Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 854 855 857 858 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1856428 puta)
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Troju nisam gledo, iako volim takve filmove, iz razloga što traje prejebano dugo. Ne volim duge filmove a nema smisla da ga gledam iz 2x.

Citat
Zvezda ‚‚Sumraka‚‚ izašla je u običnom šorcu i majci , sa raščupanom kosom.

Ma pazi molim te, običan šorc i majica, a i raščupana je sva  Smile *naučite se pravopisu, nepismeni "novinari"

E, brale, nije lako biti poznat. Mislim, voleo bih ja da sam poznat zbog para i sve to, al ne znam kako bih izdržao non-stop pratnju ovih pijavica. Jebeno ti prate život, ko čip da su ti metuli.
Pazi jebote, očajna dnola, prosto da ne poveruješ Smile

I šta joj fali na ovoj slici Smile mislim, ajde, ukusi i sve to...

A Dep je ubedljivo najbolji glumac iz mlađe garde.

I da, što reče Slagvort, o ovoj se ne bi pričalo da nije snimila ovaj film (odnosno filmove) na koji se bacaju tinejdžerčići. Jebenu sliku o čoveku može stvoriti samo jedna uloga.
« Poslednja izmena: 27. Jul 2012, 01:48:25 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Apple 15
Covek tesko da je mladja generacija... ima 49 godina..

Pravi je onako.. poster-boy, pa tu su kikice... leptirici... snalice... perlice u kosi... i sl... i poceo je zestoko da se ponavlja... i to radi vec 20 godina...

A i to zato sto se River Feniks predozirao... doduse... tu je i njegov prat.. Hoakim... i zato sto Tim Rot nije lep...

« Poslednja izmena: 27. Jul 2012, 01:52:25 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Nokia krntija
Nisam reko da je retard. Dje?

Е што волим ове ситуације... Smile

Mislim bolji od retarda Brad Pitta kojeg eto neki podrazumjevaju kao glumca.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Covek tesko da je mladja generacija... ima 49 godina..

Pravi je onako.. poster-boy, pa tu su kikice... leptirici... snalice... perlice u kosi... i sl... i poceo je zestoko da se ponavlja... i to radi vec 20 godina...
ja mislim da on samo treba da prestane da saradjuje sa tim bartonom i da ce se tada sve dovesti u red
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Linux
Browser
Safari 533.1
 Pi'   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00

I šta joj fali na ovoj slici Smile mislim, ajde, ukusi i sve to...

Izgleda kao nesto sto se u zargonu zove "crack whore".  Smile

Ali si generalno u pravu za novinare. Ispada da ne mozes da izadjes da izbacis djubre u kontejner a da nisi u vecernjoj toaleti ili fraku.

Ja generalno ne volim Tvajlajt jer je jedno od najgorih sranja koje sam pogledao u zivotu. Protiv nje nemam ic nista(ne mrzim je), samo je nalazim iritantnom kao glumicom i ovako kao pojavom. Jedno je bas mrzeti nekoga i zeleti mu sve najgore, sasvim drugo da ti se jednostavno ne dopada iz nekog razloga i da ga smatras bezveznim. Postoji velika razlika izmedju ta dva.

Nego...

Madona brani upotrebu kukastog krsta na svojim koncertima

Kraljica popa Madona kao da je gluva na sve kritike, pa čak i na tužbu koju je protiv nje podigla Marin Le Pen, te i dalje tvrdi da se kukasti krst i drugi nacistički simboli na njenim koncertima koriste u umetničke svrhe i kako bi skrenuli pažnju na probleme modernog društva.

Pevačica je inače odbila da promeni video snimak koji se pušta na njenim koncertima a koji prikazuje Papu i Marin Le Pen sa kukastim krstom na čelu, jer tvrdi da je to prikaz netolerancije među ljudima u savremenom društvu.

- Snimak govori o intoleranciji koju mi ljudi gajimo jedni prema drugima i koliko sudimo o drugima a da ih prethodno ni ne upoznamo. Muzika treba da izražava ideje. Uostalom ideje inspirišu muziku, zar ne? Tako da u svakom svom šou ja volim da ispričam priču - kazala je Madona.

Izvor
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Nokia 6220
Jelena Karleuša poziva fanove na druženje

Kako bi se zahvalila svojim obožavaocima, pevačica ih je pozvala da se 26. Jula druže i fotografišu s njom u Delta Cityju.

- Jelena Karleuša želi da vam se zahvali na svoj podršci, vernosti i pažnji koju joj svakodnevno pružate! U četvrtak 26. jula u 19 časova u glavnom holu Delta Cityja u Beogradu, Jelena će se družiti sa vama, fotografisati i potpisivati novi album Diva. Za ovaj dan, pripremila vam je i Diva-promo-poklone – stoji u pozivu.

Pevačicin tim napominje da će za fotografisanje biti zadužen oficijelni fotograf i da slikanje sopstvenim apartaima i telefonima nije dozvoljeno. Sve slike će se iste noći naći na oficijelnoj stranici : facebook.com/jkdiva.

Story
Epilog  Smile :
Umalo tuča zbog Jelene Karleuše!

Juče se u Delta sitiju poznata pevačica Jelena Karleuša družila sa svojim fanovima, a tom prilikom umalo nije došlo do tuče među fanovima
Sinoć oko pola osam, Jelena je kao prava zvezda delila poklone i fotografisala se sa svojim fanovima, koji su euforično vrištali kad su je ugledali.

U jednom trenutku je malo falilo da dođe do tuče među prisutnima, koji su se gurali kako bi što pre došli do svog idola.

Karleuša je ispoštovala sve svoje fanove, koji su nakon nekoliko sati čekanja zadovoljno napustili ovaj tržni centar.

Da li ste se i vi družili sa Karleušom?
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
E sada, ovaj clanak je objavljen sa pripadajucom slikom na kojoj se nalazi 9 ljudi, sto ce reci da vise ljudi gleda penzionere kako igraju sah u parku Svetog Save  Smile
Inace, ovoj temi pripada i "novinar " Neda Raković  koja nije mogla da saceka neko vreme, pa da objavi clanak, nego je okacen u 20:04 iste veceri Smile Ako je slikanje pocelo u pola osam, kad  pre dodjose na red toliki ljudi, kad je podelila poklone, kad ova napisa clanak i kad je pre objavljen  Smile
« Poslednja izmena: 27. Jul 2012, 13:03:03 od Ilija Nis »
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Citat
Madona brani upotrebu kukastog krsta na svojim koncertima

Kako dvosmisleno .... ja pomislio da neko od koreografa hoće, a ona ne da ... tek kad pročitaš tekst, vidiš zajeb ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Ne mislim da ova Stjuart izgleda spektakularno ružno na tim gore slikama, čak mi je i simpatično kad vidim poznate face u izdanju u kom ja idem da bacam smeće i u Maksi (obično to radim istovremeno Smile). Nekako mi deluju skroz neopterećeno, bilo bi žalosno da stalno izgledaju tip top.

Da udje u zapisnik da sam sokirana izjavom da je Troja govance toliko da sam ostala bez teksta i nisam pojela pancerotu.
Meni lično je Troja govance jer ne volim te holivudske filmčine nadrkane do besvesti koji predstavljaju neki deo istorije sa ušminkanim i izdepiliranim glumcima. I nervira me taj engleski koji se u filmu priča i sve je tako prokleto amerikanizovano, a njihova smrdljiva civilizacija tad ne da nije ni postojala, ali važno da zgrću milione kroz priču kojoj nisu dorasli. Ali to je samo moj lični stav, ne neka univerzalna vrednost filma (odnosno nedostatak iste), a sad predaj tu pancerotu 'vamo i niko neće biti povređen.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 854 855 857 858 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.