Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 710 711 713 714 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1856152 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
Samsung SGH-E590
Bas se cudim sto se raspravljate na teme "Stupid spoiled whores" Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Nokia 6630, valjda

Лера капирам као заебанта Smile

Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142
Eve prihvatih Goinu ideju, pa sam upotrebio Gugl da bi saznao ko je Ava Karabatic. Ovo mi je izaslo.  Smile

IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Nokia 6630, valjda

- Ja se kajem što se sve to dogodilo – plakala je Jelena.

Posle j*anja nema kajanja...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
E ljudi raspadate se na ovom forumu. Eo naiso sam, nisam dugo bio. I ulazite u vece dubioze (mada su dubioze zapravo sumnje  ne dubine) nego ja i moj brat Frojd (ne zove se tako zapravo Wink )..

fuck the coca, fuck the pizza, all we need is neyebitza Smile

Ako, ako..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
@Coolrunner

Kad ti obrisem post to znaci da je sa razlogom obrisan i ne smes da postavljas ponovo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
oktomam ode na dobos, nisu pomogle ni vestacke sise, ni liposukcija, ni faca andjeline dzoli  Smile

Octomom Now On Welfare

Octomom is doing what she swore she would never do -- go on welfare ... TMZ has learned.

The mother of 14 is getting $2,000 a month from the State of California. The money is deposited directly into a special debit card account (see above). The card can ONLY be used for food -- and it's closely monitored by the State to make sure the cardholder isn't making illegal purchases -- i.e., buying a bike at Costco.

It's a cruel twist, for a woman who vowed in 2010 -- a year after giving birth to octuplets -- she would NEVER go on welfare, saying she refused to become "a self-fulfilling prophecy" by accepting government assistance.

Octo qualified for the card because her income is less than $119,000 a year ... and a family of 15 that makes less than that amount is entitled to welfare benefits.

In case you're wondering, the $119,000 figure is based on an average of just under $8,000 for each member of the household. The more kids, the more you can make and still receive welfare.

We’re told the cash-strapped mom has taken her children out of private school, except for her one son who has autism, saving her $4,000 a month. And as we first reported, she's even posing topless to make ends meet. But it just wasn't enough.

It's a sad story, but one we saw coming from a mile away.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
IVAN IVANOVIĆ: KARLEUŠA NOSI DUPE NA RAMENIMA
(21)    Subota, 31. Mart, 2012.| Autor: Ivana Cicović
Ivanović ismevao komentar Jelene Karleuše da zvanično ima najbolju zadnjicu svih vremena

Ivan Ivanović vreba svaki povoljan momenat da oplete po Jeleni Karleuši. Ona je pre dva dana na Tviteru objavila fotografiju u bikiniju i napisala da zvanično ima najbolju zadnjicu svih vremena. A onda je voditelj TV Prva dao svoje viđenje:

- JK: „Imam najbolje dupe na svetu!“ Šteta što ga nosi na ramenima... - napisao je Ivanović na svom Tviter profilu. I sasvim je jasno šta je time hteo da joj poruči.

Na ovu uvredu Jelena nije odgovarala. Moguće da joj je dosta njegovih prozivki. A Ivana baš briga zbog tužbe koju je ona podnela protiv njega i čelnika Prve zbog uvreda u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“. Dosad ju je nazivao plastikanerkom, upoređivao ju je s transvestitima, ismevao je njeno pevanje, izgled, intelekt...
I ne prestaje.

Odloženo suđenje sa Sekom

Do susreta Jelene Karleuše i Seke Aleksić juče u Prvom osnovnom sudu nije došlo. JK je tužila koleginicu zbog uvrede i klevete kad ju je u jednom magazinu uporedila sa Bokijem 13 i potražuje milion dinara. Ročište je odloženo do daljeg.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
A znaci Raća_5 je Tepa?! E zdravo covek,  Smile 

A ovo je povod za ovu Ivanovicevu prozivku, koju je Anea postavila - usta moja hvalte me kad vec niko drugi nece:

Izvor Kurir:

Samouverena diva

KARLEUŠA: IMAM NAJBOLJE DUPE!

Petak, 30. Mart, 2012.| Autor: Miljana Vojvodić

JK na Tviteru objavila sliku na kojoj dominira njena guza i tvrdi da niko nema bolju zadnicu od nje

\

Sigurna!
Zvanično imam najbolje dupe svih vremena!
Ovo je Jelena Karleuša napisala juče na Tviteru ispod fotografije na kojoj dominira njena zanosna pozadina!

Istini za volju, JK je ispod iste slike, na kojoj je, ponavljamo, najupadljivija njena guza, pre toga napisala još i:

- Ne mogu da sačekam leto. Moja nova pesma će vas raspametiti, obećavam!

E, onda je usledio nastavak poruke:
- I da - zvanično imam najbolje dupe svih vremena!

Istini za volju, pola sata pre toga Diva je na Tviteru postavila još jednu fotografiju, na kojoj se vidi kako u morskom plićaku jaše rasnog dorata.

- Obožavam ovu fotku! Zar nije fenomenalna? Volim da jašem konje - prokomentarisala je Karleuša.

Dakle, JK je konkurenciji uputila još jedan izazov. Da vidimo da li će joj neko, odnosno neka, izaći na crtu.

Pitam se da li Jeca stvarno misli da je lepa i da je dobra riba???,  a sto se guze tice ako joj Sandra Afrika izadje na crtu, Jeca ga je ugasila iz momenta...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
PA tu ima dobro dupe... doduse... jbg. to je slikano pre jedno 5 godina... u njenim godinama gravitacija cini cuda...

Ali najlepse... ne znam.. videla sam jednu anonimnu cicu na deviantu.. i smatram da je to ubedljivo najbolja zadnjica (sa izuzetkom muskaraca) koju sam ikada videla

« Poslednja izmena: 31. Mar 2012, 17:37:05 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 710 711 713 714 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.