Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 301 302 304 305 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1839628 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
e nasmijaste me Smile Smile Smile Smile

nego:

Prvi put nakon raskida Nemanja Stevanović i Milena Ćeranić našli su se na istom mestu – njihov zajednički prijatelj Amel Ćeman Ćemo održao je promociju spota Volela si i proslavio je svoj 31. rođendan.

Promociji su prisustvovali skoro svi Ćemovi cimeri sa Dvora, a njegova prava cimerka Milena Ćeranić tokom večeri potvrdila je da su Nemanja i ona ostali u korektnim drugarskim odnosima – njih dvoje su celu noć ćaskali i skoro da se nisu odvajali jedno od drugog.

Šuška se da Nemanja na sve načine pokušava da obnovi vezu sa svojom bivšom dragom. Nakon završetka promocije, koja je bila na jednom beogradskom splavu, Milena je krenula putem jednog popularnog prestoničkog kluba, što je učinio i Nemanja. Ipak, nakon završenog provoda, svako je otišao na svoju stranu, pošto je Ćeranićeva izgleda čvrsta u odluci da je sa Nemanjom sve završeno.

Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Nokia 
ajde da se kladimo u cokoladnu bananicu da Zuhrijana nece usvojiti nista, a kamoli crnce, nju bre nema pas za sta da ujede, nema leba da jede, to ako je sagradila kic i sund na sred njive i kupuje fake stvari ne znaci da je bogata, to danas svako sebi moze da prijusti!!!!!!!!!!!!!! seka seljanka crkla da bog da...

jes' ti zavrsio osnovnu majke ti, cigo bre?  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
re'ko mi da sam prostitutAK Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
ma zajebava se covjek, niko ne moze da bude toliko glup... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Nokia 
Hahah pa to ti je kompliment od koga je receno...on se daje dzaba al' ga niko  nece Smile

Nego slazem se sa damama da je glupost i proseravanje usvajati nigera kad ima nase dece toliko...nesrecne  Smile
Ali bolja je od Keruse.

Inace Kerusa je bila ponovo kod Debelog Makedonskog Krmka u emisiji,i izjavila je kako je povredjuju komentari Ivana Ivanovica jer je ona, ipak, dama. Hahaha Go Ivane  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 271
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
kiss i tebi iz Kopenhagena Smile

eh..ta narukvica je 26e  Smile

Te magnetne narukvice u Beogradu na pijaci kostaju 150 dindzi ili jedan ipo evro.  Smile Sofi bre ne bi "diva" nosila nista sto kosta 12e, njoj bez 1000e ne mo's nista pokloniti.  Smile

ma zajebava se covjek, niko ne moze da bude toliko glup... Smile Smile

Ne potcenjuj "divu" i njene fanove, sto drugi ne mogu oni mogu...  Smile
IP sačuvana
social share
Rohirrim Charge
Forth, and fear no darkness! Arise, arise, Riders of Theoden! Spears shall be shaken…
Shields shall be splintered... A sword-day, a red day... and the sun rises! Ride now!
Ride now! Ride! Ride for ruin...and the world's ending! Death! Death! Death!
Forth Eorlingas!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
12e i MK joj kaže-ali...ja radim,radim,radim to..iz ljubavi Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 271
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
12e i MK joj kaže-ali...ja radim,radim,radim to..iz ljubavi Smile Smile

Nekada davno u staroj Kini bilo je nepristojno pokloniti osobi koju postujes i cenis skup poklon. Smatrano je da kada nekome poklonis skup poklon time ga zapravo vredjas. To je kao da kazes: "Eevo ja mislim da ti ovoliko vredis i ovim poklonom kupujem tvoje prijateljstvo, ljubav ili sta vec".

Osobi koju cenis i postujes to bi pokazao/la tako sto ces pokloniti skroman poklon, pri cemu se podrazumevalo da tim skromnim poklonom porucujes sledece: "Ti si tako divna osoba i ja te toliko cenim, postujem i volim, da bi bilo koji skup poklon u odnosu na moje misljenje o tebi delovao jeftino i uvredljivo jer bi implicirao da ti imas cenu. Kako si ti za mene osoba neuporedivo vrednija od bilo kog skupog poklona, ja te ne vredjam skupim, vec ti izrazavam iskreno divljene skromnim poklonom koji ti poklanjam od srca."

Nekako ne verujem da je "diva" sklona prihvatanju takve zivotne filozofije...
IP sačuvana
social share
Rohirrim Charge
Forth, and fear no darkness! Arise, arise, Riders of Theoden! Spears shall be shaken…
Shields shall be splintered... A sword-day, a red day... and the sun rises! Ride now!
Forth Eorlingas!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
e moj ti,zar ovoliko truda oko Karleuše Smile

mada je lijepa priča Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 271
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
e moj ti,zar ovoliko truda oko Karleuše Smile

mada je lijepa priča Smile

Prica i nije namenjena ni Muskoj ni drugoj Kreketusi, oni je ne bi ni shvatili, prica je bila namenjena tebi.  Smile
IP sačuvana
social share
Rohirrim Charge
Forth Eorlingas!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 301 302 304 305 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.