Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 829 830 832 833 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1858201 puta)
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Nokia 6220
nego ima srece sto je malo lepsha od sestre!
To se ne moze nazvati srecom  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Ova karikatura vise ne zna sta prica..

Bora Đorđević: U Zagreb samo sa grbom Srbije!
M. ADŽIĆ | 17. jul 2012. 20:49 | Komentara: 10

Izjava legende roka i frontmena “Riblje čorbe” da namerava da održi koncert u Zagrebu digla veliku prašinu. Reakcije u Hrvatskoj oprečne

DA li zbog toga što muzika ne zna (i ne bi trebalo da zna) za granice ili iz nekih drugih, „opipljivijih“ razloga, tek u Srbiji je proteklih godina zapevalo mnogo muzičara koji su se „zakleli“ da nikada neće. Mnogo njih je reklo, pa poreklo. Tako su srpskoj publici pevali Dino Merlin, Tereza Kesovija, Josipa Lisac, a uskoro stiže i „Prljavo kazalište“.

Ali najsvežija vest - da će legedarni srpski rok bend „Riblja čorba“ održati sledeće godine veliki koncert u Zagrebu - odjeknula je kao bomba, i u Srbiji i Hrvatskoj. Frontmen grupe Bora Đorđević saopštio je jednom hrvatskom portalu da se stvari u njihovoj zemlji menjaju nabolje i da će 2013. doći u Zagreb, što je u našoj zemlji i „lijepoj njihovoj“ izazvalo oprečne reakcije. Međutim, Bora za „Novosti“ kaže da su hrvatske kolege loše interpretirale njegovu izjavu, te da u koncertnom planeru njegove grupe za sledeću godinu nema Zagreba.

- Rekao sam da bih svirao u Zagrebu samo ukoliko naša država ima interes da me pošalje tamo - kaže za „Novosti“ Bora Đorđević. - Pristajem da odem u Hrvatsku, ali zvanično, kao predstavnik naše zemlje. Budući da ćemo uskoro dobiti vladu, a samim tim i novo Ministarstvo kulture, neko bi morao da nas predstavlja na kulturnom planu u regionu, a iskreno, ne vidim nikog boljeg od „Riblje čorbe“. Nikada ne bih prihvatio poziv neke tamošnje organizacije. Ma, nema tih para.

Bora kaže da je prethodnih godina dobijao konkretne ponude za koncerte u hrvatskim velikim dvoranama, čak su mu stizali i blanko čekovi, ali da ih je odbio zbog principa.

- Novac je važan utoliko što živim od muzike i što sam profesionalac. Svestan sam da bih pojavljivanjem u Hrvatskoj pogazio neke principe, jer bi taj potez razočarao mnoge naše ljude, ali nikako zbog novca. To čine Dino Merlin, „Prljavo kazalište“ i Tereza Kesovija, koji dolaze kod nas preko sumnjivih organizacija. Da se razumemo, meni oni ne smetaju i nemam ništa protiv toga da pevaju u Srbiji. Ne bih voleo da me trpaju u isti koš sa njima. Otići ću u Hrvatsku, ali samo kao Srbin sa sve istetoviranim grbom Srbije na levom ramenu. Predstavljao sam našu zemlju na međunarodnim festivalima u Rusiji, Bugarskoj i Grčkoj, zašto ne bih u Hrvatskoj - pita se Bora, i dodaje da ga ceo ovaj haos podseća na epizodu „Bitagne i princeze“, popularne hrvatske humorističke serije, koja je posvećena upravo tom nemogućem događaju da „Riblja čorba“ zasvira u Zagrebu:

- Dok su se svi likovi u seriji trudili da nabave karte za naš nastup, jedan zločesti menadžer pokušao je da minira koncert. „Bitange i princeze“ su ga sprečile. Da li je na javi moguć hepiend? Da, ali uslovi su jasni kao dan.

A, pod tim „uslovima“ su poslednjih godina, mnogi naši pevači bez problema nastupali u Hrvatskoj. Među njima su Zdravko Čolić, Lepa Brena, Miroslav Ilić, Željko Joksimović, Željko Samardžić i Saša Matić, koji su uspeli da napune „Zagrebačku arenu“. Pevačice Dragana Mirković, Neda Ukraden, Ana Nikolić, i Seka Aleksić pune hrvatske diskoteke. Panonski mornar Đorđe Balašević redovno održava koncerte u Hrvatskoj, a od rokera su u „lijepoj njihovoj“ nastupali Bajaga i „Električni orgazam“.

REAKCIJE IZ HRVATSKE

JASENKO HOURA: REČ je o jednom od najvećih tekstopisaca s ovih prostora. Boru pamtim po njegovim pesmama, a o tome kakav je ko čovek - ima dosta konfuzije. Nisam diplomata, ali stvarno ne znam ko je u datim trenucima kome što rekao.

NIKŠA BRATOŠ: NIKO nije toliko bogat da kupi bolju prošlost. Bora je sigurno imao izjave sa kojima se nikako ne slažem. Ako ima ljudi koji žele da ga slušaju i on želi da dođe u Hrvatsku, to je njegov problem.

TEREZA KESOVIJA: BORA Čorba me, baš kao ni njegova muzika, nikad nije zanimao, tako da sigurno neću ići na koncert. Sećam se izjava koje je godinama davao, a ne znam da li ih je on zaboravio ili sada želi da ih zaboravi.

PAOLO SFECI: NIŠTA me ne čudi, već godinama nas politika priprema na to, tako da očekujem i Arkanovu Cecu. Što se mene tiče, miliji su mi deklarisani četnici poput Bore, nego oni koji se sad prave da sa ratom ništa nisu imali.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Nokia 6630, valjda
Jer ce sad i on da trazi 7 miliona po predrachunu da ode negde u interesu drzave?  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Apple 15
Ajde razumem ulicarke i kretene kao sto je Karleusa da im dusevna hrana bude sto imaju neku torbicu, ali ona je iz dobrostojece porodice, trebalo je da to da preraste u obdanistu.

Ko kaze da je ona iz dobrostojece porodice?

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Nokia 6220
1) Sumnjam da neko moze zapoceti tenisku karijeru ako njegovi nisu puni ko brod.
2) Sama je rekla da joj je familija nudila da ispunjava njene hirove, samo da se mane "pevanja"
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Apple 15
1) moze... proda stan...
2) Ne bi imali nista da joj ponude da nije bilo Jelene...

Cica je obicni golja, tako da njeno ponasanje ne cudi... Kao ni nizak IQ.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
Pa ona joj nije rodjena sestra pa ne verujem da ima neke tolike beneficije od Jelene. Sama kaze da se taj deo familije "ogradio" od nje jer verovatno smatraju da ih bruka. Pretpostavljam da njena familija ima neke pare cim mogu da joj ispunjavaju hirove.
« Poslednja izmena: 18. Jul 2012, 12:09:59 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Nokia 
ma razmazena kuchka i na nju sam ljubomorna  Smile
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Nokia 6220
Citat
1) moze... proda stan...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Pa ona joj nije rodjena sestra pa ne verujem da ima neke tolike beneficije od Jelene. Sama kaze da se taj deo familije "ogradio" od nje jer verovatno smatraju da ih bruka. Pretpostavljam da njena familija ima neke pare cim mogu da joj ispunjavaju hirove.
ja bi se odrekao nje takve  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 829 830 832 833 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.361 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.