Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 783 784 786 787 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1845870 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Chrome 19.0.1084.54
mob
Apple 15
A da budem gej muzjak balkanikus?

Uzimam i to... Smiley))
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Nokia 6630, valjda
da li bi zelela da budesh boki 13?
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Chrome 19.0.1084.54
mob
Apple 15
Necemo sad da se vredjamo Smile

Mislila sam da smo drugovi... smrc... rupcic...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Nokia 6630, valjda
ono ima li josh nekog balkanikusa kod nas da se javno deklarisao kao gay? zeljka joksimovica ne rachunamo on se kamuflirao onom krakatom,mushkobanjastom...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6155
Zastava Суботица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Nokia 3220
Kad smo kod Bokice, nasao se neko i njega da "bocne":

Voditelj isprozivao Bokija 13

U makedonskoj emisiji “Politiko” gost je bio Boki 13, ali se u emisiji vrlo brzo dogodilo nešto neverovatno! Iziritiran ponašanjem voditelja, poznati šoumen pitao je novinara zašto se tako loše ponaša prema njemu a pozvao ga je u emisiju.

- Kako možeš da me pozoveš u emisiju i kažeš kako ti je čast što sam tu, da bi se na kraju ponašao tako nevaspitano, kao da si došao sa ulice, i ne znaš da postaviš konkretno pitanje, nego si iziritiran zbog mog odnosa od početka, ne znaš da uzvratiš na isti način, već ideš na vređanje. Da li je to u redu? – zapitao je šoumen voditelja na šta mu je on odgovorio:

- Ja sam iskren, nisam licemeran. U Americi svi ljudi otvorenu kažu da su gej, bilo da su političari, voditelji ili druge poznate ličnosti. Ta grupa populacije sve više je cenjena a ti sa tvojom pojavom si anti-reklama za njih. Ljudi misle da su gejevi baš poput tebe totalno izgubljeni u vremenu i prostoru, katastrofalno vaspitani, skandalozni, znači dno dna! Da li bih mogao da te zamolim zato što imam puno gej prijatelja da nestaneš sa televizora, da te nema, da bukvalno nestaneš? Da se uhvatiš nekog posla na pijaci, samo da se skloniš iz medija? – ređao je voditelj uvrede jednu za drugom.

- Znam da želiš da budeš interesantan, smešan, jer meni si smešan. Prvo, nikad sebe nisam deklarisao kao geja, pokušao je da se odbrani Boki, ali ga je novinar prekinuo.

- Ja ne mislim da si gej, nadam se da nisi, ti si prevara! Ja sam samo iskren dok ti se ostali ulizuju. Čuo sam svašta o tebi da si težak, da si moron, kreten i nisam im verovao dok te nisam sreo juče na kafi i uverio se da je to istina.

Potpuno iznenađen ovakvim ponašanjem voditelja, Boki 13 je pokušao što uljudnije da izađe, pa je ustao i napustio emisiju

Izvor: Poznati.info
IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Nokia 
Odvratan je!
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Chrome 19.0.1084.54
mob
Apple 15
TVITER RAT: Pokojna Mileva tuži Jelenu Karleušu?!
Najpopularniji tviteraš planira da tuži pevačicu zbog pretnji izrečenih u emisiji "Amidži šou"

Tviteraš Pokojna Mileva planira da tuži Jelenu Karleušu zbog pretnji izrečenih u emisiji  “Ami G Show”.

Jelena Karleuša je juče uveče predstavila svoj novi album “Diva” u emisiji televizije Pink. Osim razgovora na temu koja je u vezi sa novim albumom, Ognjen Amidžić i Jelena Karleuša dotakli su se i trenutno najpopularnijeg tviteraša, Pokojne Mileve, koja je poznata po tome što svojim urnebesnim tvitovima “ne štedi” poznate ličnosti i koja tvituje s onog sveta.

Mileva je posebno prošle večeri bila aktivna na Tviteru, a njema „glavna tema“ bila je upravo Jelena Karleuša i njena promocija albuma.  U toku emisije Ognjen Amidžić je postavio pitanje Karleuši vezano za Pokojnu Milevu, a pevačica je rekla da će se potruditi da osoba koja stoji iza lika i dela popularnog tviteraša nema više mobilni telefon sa koga kuca.

Mileva je odmah na ovoj društvenoj mreži nastavila u svom prepoznatljivom stilu:

- Jel ona to meni preti? OPAAAAA, da bi tvitovanje nastavila sa: - Poruka za Jelenu Karleušu: Mačko, pokloniću ti mobilni, nije problem, dobila sam novi od Stiv Džobsa.

Uprkos šali, osoba koja stoji iza ovog profila najavila je da razmatra da tuži popularnu pevačicu.

- Dal’ da je tužim za pretnju? – napisala je Mileva.

Pokojnoj Milevi su podršku pružili brojni fanovi, kao i poznate osobe. Jedna od njih bila je Karleušina “ljuta” protivnica Seka Aleksić.

Prenosimo još neke od interesantnih tvitova u kojima je Mileva s ong sveta prozvala JK:

- Gledamo Ami Dži Šou. Vitni je zaspala tokom uvodne špice.  Ejmi vrti po teletekstu i traži titlove za Karleušu ja heklam. Ejmi: “I dalje ne razumem jel’ Karleuša samlela mozak ili polni organ?” Vitni: “Karleuša da promeni dilera iz odmah.”

Među brojnim tvitovima podrške našle su se i duhoviti pozivi za gostovanja, a posebno je zanimljiva ponuda da Pokojna Mileva može da glumi ljubavnicu Jovana Krkobabića  u poslednjoj epizodi Sulejmana Veličanstvenog.

Inače, Pokojna Mileva je alter ego osobe koju je svojevremeno blokirala Jelena Karleuša. Ta ista osoba je napravila novi satirčni profil pod nazivom Pokojna Mileva, koja važi za jednu od najpoluranijih tviterašica. Ima više od 15 hiljada pratilaca, a na Fejsbuku blizu 40 hiljada obožavalaca.

Identitet osobe koja stoji iza ovog profila poznat je redakciji Telegrafa.

Na Telegrafu možete pogledati celu emisiju i gostovanje Karleuše u “Amidži šou”.

(Telegraf.rs/foto: Tviter)

Izvor: Telegraf

« Poslednja izmena: 12. Jun 2012, 13:05:37 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Chrome 19.0.1084.54
mob
Apple 15
Premotala sam samo na onaj deo na Tosicem... i moram da kazem da mi je stvarno, stvarno zao decka...  Smile
Nije on kriv... siroce...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
meni je ta pokojna mileva tako nezanimljiva, kao sneg na tv-u ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
па како покојник да буде занимљив Smile

али какав наслов Smile Smile

Citat
Pokojna Mileva tuži Jelenu Karleušu
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 783 784 786 787 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.