Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 352 353 355 356 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1848079 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.77
mob
Nokia 
Zasto je ova zena u ovoj rubrici?
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 271
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Izvor Press

POP ZVEZDA POSLE RAZVODA UPALA U TEŠKU DEPRESIJU

Lepotica u depresiji: Nataša se leči kod psihijatra

Potražila pomoć - Nataša Bekvalac pre dve nedelje počela da posećuje poznatog novosadskog psihijatra, bliskog prijatelja svog oca. Dijagnoza - Doktor utvrdio da je pevačica hipersenzitivna, preosetljiva, ima poremećaj ravnoteže, što je jako opasno

Pop pevačica Nataša Bekvalac upala je u težak oblik depresije posle konstantnog stresa, zbog čega je rešila da potraži pomoć psihijatra jer se plaši da je popustila sa živcima, saznaje Press.

Naime, od izvora bliskog pevačici saznali smo da je sama otišla i zatražila pomoć stručnog lica nakon što se dugo borila sa stresom.

- Istina je da je Nataša u teškom psihičkom stanju, a kad je uvidela da ne može sama da se izbori sa čestim promenama raspoloženja, zatražila je pomoć psihijatra. Prema rečima stručnog lica, njeno stanje je posledica celokupne situacije, koja datira od trenutka kada je Danilo Ikodinović doživeo saobraćajnu nesreću, pa do danas, kada se od njega i razvela. Tada se budila noću, buncala i neprestano plakala jer se plašila najgoreg. Milion puta je govorila kako joj život ne treba ukoliko njemu ne bude bolje - otkriva naš sagovornik blizak Bekvalčevoj, i nastavlja:

- Ta 2008. godina bila je kritična za nju i početak svih problema. Pošto je bila novopečena majka, pokušala je da se oporavi što pre jer je Hana imala samo godinu dana i majčina ljubav joj je bila najpotrebnija. Trudila da bude nasmejana, ali su problemi postajali sve veći i svakim danom su se nagomilavali - ističe naš izvor.

U nastavku razgovora za Press sagovornik koji je želeo da ostane anoniman otkrio nam je u kom trenutku je novosadska Barbika shvatila da ima ozbiljnih psihičkih problema.

Ako bilo ko ima psihicke probleme i obrati se psihijatru, to svakako nije nimalo smesno, a nije ni za osudu.

Medjutim mene je uvek interesovalo kako to novinari cesto o javnim licnostima objavljuju intimne i privatne stvari koje po meni ne bi trebalo da budu za javnost i uvek u takvim slucajevima napisu: izvor blizak osobi X i: izvor koji je zeleo da ostane anoniman.

Pitam se da li svaka javna licnost medju svojim prijateljima i osobama od poverenja sa kojima deli svoju intimu ima novinarske drukare ili same javne licnosti o sebi plasiraju takve price u fazonu: "Neka i nije pozitivno ili pohvalno, neka je i lose, ali samo da se o meni pise, jer nema lose reklame", ili pak novinari sami izmisljaju i pisu sta im padne na pamet?

U ovom slucaju ako je i istina da Natasa odlazi kod psihijatra to novinari nisu mogli da saznaju od samog psihijatra ili bi bar tako trebalo da bude. Takodje ni pravi prijatelji kojima se ona eventualno poverila ne bi trebalo da tako nesto prenose bilo kome, a ponajmanje medijima. A opet i da ona sama o sebi plasira takve price to mi je tek besmisleno.  Smile
IP sačuvana
social share
Rohirrim Charge
Forth, and fear no darkness! Arise, arise, Riders of Theoden! Spears shall be shaken…
Shields shall be splintered... A sword-day, a red day... and the sun rises! Ride now!
Ride now! Ride! Ride for ruin...and the world's ending! Death! Death! Death!
Forth Eorlingas!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
ma koga boli djoka sto ona ide kod psihijatra?
realno, devojka nema nikakav problem u zivotu. sve sto joj se desava je sama privukla...
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Lepotica u depresiji: Nataša se leči kod psihijatra
Tipican primer nesamostalne i nezrele osobe koja ne ume da se izbori sa zivotnim problemima. Razvela si se , pa sta, nije islo desila su se sranja itd. Imas dete kome treba majka, brini se o njemu, ako hoces da nalazis nobog svalera/decka/muza pa trazi, zivot ide dalje pa mozda i nadjes nekoga vise odgovarajuceg.

Ako je vest istinita, zao mi je je. Tja, terapija joj mozda pomogne da bude bolja osoba pa joj se popravi i kvalitet zivota. Tesko, ali mozda...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
I meni ju je zao... jebiga, ajde to da gledamo sa one druge strane... da ona, primera radi, nije poznata licnost... i da joj se sve to izdesavalo... tesko je to podneti sve, jebiga Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Жао ми у пичкуматерину ... ево данас нешто нисам тип-топ, а и логично је развела сам се, мора да су то те депресије и проблеми о којима људи причају ... знам скокнућу до психијатра ...

ма срце ми се стеже ево и сузе се котрљају низ образе ...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.77
mob
Nokia 
ma koga boli djoka sto ona ide kod psihijatra?
realno, devojka nema nikakav problem u zivotu. sve sto joj se desava je sama privukla...

+1
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Жао ми у пичкуматерину ... ево данас нешто нисам тип-топ, а и логично је развела сам се, мора да су то те депресије и проблеми о којима људи причају ... знам скокнућу до психијатра ...

ма срце ми се стеже ево и сузе се котрљају низ образе ...
I meni.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Pa nije mi zao do te mere da kukam sad... ali ono, gledam to na taj nacin da se, ne daj Boze, upravo ja nadjem u njenoj kozi Smile

Jebiga...
« Poslednja izmena: 06. Jun 2011, 21:05:26 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Citat
Жао ми у пичкуматерину
Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 352 353 355 356 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.344 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.