Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1840282 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
Valjda ona zna... ona je htela da mu da ribicu..  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Apple iPhone 6s
zelim da budem plavusha bijele kose sa primjesama zelenkasto plavkaste boje kad udjem u bazen u novom ultra rozom kostimu.
zelim da budem visoka metar i borova iglica, da imam kompleks kako sam mnogo mala i da kupujem visoke - visocije - najvisocije shtikle s ciljem da izgledam visocija i imam duge noge.
zelim da covjek mog zivota ima velike, ogromne mishice, zica tetovazu na desnoj ruci da je mogu vidjeti kad me obgrli i kockastu celavu glavu i da bude telohranitelj jelene karleushe. onda bi ja upoznala nju i bile bi najbolje prijateljice do kraja zivota! jer smo tako iste!
zelim da mi je najveci problem u zivotu sta obuci sutra kad krenem na kafu u shtrosu.
zelim da mi je majka cuvala krave i odgojena na domacem kajmaku jer bi ja imala genetski velike ogromne sifone, koje bi svima pokazivala. grehota je skrivati adute koje ti je majka priroda podarila. onda bi stavila puno svojih slika aduta u svim mogucim pozama na hi5 i bila mnogo popularna.
zelim da znam samo za dolce i gabana - lajt blu parfem. on je jednostavno naj. on ili nista!
zelim da sad imam momka koji vozi crni be-mve, nosi zlatnu kravatu i ima puno para. a ja sa mentalnim sklopom kao homer simpson ne bih znala sta je ponos i dostojanstvo, tj. meni bi momak kupio sve sto pozelim. sa njim bi bila dok neodem na splavove u beograd i upoznam covjeka svog zivota.
zelim da mi je idol dzesika simpson. zaklela sam se da cu jednom svom momku oprati crni be-mve isto onako kao dzesika simpson u svom spotu "ne znam kako se zove" jer je tako kul i hot!
zelim da pjevushim dan i noc novi hit i da mi bude moto u zivotu "nebi bilo loshe da parkirash kabrio porshe u moju garazu.. la - la.."
zelim da svaki dan pod moranjem procitam sredinu avaza i budem u toku koliko je dona ares napunila disko u shtokholmu i napravila feshtu.
zelim jedino da gledam sapunice i pink i da ne znam engleski, jer sam u osnovnoj prepisivala s dzonovo skrivenih u adutima, i da pobjegnem iz samoposluge kad me onaj frajer sa groznim dzemperom pita na engleskom nesto. kako samo nema stila! nema ni kosulju sa dezenom prugica ni zlatni lanac oko vrata! c  c c
zelim da mislim da je blogger nova vrsta kamiona ili bagera, a da je post - simpli neka druga ja - u stvari novi spot hajrije gegaj. to se slucajno jaranica zaletila i rekla post umjesto spot ha-ha kako je smijesna.

simpli el oficirka
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple 15
Eee... ja sam odavno ukapirala da su te sa dolce i gabana uloscima bolja varijanta od onih kojie nose plastcne natikace i oblace se po najnovijoj modi kod kineza...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
RAT: SEKA Vs. JECA

Seka Aleksić: Ne plašim se Karleušinih pretnji. Imam ogromno srce i zato joj ne zameram što me kopira, nek nastavi ako ne ume drugačije!

Seka prašta, ali ne ostaje dužna... Mogu prozivke da joj oprostim, ali ne dozvoljavam da me pljuje i vređa samo da bi dobila naslovnu stranu i mrvu
medijskog prostora

Seka Aleksić i Jelena Karleuša ušle su u pravi rat, koji će se, prema najavama iz medijskih rovova, uskoro preseliti i na sud. Seka, koja se trenutno nalazi na evropskoj turneji, kaže za Preš da nije uplašena zbog pretnji njene koleginice da će protiv nje podići tužbu zbog navodne klevete i izjava koje je dala u intervju za jedan nedeljnik. Aleksićeva je posle brojnih Karleušinih prozivki na njen račun poručila da je Jeleni pametnije da se mane njenog lika i dela i posveti materinstvu.

- Nije mi stigla Karleušina tužba, niti je očekujem. Za nju nema osnova, jer se ja ne bavim klevetama i uvredama. Rekla sam samo istinu, a poznato je da istina najviše zaboli. Dobronamerno sam joj poručila da konačno ostavi na miru ljude koji su uspešniji od nje. Verovatno misli da joj takvi smetaju, pa ih gazi. Ako baš želi da to ponovim i na sudu, rado ću to učiniti - kaže Seka.
Folk pevačica kaže da je nisu uvredile Karleušine tvrdnje da je „mala, debela i anonimna pevačica koja pokušava da je iskopira" i da je ona (Seka) tragičan lik kome svi znaju sramotnu prošlost i poreklo.

- Da nije žalosno i tragično, bilo bi smešno! Lepo sam je zamolila da me više ne proziva, ali izgleda da ne vredi. Meni imputira sramotnu prošlost i poreklo?! Ona?! Setih se sada novinskih feljtona i tekstova u kojima se tadašnja supruga Bojana Karića pominje kako je zatečena u džipu sa telohraniteljem. Smejala joj se cela nacija. Žalosno je da neko od aktera te afere bilo koga proziva za sramotnu prošlost. Ja sam na svoju prošlost i poreklo ponosna. Odlika velikih ljudi je da praštaju. Imam ogromno srce i zato joj ne zameram što me kopira, nek nastavi ako ne ume drugačije. Mogu čak i prozivke da joj oprostim, ali ne dozvoljavam da me pljuje i vređa samo da bi dobila naslovnu stranu i mrvu medijskog prostora. Isključivo svojim radom sam stekla sve što imam - zaključila je Aleksićeva za Press.

N. PAJIĆ

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
    Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Blago nama...

"Ponovo brineta – uvek prva!

Kada se dugo očekivani album Seke Aleksić pod nazivom “Kraljica” pojavio na tržištu, niko nije mogao da spori njegov kvalitet, a Seka je stala iza naslova noseće numere sa albuma i pokazala ko je u vrhu naše estradne scene.
U prvim danima album je gotovo planuo. Na radost mnogobrojnih fanova i poštovaoca njenog lika i dela, Seka je svima pokazala da svaku transformaciju savršeno može da ponese, a da ostane ona prepoznatljiva pevačica koju su ljudi zavoleli.
Do tada zanosna brineta postala je plavuša, na iznenađenje mnogih, ali Seka je jednostavno želela da svima onima koji prate i cene njen rad , uz nove pesme, ponudi i novi, potpuno drugačiji vizuelni efekat. U potpunosti je uspela u tome. Ubrzo posle samog početka promovisanja albuma “Kraljica” na ulici ste mogli da primetite devojke duge plave kose sa šiškama, koje bi sa slušalicama u ušima pevušile “Kraljicu”, “Aspirin”, ili neku mirniju pesmu poput “Poslednjeg leta”. Jednostavno – niko nije ostajao ravnodusan. Seka je po četvrti put izazvala sve i pobedila!
Diskoteke je počela da trese “Hirošima”, “Impulsi”, a onda bi “Milostinja” ublažavala ritam, dok bi parovi započinjali lagani ples uz “Reci gde smo mi”.

Ni estradni svet nije ostao ravnodusan. Počele su da izniču razne kopije, ali original je ostao jedan!
Bilans je sledeći: [glow=red,2,300]Četvrti po redu album Seke Aleksić je najprodavanii album u 2007. i 2008. godini.[/glow] Prodat je u preko 100.000 primeraka i radi se doštampavanje istog jer interesovanje za album “Kraljica” ne jenjava.
Sa druge strane, Seka je svima priredila novo, prijatno iznenađenje. Naime, od nedavno je možete videti kao brinetu. Zbog učestačlog kopiranja njenog izgleda Seka je svima zadala novi domaći zadatak. Međutim, u tom izazovu teško da će se pojaviti pobednik, jer jedna je i jedina Kraljica Seka Aleksić!"

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

v_7_78.jpg
(13.65 KB, 233x234)
v_58_692.jpg
(50.18 KB, 323x289)
v_11_167.jpg
(19.61 KB, 286x322)
« Poslednja izmena: 16. Avg 2008, 11:07:34 od 101ruza »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
 Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Citat
ali original je ostao jedan!

sine, pomislio bi covek da postoji neki njen hram gde se obozavatelji mole i prinose zrtve u formi sluha i muzickog ukusa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 
Citat
ali original je ostao jedan!

sine, pomislio bi covek da postoji neki njen hram gde se obozavatelji mole i prinose zrtve u formi sluha i muzickog ukusa ...
Komsinice,bas si gruba....nije to tako strasno ....samo 75% populacije je  u tom fazonu Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.104 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.