Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 506 507 509 510 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1900818 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.14
mob
I-mate 30 Pro
PROSTITUCIJA... ISPOVEST BIVŠE ESKORT DAME
Big Mama mi je nalazila klijente, a onda i muža
Serija tekstova u Pressu o elitnoj prostituciji uznemirila je duhove prošlosti mnogih aktera. Našoj redakciji se svakog dana javi neko želeći da podeli svoju verziju istine

Dobar biznis... Mlade devojke privuče novac
Na adresu redakcije pre dva dana stiglo je pismo M. A. (26), bivše eskort dame u visokim krugovima, kako se sama predstavila. Predstavila se punim imenom, ali je zamolila da navedemo samo njene inicijale budući da je sada srećno udata. Živi u Beogradu, gde je i završila fakultet u roku.
- Prvo iskustvo u eskort biznisu stekla sam svega nekoliko meseci po upisu na fakultet, i to slučajno. Nakon nekoliko izlazaka sa prijatnim mladićem kojeg sam upoznala na jednoj žurki, došlo je do seksa, nakon čega mi je on ostavio 50 evra sa rečima da želi da sama izaberem neki lep poklon po kom ću ga pamtiti. Takođe mi je ostavio i kontakt osobe kod koje bih mogla, kako je rekao, lepo da zarađujem dok studiram, kao ekstra honorarni posao. Ni slutila nisam o čemu se zapravo radi, ali mi se ideja veoma dopala - priča M. A.
Sve dugujem „Majci"

Ona navodi da je na studije u Beograd došla iz unutrašnjosti i da je bila prepuštena sama sebi. Novac joj je bio preko potreban kako za najosnovnije životne potrebe, tako i za knjige, ispite... Nekoliko dana je neprestano razmišljala o ponuđenom poslu.
- Javila se žena u kasnim tridesetim godinama, relativno poznata javnosti, iz sveta estrade. Ne želim da imenujem dotičnu damu jer bih joj na taj način nanela štetu, što iz poštovanja prema njoj ne želim da učinim. To je žena o kojoj ste pisali, odnosno Big Mama. Nakon kraćeg razgovora sa Majkom, kako sam je oslovljavala, shvatila sam da mi se ukazuje lepa prilika da upoznam uspešne ljude iz različitih sfera društvenog života, kao i iz različitih krajeva sveta - kaže M. A.
Nekadašnja eskort devojka dodaje i da je za vreme bavljenja ovim „poslom" uspela da proputuje i vidi mesta koja prosečne devojke njenih godina nisu mogle ni da zamisle da posete. Finansijski je, kaže, takođe bila veoma zadovoljna.
- Nekada sam bila plaćana u kešu, a nekada su mi klijenti kupovali skupe poklone, uvek uz napomenu da su veoma zadovoljni mojom uslugom. Klijentela je bila isključivo elitna, što je i odgovaralo mom obrazovanju i fizičkom izgledu - jasna je M. A.
Na „poslu" našla muža

M. A. ističe da se prostitucijom bavila nepune četiri godine, pošto se u razmaku od samo nekoliko meseci udala i diplomirala. Svog supruga je upoznala upravo zahvaljujući Majci. On joj je u početku bio veran klijent.
- Zahvaljujući Majci i njenim savetima danas živim u divnom i skladnom braku ispunjenom dešavanjima i nijednog trenutka se nisam pokajala zbog toga što sam krenula putem na koji me je život bacio - zaključuje M. A.
Ona, međutim, na dodatna pitanja Pressa nije želele da odgovori, verovatno iz straha da ne otkrije previše.

Izvor:Press
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
Ajmo malko strani dzet-set.  Smile

Zlatne noge ćerke Bekamovih

Fudbaler Dejvid Bekam i njegova supruga Viktorija napravili su zlatne izlivke ruku i nogu njihove ćerke Harper Sevn.

Ovi odlivci su stigli na kućnu adresu njihove kuće u Los Anđelesu, a pošiljka iz Londona koštala ih je 1.000 funti.

Viktorija je uzela otiske ruku i nogu njene ćerkice i poslala ih je u London, gde su urađeni zlatni izlivci.

''Harper je toliko divna devojčica i oni su želeli da zauvek imaju fizičku uspomenu na nju kakva je bila nekoliko nedelja nakon rođenja'', rekao je britanskim tabloidima prijatelj Bekamovih.

''Viktorija i Dejvid ne prestaju da se smeju, oni su najponosniji roditelji na svetu'', dodao je on.

Izvor: Tanjug
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
dirljivo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
Juče se moji keva i ćale posvađaše zbog neke kurve što je bila na Farmi Smile ona kao pisala neku knjigu... o životu Smile i keva meni kao čita šta trebam da radim u životu... sve iz te knjige Smile a onda, kada je provalila da je ne slušam Smile pređe na ćaleta... a ćale je po difoltu nervozan... i otera je u pizdu materinu kada mu je pročitala da uvek postoji jedna smetnja u braku i da je to obično muškarac Smile

A knjiga pisana fontom 46, centimetar između svakog reda... po 5 redova na jednoj strani... i uspela je da sakupi stotinak strana Smile knjiga se zove nešto tipa "otvaramo oči omladini" Smile
« Poslednja izmena: 03. Avg 2011, 14:32:41 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
Jasmina Ana Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Ne znam sta je uzasnije... cinjenica da ti roditelji gledaju Farmu, ili to sto se pridrzavaju saveta iz te obrazovne emisije ili sto pokusavaju tebe da naprave na kretena ili to sto se medjusobno pickaraju zbog iste  Smile

uglavnom jedan sveopsti, gnusni giga-fail  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Pa sad je jasno zašto je on ispao takav. Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
Pa sad je jasno zašto je on ispao takav. Smile

Kakav? Smile Smile

Jasmina Ana Smile

Da... jeste... znam da ima dva imena Smile Smile

Ne znam sta je uzasnije... cinjenica da ti roditelji gledaju Farmu, ili to sto se pridrzavaju saveta iz te obrazovne emisije ili sto pokusavaju tebe da naprave na kretena ili to sto se medjusobno pickaraju zbog iste  Smile

uglavnom jedan sveopsti, gnusni giga-fail  Smile Smile

I ja se pitam zašto gledaju Farmu... ajde što je gledaju, nego je po ceo dan i komentarišu Smile valjda od dosade gledaju to, nemam pojma...

Keva voli da čita te knjige sa savetima... kupi novine, bilo koje... i kada mi kaže "dođi da ti pročitam nešto"... meni se smuči život Smile

Ali dobri su ljudi Smile Smile u mojoj porodici je svaki dan megašou Smile Smile
« Poslednja izmena: 03. Avg 2011, 14:45:48 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
a kad je pocela nova farma Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
Jasmina Ana Smile

Zena je zgodna za svoje godine  i ima neki sarm ko neka djevojcica je, samo nazalost i mozak joj je ko u neke djevojcice.   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 506 507 509 510 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.103 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.