Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 903 904 906 907 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1845852 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Nešto slično kao što je Stoka Aleksić snimala ?

Da, samo sto bi ovo koliko sa citala po ceo dan bilo za petama sestrama Bekvalac. Cak i nocu. Odbila je Natasa.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
Sasvim sigurno je postala jedna od glavnih jahačica Saše Popovića zato što je fina i smerna.  Smile

To je kao ona varijanta kad se ona nesretna Stanija pojavila: nevina do braka, sve desetke na fakultetu... Smile Ko o čemu, kurva o poštenju.  Smile

Пичку смо јој сви видели а од индекс нико...What's up with that? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.1
Browser
Chrome 21.0.1180.82
mob
Apple 15
Severina renovira kafić u Beogradu!
STARS, 06:00, 26.08.2012.Autor: Ekipa Starsa,Foto: Nebojša Mandić7 komentara

Milan Popović izdao nalog da se unutrašnjost restorana „Moda“ preuredi po feng šuiju, kako je Seve poželela

Severina Vučković i Milan Popović rešili su da preurede kafe-restoran „Moda“ u Beogradu. Kako Kurir saznaje, Seve je poželela da se enterijer kafića sredi po feng šuiju, a kako njen suprug ispunjava baš sve njene želje, i velike i male, tako je postupio i ovaj put.

- Radovi su uveliko u toku. Kafić ne radi već tri nedelje. Milan nadgleda radove dok radnici gletuju i kreče, ali im unapred daje instrukcije i za svaki sledeći korak. U renoviranje je uloženo deset hiljada evra, pa bi, kad se sve završi, lokal trebalo da bude luksuzniji nego što je bio. A što se stila tiče, Severinina želja je bila da unutrašnjost bude uređena po feng šuiju - otkriva Kurirov izvor.

Niko ne sumnja u Severinin ukus, kao ni u Milanovu realizaciju njenih želja. Jedino ostaje pitanje da im majstori opet ne ostanu „kratkih rukava“, ukoliko prođu kao njihove kolege koje nisu isplaćene posle radova na luksuznoj vili u Čeneju, o čemu je Kurir već pisao.

Ekipa Kurira je od radnika u lokalu, koji se renovira, pokušala da sazna da li su plaćeni unapred, ali je bila sprečena u tome. Izvesna plavuša, koja nije želela da otkrije u kom svojstvu se nalazi u lokalu, nije dozvolila pristup. Rekla je samo da je renoviranje u toku i da je „strogo zabranjeno šetkati se unaokolo“.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.1
Browser
Safari 536.25
mob
I-mate 30 Pro
Ovo je jave od mene... Smile Smile Smile

Aleksandar Šapić sve češće u društvu Nikoline Pišek

V. Đorđević    | 27. 08. 2012. - 16:24h | Komentara: 27
Nakon fudbalera, Nikolina Pišek je prešla na vaterpoliste. Hrvatska voditeljka sve češće je u društvu Aleksandra Šapića sa kojim je nedavno i viđena u jednom prestoničkom klubu.

Kako saznajemo, njih dvoje poslednjih nekoliko meseci su intenzivirali svoje prijateljstvo koje bi lako moglo da preraste u romansu.

- Šapić i Nikolina kriju svoju vezu, najviše zbog toga što je on sada političar - kaže naš sagovornik.

Iako ovo poznanstvo traje nekoliko meseci, tek nedavno su prvi put viđeni javno u jednom prestoničkom kafiću.

Kada smo nazvali Nikolinu Pišek i zamolili je da nam prokomentariše ove navode, dobili smo nekoliko verzija, ali nijedno priznanje. Najpre nam je rekla da Šapića i ne poznaje a kada smo joj rekli da su viđeni u “Central parku”, kroz smeh je rekla:
- Onda po tom kriterijumu imam tridesetak tekućih emotivnih veza - rekla je i na taj način potvrdila da je bila s njim, i da ga, samim tim, ipak poznaje.

Aleksandar Šapić je samo kratko prokomentarisao da nije istina da je u ljubavnoj vezi sa voditeljkom.

Fatalna Hrvatica

Nakon raskida sa Matijom Ćorkovićem Nikolinu Pišek su spajali sa Nišom Saveljićem, što su oboje kasnije demantovali. Ona je nedavno izjavila da je može „zadržati samo muškarac koji je samouveren, duhovit, koji ima karijeru“.

Izvor:Blic
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
Citat
Milan Popović izdao nalog da se unutrašnjost restorana „Moda“ preuredi po feng šuiju, kako je Seve poželela

Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 6630, valjda
Citat

Smile

IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Zašto je papučić svaki muškarac koji svojoj ženi ispunjava obične, ovozemaljske želje?  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung XYZ1004
Ako je uredjenje lokala u Beogradu po feng suiju i menjanje poslovnih planova po hirovima svoje zene obicna ovozemaljska zelja, sta je neobicna vanzemaljska zelja?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6630, valjda
Zašto je papučić svaki muškarac koji svojoj ženi ispunjava obične, ovozemaljske želje?  Smile
Ovozemaljske zelje su:
- dragi, opali me po zadnjici to mi bash treba da svrshim
- idi po decu u vrtic
- kupi toalet papir kad krenesh kuci
- ponashaj se lepo i nemoj da se naroljash ko stoka kod mojih u nedelju na ruchku...
- ne nabacuj se mojoj mladjoj sestri koja ima vec tri propala braka i ne ume da kaze ne...
- vozi auto na dubinsko chishcenje sedishta, ima josh uvek onih fleka kad smo zavrshili u koshutnjaku, dosadilo mi je da svima pricham kako se izlio gulash od divljachi...

Nenormalni zahtevi:
- dekorishi mi svoj kafic po feng-shujuu kako bi bio fensi kako nijedan tvoj ortak ne bi ikada zakorachio u njega i uroljao se ko idiJot sa tobom...
- obuci ovu roze majcu istiche ti ochi
- budi fin prema mojoj majci
- nemoj da se napijesh sa mojim ocem i gadjate iz sachmare komshijske machke i kokoshke...
- ne gledaj u grudi i zadnjice mojih drugarica i svih riba koje sretnemo na ulici
- kupi neki normalan tepih, jebo te itison ne idesh ti preko leta sa izguljenim kolenima na bazen...

I tako...  Smile
« Poslednja izmena: 29. Avg 2012, 10:24:00 od lerr »
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
HTC One
- ne nabacuj se mojoj mladjoj sestri koja ima vec tri propala braka i ne ume da kaze ne...

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 903 904 906 907 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.