimka s nemačke gej parade na kojoj su se, između ostalog, mogle čuti i Stojankine pesme.

(D. K.)

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Safari 536.26.17
mob
Apple 15
« Poslednja izmena: 29. Nov 2012, 16:53:04 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Ivan Ivanović i Nina Badrić se vole!
Autor: A. Veljković | 28.11.2012 - 23:59:00h

Kako se u poslednje vreme šuška, kako u Srbiji tako i u Hrvatskoj, voditelj Ivan Ivanović (37) i pevačica Nina Badrić (40) su se odmah nakon razvoda od svojih supružnika brzo snašli i započeli ljubavnu vezu, o kojoj, naravno, ne žele da pričaju u medijima.

Navodi da sam u ljubavnoj vezi s Ivanom ne piju vodu. Odgovorno tvrdim da je to obična laž: Nina Badrić | Foto: Miloš Perić
Naime, kako se priča, Ivanović i Badrićeva su već neko vreme u tajnoj vezi, ali s obzirom na to da žive u različitim državama, njihovo viđanje je otežano.

- Njihovi prijatelji pričaju da je romansa započeta neposredno nakon što je Badrićeva gostovala u Ivanovićevoj emisiji. S obzirom na to da su javne ličnosti i da retko ko od njih odmah želi da prizna novu ljubav, i oni su se potrudili da se za njih ne sazna. Viđali su se svuda, kako u Hrvatskoj, gde su ove godine zajedno i letovali, tako i u Beogradu - počinje priču za “Alo!” izvor koji je upućen u njihovu navodnu vezu i dodaje da se čak šuškalo da je Ninina navodna veza sa Ivanom bila razlog njenog razvoda od Bernarda Krasnića.

- Pričalo se da je to razlog pucanja njenog braka, iako oni to naravno nisu priznali. Sada je to ipak nevažno jer Nina i Bernard nisu više zajedno - priča naš izvor.

Ivan Ivanović | Foto: Dalibor Danilović

Inače, Ivan i Nina se često dopisuju putem društvene mreže “tviter”, što možda otkrilo da među njima nešto postoji, a voditelj ni u jednom trenutku nije demantovao da mu je Hrvatica beskrajno draga, pa joj je čak jednom prilikom saopštio da mu nije teško da sedne u automobil i ode na njen koncert.

Voditelj se nije javljao na telefon kako bi prokomentarisao navode o njegovoj novoj ljubavi, dok je Badrićeva za hrvatske medije demantovala vezu sa Ivanovićem.

- Navodi da sam u ljubavnoj vezi s Ivanom ne piju vodu. Odgovorno tvrdim da je to obična laž. Jedino je istina da smo bili u Istri zajedno, ali s nama su bili Bernard i Ivanova ćerka. On je naš zajednički prijatelj i tu nema ničega čudnog ili novog. Ko god tvrdi drukčije, očito ima bujnu maštu, što i dalje ne menja činjenicu da govori neistinu - rekla je pevačica.

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.91
mob
Nokia 
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Chrome 23.0.1271.91
mob
Apple 15
Ivana Stanković: Karleuša, ne znaš da pevaš!
STARS, 06:00, 30.11.2012.Autor: Miljana Vojvodić,Foto: Damir Dervišagić

Rekla sam Karleuši da je napravila super karijeru s obzirom na to da ne ume da peva i da mi para uši, što ju je razbesnelo

Ivana: Ne podnosim ničije licemerje. A Jelena Karleuša je licemerna i osuđuje nešto što i sama radi
Frka u studiju.

Poznata manekenka Ivana Stanković napustila je juče snimanje emisije „Ljubavna doktorka“ Isidore Bjelice na TV Hepi nakon prepucavanja sa Jelenom Karleušom.
- Znala sam da ću biti sa Karleušom u emisiji i pomislila sam: „Što mi to treba?“, ali sam ipak došla isključivo da bih ispoštovala Isidoru - kaže Ivana:

- Ne podnosim licemerje. A JK je licemerna i osuđuje nešto što i sama radi. Ona ne dozvoljava da neko iznese svoje mišljenje. Ljuta sam i na Isidoru jer je stala na njenu stranu. Nisam došla tamo da sviram Jeleni serenadu!

Manekenki je zasmetalo to što je i voditeljka, poput Karleuše, smatrala da je ona htela da uvredi pevačicu.
- Jelena je od prve rečenice krenula da prosipa „mudrosti“ i kao inteligentna osoba nisam mogla da ćutim, jer ćutanje je odobravanje. Kada je krenula sa tim kako nju svi napadaju, samo sam upitala šta je očekivala kada se slikala razapeta na krstu? Pritom sam konstatovala da je napravila super karijeru s obzirom na to da ne ume da peva i da mi para uši. To ju je razbesnelo - zaključuje Stankovićka.

Iako je Karleuša mislila da je sve namešteno, Ivana je ustala i napustila studio. Za njom su tada potrčali ljudi iz režije, iz šminkernice i kamermani kako bi je poljubili i čestitali joj.
Pozvali smo Bjelicu, ali bila je nedostupna. A Karleuša nije odgovorila na našu poruku.

Očekujem njene napade

Stankovićka očekuje da će JK pokušati da joj napakosti:
- Očekujem njene napade jer shvatam da je ona na napadima i izgradila karijeru, dok sam ja birala neki drugi put. Nemam nijednu mrlju i upozoravam je da će biti tužena za svaki pokušaj da mi nanese štetu.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 992 993 995 996 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.