Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 979 980 982 983 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1840920 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Dragoljub Bekvalac o Dači: Zatečen sam, bio mi je kao sin

A. Popović    | 01. 11. 2012. - 07:11h | Komentara: 23
Poznati fudbalski trener Dragoljub Bekvalac priznao je za “Blic” da mu je teško zbog stvari koje je Danilo Ikodinović rekao o njegovoj ćerki Nataši.

- Zatečen sam i iznenađen mnogo čime što čujem da Dača kaže. Gledao sam ga kao sina. Bio sam spreman da prekinem sportsku karijeru i posvetim mu se u potpunosti, da je trebalo - rekao je Bekvalac za “Blic”.

On ističe da ne oseća potrebu da zaštiti srednju ćerku, negirajući Ikodinovićeve navode, jer tvrdi da je veoma upućen u Natašin život.

- Nataša je bila u pravu kad vam je rekla da ono što neko kaže najviše govori o njemu, a takođe je tačno i da cela moja porodica zna istinu i kako stoje stvari. O Danilu, poštujući njegovu karijeru vrhunskog sportiste, neću reći nijednu ružnu reč, a moramo uzeti u obzir da mu nije lako da nosi teret onoga što je bio i onog što je danas.

Bekvalčevi su od početka Natašinog i Danilovog zajedničkog života bili njihov glavni oslonac. Dragoljub to potvrđuje i objašnjava kako je zbog Dačine tragedije napustio pripreme i ilegalno prešao granicu da bi bio uz njega u teškim momentima.

- Nikako ne želim da zvučim patetično, ali i moja supruga i ja smo mnogo žrtve podneli zbog Dače, jer smo ga svim srcem voleli. Kad je doživeo nesreću čim sam čuo napustio sam pripreme Vojvodine u Sloveniji i bez vize, koju nisam imao jer smo granicu prelazili sa grupnom vizom, došao sam u Novi Sad.
A tek moja supruga koliko se trudila oko njega, to je neopisivo - zaključio je Dragoljub Bekvalac.

Šta je Dača rekao za Natašu
Danilo Ikodinović je u prošlonedeljnoj emisiji “Balkanskom ulicom” govoreći o odnosu sa ćerkama rekao: “Neću moći da kažem Hani kakva joj je majka, nije lepo”, i pokrenuo lavinu negativnih komentara na njegov račun iz pevačicinog okruženja. Nataša je samo prokomentarisala da neće da učestvuje u cirkusu koji Ikodinović pravi.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Natasa Daca Natasa Daca Natasa Daca Natasa Daca Natasa Daca Natasa Daca Natasa Daca Natasa Daca Natasa Daca Natasa Daca Natasa Daca Natasa Daca Natasa Daca Natasa Daca Natasa Daca Natasa Daca Natasa Daca Natasa Daca Natasa Daca Natasa Daca Natasa Daca Natasa Daca Natasa Daca Natasa Daca Natasa Daca Natasa Daca Natasa Daca
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 18.0.1025.151

Za jednu suprasnu krmaču, prilično je zanosna. Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Ta, ajte molim vas... postena kurva taj autfit nikad ne bi nosala okolo...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Oni pričaju o elitnoj prostituciji i moralu?!

Kao u pesmi...Ko sam ja da ti sudim

U emisiji "Luda kuća" striper Dejan Nestorović, starleta Blondi i pevačica Vesna Vukelić izneli su stavove o elitnoj prostituciji u našoj zemlji. Striper je takođe otkrio da se jedna "barbika" s estradne scene krije iza dečka manekena kako se ne bi saznalo da ima sponzore.

Međutim, ono što je nama zasmetalo, svakako su fotografije koje su nastale na tridesetom rođendanu "popularnog" stripera, koje je zajedno sa starletom i pevačicom plasirao javnosti. Da li zaista neko ko govori o moralnim vrednostima, propagira hrišćanstvo i veru u boga, može sebi da dozvoli ovakvo ponašanje?

Sudeći po fotografijama, moralne sudije su zaista izgubile osećaj za moral. Zar ne?

Izvor: Puls
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
I ... da.. emisija... pa ko ima zivaca da prodje kroz sat i po... toga...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Tatine kolege protiv Karleuse  Smile

SINDIKAT POLICIJE: Da li je Karleuša bila u prekršaju?

Od Uprave saobraćajne policije traže da javno obelodani da li se pevačica zatekla u prekršaju zbog upravljanja vozilom sa stranim tablicama

Sindikat srpske policije zahteva od Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave saobraćajne policije da javno obelodani da li se Jelena Karleuša zatekla u prekršaju zbog upravljanja vozilom sa stranim registarskim tablicama.

-Da li su džip i registarske tablice privremeno oduzeti kako zakon nalaže? Smatramo da se zakon mora poštovati, posebno u slučajevima kada su u pitanju javne ličnosti, koje svojim ponašanjem i redovnim procesuiranjem moraju služiti za primer ostalim građanima, kao poruka da u ovoj zemlji nema nedodirljivih ili povlašćenih. Pošto je reč o javnoj ličnosti, tražimo da se detalji upravljanja vozilom sa stranim tablicama, kao i detalji o preduzetim merama i samoj saobraćajnoj nezgodi  javno obelodane – traže sindikalci.

Folk pevačica je juče svojim “mercedesom” udarila “ford fokus” na raskrsnici Šoline i Krupanjske ulice, jer nije ispoštovala prvenstvo prolaza. Protiv Karleuše podneta prekršajna prijava, a pričinjena je materijalna šteta od 80.000 dinara.

(Telegraf.rs)
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Marko i ja cemo se dogovoriti oko podele .. Kim.. on moze vikendima i sredom i petkom..

Ja cu pocetkom svake radne nedelje.. kad je najodmornija.. da je zlostavljam..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Citat
I ... da.. emisija... pa ko ima zivaca da prodje kroz sat i po... toga...
Немој рећи да си гледала свих сат и по материјала?  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 979 980 982 983 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.