Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 293 294 296 297 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1841035 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 688
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
da znas da jeste, smarao me je vec godinu i po, i ja sam ga kostatno odbijao i sad je on nasao nacin da mi se osveti preko moje bliske kucne ekskluzivne drugarice JK...
IP sačuvana
social share
Sta kaze Gej Strejteru?
- Muskarac koji mrzi zene posle mene postaces ti!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
stvarno bi trebalo ovdje povuci vodu...toliko smrdi da je neizdrzljivo...
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
UNIX
Browser
Opera 9.80
изгледа је котлић отишао у 'рац ... па док не дође неки вудуинсталатер ... е'о

IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 271
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
znam i ja da je vlada naklonjen istom spolu, ali neka hvala ja sam strejt!

Kad si strejt sto pises o sebi u zenskom rodu?  Smile

on je dokazani primitivac, Jk je diva i svi joj se po defoltu dive, pa i ovaj anonimni pevac koji je umilsio da je neko jer je zapalio cigaru u sred nepusacke zone pa ga je obezbedjenje naglavacke izbacilo iz pozorista, ja licno videla plus su ga posle JK opasni momci iz obezbedjenja dobro naucili pameti da se ne duvara Divi pred njezinim ekskluzivnim suprugom fudbalerom!!! toliko o tome!

da znas da jeste, smarao me je vec godinu i po, i ja sam ga kostatno odbijao i sad je on nasao nacin da mi se osveti preko moje bliske kucne ekskluzivne drugarice JK...

Da li ti uopste imas ideju sta znaci rec ekskluzivno ? Ovde nema niceg ekskluzivnog:

Mada serem i ja, ipak je JK SuperDiva, evo ovu fotku je video Supermen i iskopirao je njen stajling. I on je odmah stavio monogram na grudi  i poceo da nosi gace preko pantalona:

pa eto sta se drugo i da ocekivati od propalog alkosa koji je krenuo nizbrdo, nego da napadne divu koja je totalni strejt, ne pusi, ne pije alkohol sem moeta, ne drogira se, jedini porok joj je trosenje basloslovnih kolicina novaca na firmirane krpice, citaj stotine hiljade evra mjesecno, al dobro sama je zaradila neka je nek u slasti i potrosi!!!

Da da, trosi stotine hiljada evra mesecno, ali onih evra iz igre Monopol...  Smile ti kad lazes ti ga bas slazes isto kao tvoja diva.  Smile

IP sačuvana
social share
Rohirrim Charge
Forth, and fear no darkness! Arise, arise, Riders of Theoden! Spears shall be shaken…
Shields shall be splintered... A sword-day, a red day... and the sun rises! Ride now!
Ride now! Ride! Ride for ruin...and the world's ending! Death! Death! Death!
Forth Eorlingas!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 688
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
ja apelujem da prestane blacenje lika i dela Jelena Karleuse Tosic na ovom forumu, molim vas ona je pre svega majka dve maloletne cerkice i najveca estradna umetnica u evropi, imajte to u ozbir, ako treba ja cu licno svakom ponaosob odgovarati na pitanja u vezi nje i njezine karijere, ali molim vas prestanite sa blacenjem, kako se ne umorite, ja sam jako potresen posle gomile gluposti koju mogu ovdje vidjeti o njoj... hajmo da budemo prijatelji i ja cu vam obecati ekskluzivan intervju sa Jelenom Karleusom Tosic samo za vas portal... kiss svima i vreme je za ljubav!
IP sačuvana
social share
Sta kaze Gej Strejteru?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
UNIX
Browser
Opera 9.80

IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
vrijeme je za ljubav?? kod mene je samo kraj popodnevnog odmora. jesi li potresen ili potresenA?
onda...niko joj nije pominjao djecu,tako da..nemoj ni ti da crnjačiš sa tim. i Jeljcin je bio nečije dijete,i Ceca ima djecu...batalimo familiju. ti voliš nju,mi volimo nekog drugog. ali ne vrištimo i ne padamo u trans na pomen tih ljudi,iako su vjeruj mi veličine i ličnosti koje odišu kvalitetom. ali su  prije svega ljudi. ja recimo volim Georgijeva,tog geja anonimusa i boli me uvo što pije jer mu nisam ni mama ni jetra. volim njegove pjesme i neke principe. to je dovoljno.sasvim
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 688
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mislim da ti nemozes da shvatis ljubav izmedju fanova i Jelene Karleuse Tosic, ja ka jedan sasvim prosecan fan JK, bih ceo zivot dao njoj ustvari moj ceo zivot sam posvetio Jk, od kad se pojavila na estradnom nebu i izdvojila se svojom prepoznatljivoscu i dala je neki novi pecat mome zivotu, ja po celi dan mislim o njoj, saljem joj gomilu mailova, pesme predloge za nastupe i imidz, branim je na svim web portalima, idem na sva snimanja emisija i gde god da se pojavi, ja ju obozavammm!!! i nedam da je blate ljudi koji joj nisu ni do kolena!!! nedam i to je moje pravo i niko mi ga nece oduzetiii nikda, samo me smrt od nje moze odvojit Smile sad si me rastuzila, nadam se da si sretna......
IP sačuvana
social share
Sta kaze Gej Strejteru?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
de de,dobro si ti. ajd poslušaj neku njenu pjesmu,onu o dijamantima ili ženomrsca..i ima da budeš kao nov. boli mene kažiprst za takve stvari,obožavanje drugih do besvijesti..to nikad nisam ni podržavala ni voljela. ti uživaj trošeći svoj život na tudji ,to se  nikog ne tiče. ali naše mišljenje o njoj je naše mišljenje o..njoj,ne o tebi
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Nokia krntija
sunce ti jebem... ako si ti prosečan fan, kako li izgleda natprosečni  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 293 294 296 297 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.