Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 836 837 839 840 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1856340 puta)
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Šta bre, kad si najbolji mož da radiš šta oćeš... tako i treba Smile sprdnjica jedna.
« Poslednja izmena: 20. Jul 2012, 16:58:48 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
al trci jebote   Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
bas sam hteo da pitam gde je crnja da nam isprica o njenim sportskim podvizima  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Ne znam za nju, ja tek polako ulazim u atletske vode Smile mada pratim te brze trke još od Atlante Smile recimo veliki Donovan Bejli je ušo u atletiku u 23 i po i on će mi biti zvezda vodilja do Igara u Riju gde ću biti prvi belac posle Lemetra koji je istrčao uspod 10 Smile tada ću već biti prekaljeni majstor Smile
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Apple 15
Folk pevačica uvećava kućni zoo
Sekina čivava čeka trojke!

Subota - 21.07.2012
Radost u domu Piljikića, nastala saznanjem da će njihova kuja Sara uskoro ošteniti troje mladih, nije mogla da ostane između četiri zida, pa je folk pevačica odlučila da je podeli i sa vaskolikom javnošću putem društvenih mreža!

Naime, Seka Aleksić ne samo da je obavestila naciju da će se u njenom raskošnom domu u Staroj Pazovi uskoro začuti pseći lavež štenadi već je na „tviteru“ objavila sliku ultrazvuka svoje keruše! Ova radosna vest dočekana je na sve strane diljem interneta, pa je u vrlo kratkom roku uspela da zaseni sve dnevne aktuelnosti, poput stranačkog previranja opozicije i ostalih gorućih tema! - Sarin ultrazvuk... dobićemo tri šteneta - ponosno je istakla Aleksićeva.
Fotografija Sarine utrobe dostigla je u kratkom roku rekordan broj pregleda, a ponosna vlasnica kereće družine bila je juče okupirana primanjem čestitki od svojih fanova!
Redakcija našeg lista pridružuje se čestitkama i sa nestrpljenjem očekuje dalje informacije vezane za Sarine trudničke dane.

D. Tripić

Izvor: Alo
« Poslednja izmena: 21. Jul 2012, 13:46:10 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Uau  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Nokia zvrr
Tuđmanov unuk na sve načine hoće da se proslavi u Srbiji

Igor Tuđman, unuk Franje Tuđmana, jedan je od potencijalnih kandidata koje ćemo gledati u narednoj sezoni šou-programa „Ja imam talenat“.

Igor Tuđman: Na sve načine pokušava da se probije u Srbiji kao folk pevač

gor već neko vreme pokušava na sve načine da se kao folk zvezda probije u Srbiji, a sada se prijavio za jedan od najgledanijiih šou-programa u zemlji kako bi došao do svojih pet minuta slave na nacionalnoj televiziji.

Igor Tuđman u srodstvu je s preminulim hrvatskim predsednikom po očevoj liniji, jer je Franjo bio rođeni stric njegovog oca, ali kako je u jednoj od ranijih izjava istakao, nije baš u najsjajnijim odnosima sa ostatkom porodice Tuđman od rata naovamo. Sa ocem, koji je lekar, ima „medicinske odnose“, što znači da ga može nazvati kada ga zanima nešto u vezi s medicinom. Velika mu je želja da se probije kao turbofolk zvezda u našoj zemlji, u čemu mu pomaže devojka Nataša Ivkošić, s kojom je ovaj 32-godišnjak u vezi iako je zvanično oženjen Andreom Tuđman.

Zanimljivo je da je Igor pre nekoliko godina osvanuo na naslovnim stranama u hrvatskim medijima jer je gonjen zbog podvođenja jedne 18-godišnje devojke, da bi slučaj bio odbačen, ali je ubrzo optužen i za zlostavljanje svoje tadašnje devojke. U žižu domaće javnosti dospeo je nedavno, kada je njegova supruga prijavila njegov nestanak iz jednog hotela u Novom Sadu, gde je doputovao sa suprugom kako bi pokrenuo privatni biznis. Ispostavilo se da je reč o lažnoj uzbuni, a pre nekoliko dana Igor je pokušao da proda i svoj snimak seksa s Natašom Ivkošić dnevnim novinama, naglašavajući da se radi o vidu marketinga.

Pošto su svi pokušaji da se njegove pevačke sposobnosti čuju - propali, Tuđman je odlučio da se prijavi kao anonimni talenat za četvrtu sezonu „Ja imam talenat“, za koju kastinzi i audicije kreću već krajem ovog meseca.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
on je stvarno ssw  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Nokia zvrr
Tek sam sad vidio da ovaj lik ima temu u Hronici. Izvinjavam se ako sam omašio temu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Apple 15
Nema veze... postavicu i ja tamo nesto Smiley

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 836 837 839 840 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.