Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 786 787 789 790 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1845479 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Boki 13: Povlačim se sa estrade!

Četvrtak - 14.06.2012
Sve one koji su ga godinama vređali i pljuvali obradovaće vest da je makedonski šoumen rešio da se povuče iz javnog života. Boki 13 je zbog slabog interesovanja za njegov koncert odlučio da neslavno završi svoju karijeru.

- Moj dugonajavljivani koncert u Skoplju je pre tačno jedan sat otkazan, razlog otkazivanja koncerta je mala prodaja karata, s tim u vezi moja lična želja je da se dostojanstveno povučem i iskreno svima saopštim prave razloge, a ne jadno i bedno da izmišljam priče zašto je koncert otkazan. Ja sam bio i ostaću prvi izvođač koji je održao koncert u prepunoj hali „Boris Trajkovski“ i želim da to tako i ostane. Posle 11 godina aktivnog i mukotrpnog estradnog rada ja se od ovog momenta povlačim u medijsku izolaciju! Želim da se zahvalim svim dobrim ljudima koji su me pratili i voleli svih ovih godina - saopštio je Jovanovski. 

S. A.

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0
kako laze  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Nokia 
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Nokia 
sad Karleuša mora da mu pomogne. jer ipak je on skandalozni potencijal,a i prijatelji su  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
Kad vec pomenuste "Divu".  Smile

Ivanović urgirao da Tošića pošalju u Tursku?!

Omaleni voditelj i fudbaler nastavljaju rat preko terena

Sve zbog Jece! Duško Tošić, jedan od najboljih igrača Crvene zvezde, mogao bi da izvuče deblji kraj zbog svađe sa Ivanom Ivanovićem, koji je navodno intervenisao da se fudbaler proda Turcima.

Naime, kako „Alo!“ saznaje, u Zvezdi se šuška kako je Ivanović kao član Skupštine ovog kluba pokušao da nametne stav da Duška treba prodati drugom klubu.
 - Ivanović je vatreni navijač Zvezde, ali Tošić mu definitivno nije omiljeni igrač. Ne znam zašto se Ivan okomio na Jelenu Karleušu, ali je logično što je Duško brani. Nakon njihovog verbalnog sukoba u avionu, Ivan je odmah počeo da priča o tome kako bi bilo dobro da se Duško prebaci u drugi klub - priča za „Alo!“ izvor iz ovog kluba i dodaje da je voditelju „svanulo“ kada je čuo da su najboljeg štopera Zvezde tražili Turci.

- Kada je Ivan čuo da se Turci raspituju i imaju ozbiljne namere da kupe Tošića, odmah je krenuo da lobira u klubu s pričom kako bi to bilo odlično. Šta će se dešavati s tim, videćemo, ali Ivanović je dobar sa čelnicima svog kluba, tako da me ne bi čudilo da može da utiče na odluke - završio je naš izvor.

Podsećanja radi, Duško Tošić je u emisiji „Amidži šou“ rekao kako je i on od svog kluba zatražio da reaguju na ispade debeljuškastog voditelja.
 -Imam potrebu da kažem nešto povodom pisanja o onome što se desilo u avionu. Ja sam, kao sav normalan svet, pitao gospodina (Ivana Ivanovića, prim. aut.) da li je u redu da omalovažava moju ženu, a pogotovo mene. On se izdaje za nekog vatrenog navijača, a vređa mene, najboljeg igrača u Zvezdi. Pričali smo kao muškarac s muškarcem, ali ne vredi. On dolazi svakoga dana na stadion i malo sam kivan na Crvenu zvezdu kao klub, ali i na upravu zato što dolazi na velike utakmice. Ukazao sam Upravi kluba na to da reaguje povodom njega - rekao je Duško.
 Tošić juče nije želeo da komentariše naša saznanja, kao ni voditelj Ivan Ivanović, kada smo ih kontaktirali putem telefona.

Zvezda bez komentara!

Tragom ovih informacija, pozvali smo Marka Nikolovskog, portparola kluba Crvena zvezda, koji je bio kratak.
 - Nemamo komentar - bilo je sve što je želeo da kaže, ali verujemo da će, ako bude došlo do trasfera, saopštenje biti duže.

_____________________________________________________________________________________

Eto, dva SSW, sa pominjanjem treceg.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Oni su degenerici u nastavcima...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Samsung XYZ1004
meni je ta pokojna mileva tako nezanimljiva, kao sneg na tv-u ..

Slazem se......jedan je Pantela!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Nokia 
Obračun starleta: Koja ima najveću pozadinu?

Nije lako imati najveću pozadinu, a konkurencija je sve oštrija. U to se uverila američka starleta Koko Ostin koja je poslednjih godina važila za vlasnicu najveće zadnjice u Holivudu! Veniti Vonder (30), egzotična plesačica i manekenka, ozbiljno preti da ugrozi slavu supruge repera Ajs Tija.
Veniti Vonder je na povećanje svoje zadnjice za 15 brojeva utrošila čak 15.000 dolara. Od 2006. do danas bila je na čak 20 operativnih zahvata.
“Presrećna sam. Pre injekcija sam bila izrazito vitka jer su takve devojke u modi. A kada mi je guza porasla, ljudi su počeli da me primećuju i prija mi pažnja”, kaže ona.
Veniti tvrdi da zadnjicu nije povećala kako bi se dopala muškarcima.
“Ne znam šta su mi ubrizgali i ne zanima me”, dodala je ona.
Veniti je radila u Detroitu kao plesačica u jednom striptiz baru i bila je glavna atrakcija.

Ona je u knjizi “Shot girls” napisala svoje iskustvo o plastičnim operacijama na crno. Jedan od lekara koji joj je povećavao zadnjicu je trenutno u zatvoru, prenosi “Alo!”

kuku  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0
ova prva mi izgleda fotosopirana
ali ipak 20 operacija je 20 operacija  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Nokia 
 Smile big es iz a sik  Smile
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 786 787 789 790 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.217 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.