Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 747 748 750 751 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1850879 puta)
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Лолана по понашању вуче на тебе (или ти на њу, не знам која је старија). Још ако си пичка ко она... Smile

А ово око трудница... па ене вам оне водитељке што пичи лото... ал брале, мора нека комплексашица да се нађе да каже да је фотошоп... нејебица. Нико вам бре није крив што сте маљави и мрзи вас да потрчите Smile

И Северина је вр пичка.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Nokia krntija
Citat
o standardima koji se nameću običnim ženama od strane svih severina ovog sveta, odnosno žena kojima je jedini zadatak u životu da dobro izgledaju, pa se to nameće kao imperativ i nama običnim ženama, i to ne samo od strane muškaraca, nego i drugih žena i nas samih

Тако је. И шта је ту проблем?
Problem je u tome što mi obične žene imamo u toku dana i druge obaveze osim solarijuma, manikira, pedikira, sto i jedne masaže, treninga, botoksa, nadogradnji, zatezača i podizača, frizera i stokuraca palaca. A mnoge od nas stvarno imaju pametnija posla od toga da budu lepa fasada, niti nam je cilj da 24/7 izgledamo tip top, sa napućenim usnama i ''jebi me'' štiklama.

А северине 24/7 само раде на свом изгледу. Јееееесте... и ја сам Џони Деп. Не буди сујетна.... и сама знаш да добар изглед дневно не изискује пуно времена посвете.

А опет на крају дана, као што рече Марада, нико ником не ускраћује право избора. Ако хоћеш да изгледаш ко свиња, нико ти неће забранити да будеш свиња.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Лолана по понашању вуче на тебе (или ти на њу, не знам која је старија). Још ако си пичка ко она... Smile

А ово око трудница... па ене вам оне водитељке што пичи лото... ал брале, мора нека комплексашица да се нађе да каже да је фотошоп... нејебица. Нико вам бре није крив што сте маљави и мрзи вас да потрчите Smile

И Северина је вр пичка.

Jbt koliko si reč pi*ka upotrebio, strašno  Smile

Čak sam i to čula, da su me neki poredili sa njom. Nem pojma zbog čega al ako je tako, baš bih volela da je upoznam  Smile

Seve za svojih 40 goda izgleda mLogo dobro, to joj niko ne spori. Još se žena pametno udala i šta reći. Živi i uživa, prošla svašta nešto al evo skrasila se, ima i dete. Alal vera.
Ali opet ponavljam, ima dobrog muža pored sebe. Da ima nekog drvoseču, koji pored toga što ima bebu traži da bude timaren 24/7, veruj mi, ne bi se baš ukrašavala mrežom Smile

A malo joj poznajem nekog iz familije i znam da je čitava armada oko deteta. Jbg, lako je tako biti fit. I AndŽa se dokazala kao super mama sa 30 bebi siterki Smile

« Poslednja izmena: 27. Apr 2012, 02:08:11 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Citat
Јееееесте... и ја сам Џони Деп

Smile

Citat
Jbt koliko si reč pi*ka upotrebio, strašno

Брдо, Космај, Неменикуће,... Smile

Чек бре... не ти... уопштено слушам приче како је посо певаљкама да буду до јаја пичке. Прво, бити до јаја грађен је ЈЕБЕНО ТЕЖАК посо. Друго, певаљка има наступе (открио сам топлу воду). Небитно дал је то Карлеуша ил Ивана Јордан.  Има наступе па има, а дал крешти ил славуји небитно је. Не слушам ову Северину, тек понеку песму сам чуо... ал жена лепо пева. Много бре завидних људи има. Не мислим ни на кога лично. Брале, види што не уме да пева, гуска распала има 3 ноге, клиторис јој ко ђока а зарађује 1000 евра по наступу... како? Па ти се ниси снашла бре! Smile ко те јебе.

Другар којег знам са фудбала још из доба пионира... дечко сем да трчи 90 минута ко коњ апсолутно ништа не зна. И то мислим објективно. Да, има и шут јак јер је коњина. Играо је овде 3. лигу за Младеновац. После тога га јеан одавде одведе у Кошице (Словачка прва лига). Имао неких проблема па се вратио овде, сад је у Ковачевцу (3. лига). Данас га сретнем и рече ми да вероватно на лето иде у Африку да игра. Прво што сам урадио - алал вера! Снашао се. Мислите да је то лако? Јуче бре. 

А овде ова ујна прича о фотошопу. Јеби се бре бабо, иди играј мице.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Rudanka bi crkla da ne plevi nekoga a ti bi crko da ne uvučeš fudbal u svaku temu Smile Smile

Sve u svemu, cena lepote ali i uspeha je visoka. To rekoh jednom i ostadoh živa Smile

Pa sad, neka plati ko ima čime Smile
« Poslednja izmena: 27. Apr 2012, 02:28:47 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
У крви ми Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62

А ово око трудница... па ене вам оне водитељке што пичи лото...
I ona i ona Leciceva isto. Smile

A stvarno, pravo izbora...

Koga briga kako izgleda zena nakon porodjaja? Ako je lepa sebi i muzu sta briga ostale?

Druga je stvar sto uvek prevlada ono "Sta ce ljudi reci?" i "Imam par kilograma viska, debela sam" ali, da se ne lazemo, to je kompleks u samim zenama i tu je koren daleko dublji od Severininog fotosopa.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Не буди сујетна.... и сама знаш да добар изглед дневно не изискује пуно времена посвете.
Ja jesam sujetna do zla boga i to mi je jako ružna osobina na kojoj radim, ali ne mislim da u ovome što pišem do izražaja dolazi moja sujeta. Dobar izgled ne iziskuje mnogo vremena dnevno kad imaš 25 godina (kao ja Smile), ali kad imaš 35, 40 (koliko ima jedna Seve)... ne znam baš. Reći ću ti za 10, 15 godina.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Nokia 6630, valjda
bambi, ni tad ti ne treba puno vremna, samo ti treba dobrostojeci muz...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Dakle, ipak moraju biti raspoloživi neki resursi, osim dobre volje.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 747 748 750 751 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.178 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.