Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 405 406 408 409 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1839381 puta)
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 6630, valjda
Ajd priznaj da si ljubomoran jer  ne znas o cemu pricamo? Smile

Jesam... ja sam uvek ljubomoran... i na Osmicine noge Smile

A ne moze svako da ima takve...
Nego jel opet bila i nechemu shto ima sertifikat da je suknja a ne majca?

Ne, to je bio tapahenkov post.... sta se ti javljas...

makete... da.... kao i most... 2/3 od savitljivog materijala, 1/3 od cvrstog... Smile
idealne proporcije  Smile Smile

Verovacemo na rech ekspertima... Smile
« Poslednja izmena: 04. Jul 2011, 00:47:40 od lerr »
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC One
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
...Evo ih eksperti  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC One
Samo ne znamo ko je glavni ekspert... u biciklizmu samo najbolji nosi zutu majicu, ovde svi.

A tom analogijom, ekspert ima zute gace... sto mi se i ne uklapa u opis eksperta.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0

A tom analogijom, ekspert ima zute gace...
Buki?
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 6630, valjda
Vidi eksperte, imaju zashtitu...

Au jbte al je velik ovaj pilon  Smile

Vidim ja ko napravi makete ovoga ce se obogatiti... Moze i izvoz da radi...
« Poslednja izmena: 04. Jul 2011, 02:37:11 od lerr »
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
hebo vas pilon Smile kad nećete da kažete o čemu se radi Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
What happens in Vegas, stays in Vegas.

Nives Celzijus: Družila bih se u četvoro sa Jelenom Karleušom i našim muževima

Biografija starlete Nives Celzijus puna je šokantnih epizoda - otac ju je predstavljao kao svoju ljubavnicu, nevinost je izgubila pošto ju je silovao fudbaler Dinama, a sada opet šokira novom knjigom sa autobiografskim elementima "U krevetu sa Kristijanom", u kojoj između ostalog piše: "...znala sam da će me doživotno je*ati fudbaleri".
Supruga fudbalera Dina Drpića otkriva tajne svlačionica i fudbalskih orgija zvezde Mančester Junajteda, Totenhema, Vest hema, Porta, i u intervjuu za Press najavljuje da će njena knjiga uskoro izaći i u Srbiji.
Kakav je Kristijano stvarno u krevetu? "Kristijano iz knjige je vrlo strastven i nesebičan ljubavnik, stručan u krevetu, majstor skvirta (ženska ejakulacija) i ostalih veština, ali o tome ćete detaljnije čitati u knjizi."
Da li je Dino pročitao knjigu i kakva je bila njegova reakcija? "Dino nije čitao knjigu, ali je delimično upućen u samu radnju. Što se reakcije tiče, nije bio baš previše oduševljen, pošto se ipak radi o fudbalskom svetu. Nije mu se svidelo što sam u knjizi isprozivala neke od njegovih kolega, kao i njihove žene i devojke. Ali, nastojala sam da budem poštena, pa su identiteti likova zaštićeni i promenjena su im imena, kao i imena klubova u kojima igraju."
Na godišnjicu braka na Fejsbuku je napisala da se nisu čak ni "poseksali". Da li to znači da više nema vremena za seks? "Ha, ha, ha... Vremena za seks uvek ima, samo je ponekad pitanje volje. Nakon celodnevnog posla i trčanja za decom često voljni momenat za malo nežnosti i nije na nivou."
Da li je ostvarila želju da vodi ljubav sa suprugom na krovu Realovog stadiona? "Naravno da ne. Nisam bas samoubilački raspoložena. Do priče o krovu 'Santjago Bernabea' došlo je zbog malog gubitka u prevodu. Jesam govorila o stadionu Reala, ali o nekom sigurnijem mestu, možda centru terena ili bar tribini."
Prati li karijere WAG-sica (žene i devojke fudbalera) u Srbiji? "Nisam baš toliko upoznata sa vašim WAG-sicama i njihovim radom. Naravno, tu je Karleuša koja je nekako sama po sebi toliko moćna da je i ne svrstavam u tu kategoriju, premda su mi Jelena i Tošić jedan od najsimpatičnijih parova iz fudbalskog sveta i volela bi ih jednom prilikom upoznam i podružim se učetvoro. Mislim da su prolazili kroz sličnu situaciju kao i mi i često oboje bili na udaru medija i raznoraznih zlobnika koji su pokušavali da razore njihovu vezu. Druga vrlo atraktivna devojka koju sam primetila je i Bojana Stojković, ali kako već dugo nisam boravila u Srbiji nisam toliko upoznata sa njenim likom i delom."

Svet  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0

Svet  Smile

bala baš Smile kad čitaš svet

a šta... nju je kao jebalo pola fudbalskog sveta... jel je jebo ferguson? ili možda ser bobi čarlton Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 6630, valjda
Ajde, shta cesh zena je expert...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 405 406 408 409 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.266 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.