Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 850 851 853 854 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1857340 puta)
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
ja nemam komentara
poceli ste i vi ko u birtiji  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Citam o tom po tabloidima.....ja tog lika i tu likusu nikako ne mogu da smislim. Bila je prica da im je oboma ponudjena uloga u ekranizaciji 50 Shades of Grey, zamalo nisam ostala bez oba oka kad sam to procitala....citam Twilight, a gledas samo zbog ....zna se koga Smile Smile...onog sto je placen da ide go u filmu Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
imam neopisivu zelju da se vozim kolima preko face ove sizofrene pojave sa snimka.. izvinjavam se na izlivima brutalnosti  Smile

Za ovo na snimku postoji dijagnoza?  Smile

Ma jok. ..  samo je ruzna, debela, zajapurena i brblja oko gluposti, celebritija. "Zdrava" je. Al no life.

-

Oktud toliki hejt za glumce. Glumac nije uloga. Twilight nisam mogao odgledat, jedva pola, i film je bezveze (mozda je druga polovina dobra al ne vjerujem)

Al nisu glumci krivi, oni samo odrade svoj dio zanata, zajedno sa ostalih hiljadu ljudi koji prave film.

Ljudi mahinalno ponavljaju hejt, bez razmisljanja, i tu se radi o nekom pracenju mase koja hejtuje.
Realno nemaju zasto da me nerviraju zbog jednog groznog filma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Koliko ja znam u poslednjoj knizi se pripremaju za borbu koja nikada ne dolazi, naslusao sam se tog jadikovanja od harcore fanova.  Sto se tice filma bice i gori od knjige.

A to 50 shades of gay, bolje da mi niko ne spominje, znate li vi odakle je to sranje doslo?  To je bilo na fan fiction sajtu za Twilight, pa su skinuli, jer jel te to je bilo suvise "graphic" i onda ta riba koja je to pisala je odlucila da napise knjigu i stavi druge likove, ali likovi su kopija twilight sranja, i eto, imamo jos jedan bestseller koji je zivo sranje.

Zato Slagvorte sto je gorepomenuta serija tih filmova i knjiga upropastila mnogo toga, a da ne pricamo o tome koliko je to sranje popularno a ne vredi papira na kojem je istampano.  Mene zbog toga nervira, da je to iole dobro uradjena serija, znaci extra pisanje i na kraju ekranizacija, ne verujem da bi bilo toliko negativnosti, ali posto glumci zasluzuju te uloge jer nemaju blage veze sa glumom, onda naravno moramo da nishanimo i otvorimo vatru Smiley
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Apple 15
Da, znam..

Zena je sama rekla da je prijatno iznenadjena popularnoscu, posto je knjigu ... bukvalno pisala na svom telefonu dok je cekala decu, izmedju spremanja kuce i tako to...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Da, znam..

Zena je sama rekla da je prijatno iznenadjena popularnoscu, posto je knjigu ... bukvalno pisala na svom telefonu dok je cekala decu, izmedju spremanja kuce i tako to...  Smile
u bog te onda i ja mogu da napisem knjigu
mada ja bih pre napisao neki akcioni roman o spijunima i slicno

a cuo sam za onaj film o ljubavi izmedju zombija i tinejdzerke,valjda je to napisala ista ta riba  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Zato Slagvorte sto je gorepomenuta serija tih filmova i knjiga upropastila mnogo toga, a da ne pricamo o tome koliko je to sranje popularno a ne vredi papira na kojem je istampano.  Mene zbog toga nervira, da je to iole dobro uradjena serija, znaci extra pisanje i na kraju ekranizacija, ne verujem da bi bilo toliko negativnosti, ali posto glumci zasluzuju te uloge jer nemaju blage veze sa glumom, onda naravno moramo da nishanimo i otvorimo vatru Smiley

Pa nije jedini los film koji je ultra popularan. Pogledaj topliste na bilo kom sajtu. Djeciji filmovi, animacije, superheroji, 3D sranja.
 Poneka laka komedija ili drama koja mora biti skockana do bola da bi se progurala medju sranjima.

Masovno je ponekad banalno, sta sad.

Ja sam Kristen gledo u "Into the Wild" prije Twilighta i nije losa. Mislim prolazno.

Vise me recimo nervira Sandra Bullock sa svojom zbunjenom PMS glumom. A ona je daleko dogurala.
Bred Pit jebotebog. Tek je poceo nesto kao glumit u zadnjih 5 godina, pa i ja bih naucio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung XYZ1004
Ja poslednje 2-3 strane nemam pojma o cemu vi pricate  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Mada, mora se priznati da covek ima cudan fetis... zene sa dr. Spok usima

Prva s leva je zena...

Misliš na Mr. Spok ?

Dr. Spok je nešto drugo ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Apple 15
Da, da... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 850 851 853 854 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.