Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 904 905 907 908 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1845386 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
- ne nabacuj se mojoj mladjoj sestri koja ima vec tri propala braka i ne ume da kaze ne...

Smile Smile Smile

stvarno wtf  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Zašto je papučić svaki muškarac koji svojoj ženi ispunjava obične, ovozemaljske želje?  Smile
Ovozemaljske zelje su:
- dragi, opali me po zadnjici to mi bash treba da svrshim
- idi po decu u vrtic
- kupi toalet papir kad krenesh kuci
- ponashaj se lepo i nemoj da se naroljash ko stoka kod mojih u nedelju na ruchku...
- ne nabacuj se mojoj mladjoj sestri koja ima vec tri propala braka i ne ume da kaze ne...
- vozi auto na dubinsko chishcenje sedishta, ima josh uvek onih fleka kad smo zavrshili u koshutnjaku, dosadilo mi je da svima pricham kako se izlio gulash od divljachi...

Nenormalni zahtevi:
- dekorishi mi svoj kafic po feng-shujuu kako bi bio fensi kako nijedan tvoj ortak ne bi ikada zakorachio u njega i uroljao se ko idiJot sa tobom...
- obuci ovu roze majcu istiche ti ochi
- budi fin prema mojoj majci
- nemoj da se napijesh sa mojim ocem i gadjate iz sachmare komshijske machke i kokoshke...
- ne gledaj u grudi i zadnjice mojih drugarica i svih riba koje sretnemo na ulici
- kupi neki normalan tepih, jebo te itison ne idesh ti preko leta sa izguljenim kolenima na bazen...

I tako...  Smile

Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Ako je uredjenje lokala u Beogradu po feng suiju i menjanje poslovnih planova po hirovima svoje zene obicna ovozemaljska zelja, sta je neobicna vanzemaljska zelja?  Smile

Ne misliš valjda da oni žive od tog lokala i da im život zavisi kako će on da bude uredjen?
Dao muž ženici da se zanima dok on radi  mnogo ozbiljnije poslove.

Zašto je papučić svaki muškarac koji svojoj ženi ispunjava obične, ovozemaljske želje?  Smile
Ovozemaljske zelje su:
- dragi, opali me po zadnjici to mi bash treba da svrshim
- idi po decu u vrtic
- kupi toalet papir kad krenesh kuci
- ponashaj se lepo i nemoj da se naroljash ko stoka kod mojih u nedelju na ruchku...
- vozi auto na dubinsko chishcenje sedishta, ima josh uvek onih fleka kad smo zavrshili u koshutnjaku, dosadilo mi je da svima pricham kako se izlio gulash od divljachi...

Nenormalni zahtevi:
- dekorishi mi svoj kafic po feng-shujuu kako bi bio fensi kako nijedan tvoj ortak ne bi ikada zakorachio u njega i uroljao se ko idiJot sa tobom...
- obuci ovu roze majcu istiche ti ochi
- budi fin prema mojoj majci
- nemoj da se napijesh sa mojim ocem i gadjate iz sachmare komshijske machke i kokoshke...
- ne gledaj u grudi i zadnjice mojih drugarica i svih riba koje sretnemo na ulici
- kupi neki normalan tepih, jebo te itison ne idesh ti preko leta sa izguljenim kolenima na bazen...

I tako...  Smile

Baš inspirativno  Smile

S tim što, gdin. Popović sigruno to ne radi po kolima u Koštunjaku pored nekretnina koje su mu na raspolaganju, s vremena na vreme ne obuče košulju kajsija boje jer mu to lepo stoji a nije pičkasto, ispoštuje mamu prosto zato što je kulturan, ne napija se kao govedo da ga pola grada vidi i ne radi to na itisonu kada postoje mnogo mekanije podloge.
I na kraju, naravno, ne da ženi igračku u vidu kafića da se igra jer mu se može.

Smile Smile

« Poslednja izmena: 29. Avg 2012, 15:36:10 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Nokia 6630, valjda
Ja ovo dao kao primer, nikad nisam rekao da to radi...
Nego samo dao uporedno shta je normalno a shta nije na balkanu kad za muza/dechka imash pravog balkanca...
Uostalom, zene same biraju, ako izaberu ove kultivisane iz evropske unije neka se ne zachude kad se jednog dana pojavi i kaze: "Draga, prevario sam te sa drugom"

Gde se "drugom" odnosi na njenog druga...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Nokia 
ahahaha odlično  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0
lere vidim inspiracija je danas na nivou  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Ja ovo dao kao primer, nikad nisam rekao da to radi...
Nego samo dao uporedno shta je normalno a shta nije na balkanu kad za muza/dechka imash pravog balkanca...
Uostalom, zene same biraju, ako izaberu ove kultivisane iz evropske unije neka se ne zachude kad se jednog dana pojavi i kaze: "Draga, prevario sam te sa drugom"

Gde se "drugom" odnosi na njenog druga...

E sad si otišao u težak pesimizam   Smile

Da li pravi Balkanac, ako ima potrebu da zadovolji ženu van kreveta i bez šljepkanja po guzi, napravi greh ako joj ispuni normalnu ovozemaljsku želju uredjivanjem jednog ovozemaljskog lokala i oma nazuje papuče?  Smile

IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Stanija dobija rijaliti: Saznaćete stvari koje ni ne slutite!

Za dobar honorar starleta je pristala da svu svoju intimu podeli sa kamerama koje će je neprestano pratiti.

Stanija Dobrojević uskoro će se pojaviti u novom rijalitiju, koji će se od 1. septembra snimati u njenom stanu u Novom Sadu, na Guarana foam festu i u beogradskim klubovima. Nakon učešća u "Survajveru", iz jedne privatne izraelske televizije su joj predložili da o njoj snime šou. Ponudili su joj honorar od 30.000 evra, odnosno za svaki dan po 1.000 evra. Iako se u početku nećkala, Stanija je kasnije pristala i potpisala ugovor sa strancima.

Šou će biti dosta provokativan, a kamere će zabeležiti sve što ona radi tokom 24 sata. I tako mesec dana. Pratiće starletu dok se tušira, presvlači, masira, provodi se po klubovima...

Starleta je potvrdila da će učestvovati u rijalitiju.

- Bilo je mnogo interesantnih devojaka u konkurenciji, ali su Izraelci izabrali mene, jer sam mlada, popularna i obrazovana. Moja tužna životna priča je bila presudna, naglašava Stanija i dodaje:

- Izraelce je zainteresovala moja biografija i ozbiljne teme, vezane za moj život. Rođena sam u Virovitici, dete sam iz rata, otac mi je bio uspešan ekonomista, koji se intezivno bavio politikom od 1991. do 1995. godine, kad su ga ubili Hrvati. U jednom danu sam izgubila oca, zapalili su nam kuću i bacili bombu na kola. Majka je ostala sama, s dvoje male dece, i tada smo se preselili u Srbiju. Srećom, tatine sestre su imućne, pa su nam finansijski pomogle, rekla je Stanija.

Izvor: VestiOnline
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
BOJANA STOJKOVIĆ BRANILA CECINU ĆERKU: SAMO BOLESNI UMOVI VREĐAJU KLINKU OD 14 GODINA

- Jel realno da smo toliko bolesna nacija? - zapitala se Bojana Stojković kada je videla bujicu ružnih komentara na račun Anastasije Ražnatović kada je njena slika sa fudbalerom Nemanjom Zaladom ugledala svetlost dana.

- Bolesni umovi vređaju klinku od 14 godina, nastavila je manekenka nakon što je stupila u prepisku sa jednom devojkom.

Ona nije krila svoj bes niti joj je jasno kako neko može da vređa maloletnu devojčicu. Bojana je takođe branila i Zalada, govoreći da je to dečko iz divne porodice i uopšte ne razume ljude koji su u stanju da tako ružno govore. A prepiska je tekla ovako...

Smedia
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Nokia 6630, valjda
Da li pravi Balkanac, ako ima potrebu da zadovolji ženu van kreveta i bez šljepkanja po guzi, napravi greh ako joj ispuni normalnu ovozemaljsku želju uredjivanjem jednog ovozemaljskog lokala i oma nazuje papuče?  Smile

Prava balkanska zena van kreveta ce biti u kuhinji ili chuvati decu, nece traziti da uredjuje muzevljev lokal koji je krvavom mukom stekao...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 904 905 907 908 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.338 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.