Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 913 914 916 917 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1844435 puta)
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Qtek 666
Fine fotke. Koliko li se ovo plaća?
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Fine fotke. Koliko li se ovo plaća?
Po nekim informacijama koje procitah 10000E. E sad ne znam kako je negde drugde ali mom drugaru koji zivi od postenog rada i mlati pare u informatickim tehnologijama treba 10-ak meseci da to zaradi. Pa vi vidite sta je vise isplativo, posten rad ili "umetnicko slikanje za Plejboj" od nekoliko sati posla, posle kojeg ce neka TV karijera cvetati jer se prica o vama pa ce vas zaposliti da na nekoj televiziji radite vezbice.  Smile Al jbg kad smo banana republika...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.1
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Apple 15
I sta je na kraju problem?
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.25
mob
I-mate 30 Pro
PULS POZNATIH

Muž Milice Bursać: Nisam makro niti bolesnik!

Press - 30. 08. 2012.22:38h Komentari (154)
Nakon izjave Milice Bursać da se skinula za Plejboj na nagovor muža, on se oglasio na našem sajtu
 Autorka i voditeljka emisije „U zdravom telu" Milica Bursać bacila je sve krpice sa sebe i potpuno naga fotografisala se za septembarsko izdanje „Plejboja". Milica za Press otkriva da je pristala da se obnaži na nagovor supruga i da je jedan od razloga za tu odluku bila teška finansijska situacija!

- Kada su me pozvali iz „Plejboja", katogorički sam rekla ne. Ali taj razgovor je čuo moj suprug Joca, koji me je ubedio da se slikam! Rekao mi je da to može da bude pun pogodak za moju karijeru, da imam lepo telo koje treba pokazati u tako prestižnom časopisu. Dakle, muž me je nagovorio da se skinem i njegova podrška mi je bila izuzetno bitna. Malo kasnije pozvala sam predstavnike „Plejboja" i rekla da pristajem - kaže voditeljka, koja se pre ovog poduhvata retko na malim ekranima pojavljivala čak i u kratkoj suknji.

Dodatno olakšanje da se opusti bilo joj je što je poznavala Jelenu Mandić, ispred čijeg objektiva je pozirala, pa nije sumnjala da fotografije neće preći granicu dobrog ukusa. Milica kaže da je bilo više razloga zbog kojih je pristala da se obnaži, a jedan je bio presudan.

- Moram da priznam i da sam u kriminalnoj finansijskoj situaciji i svaka zarada mi je bitna. Nisam dobila neki neverovatno visok honorar, ali jeste dovoljan da budem zadovoljna i da mogu sebi da obezbedim neke stvari - kaže voditeljka, koja je sa svojom emisijom „U zdravom telu" konkurisala na tri televizije, a ovih dana očekuje odgovor gde će nastaviti TV karijeru.

Milica priznaje da se boji reakcija, naročito svojih roditelja.

- Bojim se osuda. Roditeljima još nisam rekla, jer ne mogu da podnesem da trpe bol pre nego što izađe magazin. Ovako će ih sačekati gotova stvar, pa šta bude. Na ivici sam da se kajem zbog toga što sam uradila, ali nema povratka. Srce mi kaže da je to okej i da treba da budem ponosna što sam se u 37. godini skinula za prestižni časopis, i to posle porođaja, ali me razum ipak koči. Da ne živimo u zemlji u kojoj vladaju predrasude, bilo bi mi lakše, a ovako su mi osećanja pomešana. Mislim da sam ishitreno donela odluku, ali se ne kajem, samo strepim od komentara okoline - objašnjava atraktivna voditeljka i dodaje:

- Sina Andriju sam upravo upisala u vrtić i Joca i ja ćemo ga vaspitavati da nema ništa lepše od zdravog i lepog ženskog tela, pa se nadam da me neće osuđivati kada odraste. Verujem da će mi, kada budem imala 70 godina, biti drago što sam ovo uradila! - rekla je Milica za Press.

U toku današnjeg dana na našem sajtu u komentarima oglasio se i njen suprug koji je rekao da je ponosan što se njegova supruga slikala za ovaj prestižni magazin i da nije niti makro niti nekakav bolesnik:

- Jedna pogrešno preneta i interpretirana izjava je dovela do toga da sam svoju rođenu suprugu naterao da se slika za Playboy. Da, jesam je podržao, možda i doprineo da ONA donese tu odluku, ali pobude nikako nisu bile novac ili nekakva nemaština, jer smo daleko od bilo kakve sirotinje, već poziv najpoznatijeg časopisa na svetu za intervju i fotografisanje. To je kao da je neko fudbaler i zovu ga iz Barselone da igra za njih, istina, kriminalci vode taj klub, ali je najveći na svetu. I sad kao neko odbije njihov poziv jer su kriminalci. Meni kao muškarcu imponuje da imam ženu koja u svojih 37 godina izgleda toliko dobro da je zovu iz Plyboya da se slika za naslovnu stranu. To što neki kompleksaši žive sa ženama čije slike ne smeju ni na Facebook da stave, to je njihov problem. Moja žena je u ovome imala moju punu podršku, svi koji je znaju su zvali i čestitali na ovoj odluci, najbliža rodbina može samo da se ponosi što je Milica lepa, zgodna, obrazovana i uspešna žena. Trenutno je bez svoje emisije ali uskoro će ponovo krenuti da radi i biti još bolja nego pre. Nisam ni njen makro ni neki bolesnik, već ponosni muž lepe i uspešne žene.

Izvor:Puls
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Apple 15
Sve u svemu... parada pijanstva i kica... sa obe strane...
I ovi sto je napadaju, i ovi sto ga napadaju... i sad ovo trubljenje...

Slikala se gola... strasno..
Muz joj je rekao da se slika gola... ma, strasno...
Slikala se zbog para... strasno... inace, zene se slikaju za Playboy zbog kikirikija i cipsa...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Nokia 6630, valjda

Slikala se zbog para... strasno... inace, zene se slikaju za Playboy zbog kikirikija i cipsa...

Ne moz tako da prichash... morash da budesh ljubomorna...
I chedna... I poshtena...
Kakve su to rechi?  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.25
mob
I-mate 30 Pro
Nema tu zabave... Smile

Entertane Smile

Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 21.0.1180.79
Da li pravi Balkanac, ako ima potrebu da zadovolji ženu van kreveta i bez šljepkanja po guzi, napravi greh ako joj ispuni normalnu ovozemaljsku želju uredjivanjem jednog ovozemaljskog lokala i oma nazuje papuče?  Smile

Prava balkanska zena van kreveta ce biti u kuhinji ili chuvati decu, nece traziti da uredjuje muzevljev lokal koji je krvavom mukom stekao...

Onaj koji cijeni svoj dinar krajnji je debil.Zivot je stvoren da se zivi
Novac je prolazan...osobe su bitne...
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Apple 15

Ne moz tako da prichash... morash da budesh ljubomorna...
I chedna... I poshtena...
Kakve su to rechi?  Smile
Licemerne  Smile

Doduse... mene vec par dana cimaju sto u toplesu suncam - ledja...
A ni decko mi nije tu... i svi vide moja gola - ledja...
Zaputila sam se na more sa drustvom... shame on me...  Smile

« Poslednja izmena: 03. Sep 2012, 11:11:53 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 21.0.1180.79
Svako se slika za svoj ceif  i sta imaju klinci od toga osim ono "otvorenih usta gledat ce tvoje mlado golo telo"...
Zidari blatnjavih ruku ce reci grrrr,soferi ispupcenog stomacine kalendar objesiti,klinci smirgl-papir uzeti pa slajfati.
Jadno...poprilicno jadno,moze to mnogo bolje.
Stid,da li zena ima stid? Ljubomoru,da li zena ima ljubomoru?
Zasto zena zeli biti divna i zanosna?
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 913 914 916 917 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.