Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 750 751 753 754 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1850602 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
WTF!!! ???  Smile Smile  Smile Smile Smile  Smile Smile Smile

I Miki Rurk mi se unakazio ... a voleo sam tog glumca ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 967
Zastava Београд
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Samsung 
Lice se odrzava, redovnom higijenom i kremicama, u prevodu neguje se. Zubi takodje.
Zamisli zenu sa lepim zubima i zategnutom kozom i istu tu zenu sa kvarnim zubima i banoranim bubuljicavim licem. Kapiras o cemu pricam????
Podrzavam operacije tipa usi, nos, ali napiciti ko zna koliko kubika silikona u usne ili dupe, dude to nikako.
Danas bas videh nekog skota kojoj je verovatno uzor folk pevaljka. Roze stikletine koje jezivo jeftino izgledaju, sorts malo siri od kaisa, majcica od sestre koja ide treci razred, usne preko pola face i ogrlica do pupka, ogroman krst. Kad se nisam prevrnula. U tom trenutku moj muz gleda u nasu cerkicu onim pogledom, ne dao ti bog da jednog dana izgledas ovako.
Moras da napravis razliku izmedju napicene ribe i lepe devojke Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
ta ljudska zastranjivanja mi nikad nisu bila cudna, jer su ljudi razliciti svi i svi imamo nekakve fetise, mentalne bolesti i kaprice.. ako je njima lepo, sta mene boli stikla, niti su mi odvratni niti su mi zanimljivi za proucavanje.

ali mene druga stvar nervira, a to je - zasto plasticni hirurg radi ove stvari na ljudima, trebalo bi da postoje komisije koje bi odredjivale do koje mere je nesto estetika, a odakle pocinje izivljavanje i onda naplacivati tim ljudima kompletno basnoslovne cifre tima milion evra za deseti korektivni zahvat nosa iz cistog hira i tako nesto..

treba besomucno zaradjivati na budalama, a sa druge strane maksimalno izlaziti u susret onima kojima je korektivna hirurgija zaista potrebna
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Чек сад... која је разлика између пуцања у нос и пуцања у сисе? Зашто се то ради? Риба није задовољна својим носем или дојкама. Једноставно. Јеси за пуцање у нос а ниси за у сисе. Објасни ми ту логику сад.
Риба се роди са кривим носем који јој се не свиђа. Ће га исправимо, нема проблема. Пос тога буде задовољна. Мале јој сисице, не да расту? Чек, и то ће дисправимо. Ћао, здраво. Зашто правиш разлику између носа и дојки?

А поменула си и креме... по свој тој логици и оне су вештачке тј. до изгледа долазиш вештачким путем Smile

Мунка, док је оваца биће и шишања Smile боли уво доктора што ће искасапити пацијента. Он пос тога броји паре.
« Poslednja izmena: 29. Apr 2012, 23:50:10 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Džabe i kreme i nega ako je faca k'o u pregaženog pitbula...
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Nokia 6630, valjda
Džabe i kreme i nega ako je faca k'o u pregaženog pitbula...

Pegla se to sa dovoljno novaca  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.7.3
Browser
Safari 534.55.3
mob
Apple 15
Stanija i Nakova se pobile, pa izbačene!
STARS, 06:00, 30.04.2012.Autor: Ekipa Starsa21 komentara

Žestoka tuča između Stanije Dobrojević i Aleksandre Nakove u „Survajveru”, o čemu je Kurir već pisao, podstakla je produkciju rijalitija da ih izbaci iz daljeg takmičenja. Njih dve će morati da napuste Kostariku pre nego što su planirale, a odluku je pred svim preostalim takmičarima saopštio voditelj Andrija Milošević. VIP robinzoni bili su pomalo zbunjeni ovakvim razvojem situacije, ali im je ponovljeno da bilo kakav fizički kontakt, pogotovo onaj koji može dovesti do težih povreda, nije dopustiv u šouu.

A kontakt između Stanije i Aleksandre je i te kako mogao da rezultira ozbiljnim posledicama. Jedna drugu su udarale, čak i šutirale! Tuču su pratile i veoma pikantne izjave, kojima su jedna drugu pokušale da izvrnu ruglu.

- Ajde, đubre malo, gubi se, da te ne vidim! Muka mi je od tebe - besnela je tada Stanija.

- Ma nemoj, sad ćeš ti da vidiš! Reći ću svima ko si i šta si, ima da te ocrnim pred svim muškarcima - odgovorila joj je Nakova.

- Ti mi nešto govoriš, kurvo. Ja sam ti čuvala stražu dok si se je.ala s Radovanom, a dečko te čeka u Makedoniji! Ti ćeš da mi pridikuješ?! Marš, bre, dok te nisam zgazila! - vikala je Stanija.

I onda je počelo nemilosrdno šaketanje. Čupale su se, grebale, šutirale...

TV Prva: Grubo su prekršile pravila

- U „Survajveru” postoje jasna pravila i svako njihovo kršenje biće kažnjeno. Svađa između Stanije i Aleksandre je upravo bila demonstracija grubog narušavanja pravila igre i šoua. Biće udaljene iz takmičenja, a kako će one i ostali učesnici primiti tu vest, pogledajte u epizodi koja će se emitovati u ponedeljak - kaže Slađana Paunović, PR TV Prva.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 534.55.3
mob
Apple 15
HRVATSKA MANEKENKA U SRED SKANDALA U ITALIJI
Nina Morić u policiji zbog šverca kokaina

L.L.A.    | 30. 04. 2012. - 22:45h | Foto: Reuters    | Komentara: 10
Zagrebačka manekenka našla se u centru kokainskog skandala u koji su umešane italijanske zvezde. Hrvatsku lepoticu policija je ispitivala zbog navodnog šverca droge.

Nina Morić (35) je iz pritvora u Vareseu, nedaleko od Milana, izašla nakon dva sata. Ispitivali su je zbog navodnog švercovanja kokaina iz Južne Amerike u Italiju.

Zagrebačku manekenku koja živi u Milanu pozvali su kao svedoka.

Nina je na pitanja inspektora odgovarala bez advokata. Ispred policijske stanice, Ninu Morić je sačekao prijatelj, a izašla je sa osmehom na licu.

Njen ujak, dr Slavko Sakoman, rekao je za hrvatski portal "24 sata", da ne zna ništa o aktuelnom skandalu, naglasivši kako Nina nema veze sa drogom

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0

A ovo dole je haos, Srbija R.I.P.

« Poslednja izmena: 01. Maj 2012, 20:48:00 od RavenDark »
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 534.55.3
mob
Apple 15
Skandal: Maja pretila članu žirija
STARS, 06:00, 03.05.2012.Autor: Foto: Damir Dervišagić9 komentara

Maja Nikolić
Ako ne može milom...

Maja Nikolić, nezadovoljna glasanjem Jelene Petković, koja je u finalu Grand festivala kao član žirija predstavljala Bum-bum radio, novinarki je slala preteće poruke, saznaje Kurir. Pevačica je bila besna što je od pomenute medijske kuće dobila samo jedan poen za numeru „Slamka za spas“.

Međutim, Jelena kaže da pretnji jeste bilo, ali da nisu bile upućene njoj, već nekom drugom, čije ime nije želela da otkrije.

- Maja smatra da njena pesma zavređuje mnogo više od jednog poena. Napisala mi je da je ljuta. U stvari, da je boli nepravda, ali da ne može da se ljuti isključivo na mene jer ja nisam njen prijatelj, nego na direktora radija, koji to jeste. Ne trebaju mi problemi, od Maje pogotovo. Pretila je drugoj osobi, a ne meni! Da sam znala da će sve ovako ispasti, uopšte ne bih pristala da budem u žiriju - kaže Jelena.

(I.   C.)

Maja se sad krije

Na Majin broj telefona javio se muškarac koji se predstavio kao njen menadžer. Za razliku od Jelene, koja je krila tuđe ime, ovaj nije hteo da kaže ni svoje!

- To je notorna neistina! Mislim da ste zbog tiraža malo, onako, nagovorili člana žirija da to kaže. Mislim, ne nagovorili, ali zbog tiraža član žirija malo više priča neistinu. Ionako volite da Maja svaki dan bude u vašim novinama - kazao nam je anonimus.

Majo, što ne poturiš nekoga ko ume da izgovori bar jednu smislenu rečenicu da se umesto tebe javlja na telefon?

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 750 751 753 754 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.