Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1839313 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Sreca je jedini udarac koji me je promasio...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
Zastava u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.25
mob
SonyEricsson w350
U intervjuu za "Svet" NATAŠA KOJIĆ TAŠA priča o svojoj prvoj komšinici Lepoj Breni, o tračevima koji su je pratili, a o svojim navodnim romansama kaže: Oni su sve samo ne tip muškarca kakav mi odgovara!

SA BOJANOM BJELIĆEM I NIKOLOM ROKVIĆEM NIKADA SE NE BIH ZABAVLJALA!

Priča o ljubavi sa Filipom Živojinovićem je potekla zato što mu često tepam "mužu moj"

Tata je u "Bravo šouu" po ko zna koji put pokazao da je veliki šmeker, ali mi je bilo žao mame kojoj nije bilo svejedno

Smešne su priče o Breninom i Bobinom razvodu jer svi koji ih poznaju znaju da njih dvoje žive u zdravoj i harmoničnoj vezi.

Najviše para trošim na Igorove kopačke, a on sve pare troši na sličice fudbalera

Slatka plavuša lepog osmeha i vedrog duha - rečenica je kojom je moguće opisati dvadesedvogodišnju Natašu-Tašu Kojić. Od trenutka kada se pojavila na estradi bila je "Kebina kćerka", a dešavalo se i da je manje skoncentrisani voditelji najave kao Natašu Kojić Kebu. Na sve to ona se smeši i kaže: "Početkom jeseni trebalo bi da se na tržištu pojavi moj drugi album koji će se po mnogo čemu razlikovati od prethodnog. Tu pre svega mislim na stil muzike i na tekstove koji će biti ozbiljniji nego što je to do sada bio slučaj. Volela bih da naglasim i to da sam komponovala gotovo sve svoje nove pesme, ali dala sam šansu i mladim, talentovanim i neafirmisanim ljudima sa Muzičke akademije. Od pre nekoliko meseci na radio i TV stanicama počela je da se vrti pesma 'Dugo si me mučio' koja zapravo najavljuje novi muzički pravac koji ću negovati na svom novom CD-u. Ovom prilikom zahvalila bih se beogradskom 'As' radiju koji stalno pušta moj novi singl. Sigurna sam da će vašim čitaocima biti vrlo interesantna informacija da su sve moje nove pesme zapravo - autobiografske".
* Ako je tako kao što kažeš, kome je posvećena numera "Dugo si me mučio"?
Istom onom koga sam ja dugo mučila... Nažalost, nas dvoje više nismo zajedno. Kada bolje razmislim, možda je tako bolje. Trenutno mi prija samoća. Kako godine prolaze, primetila sam da se sve teže upuštam u takozvane "ozbiljne" veze.
* Prošlog leta pričitali smo u više navrata po štampi da si pesmu "Oko plavo" posvetila svom bivšem dečku Filipu Živojinoviću...
Pa, sad... Ko vam garantuje da su baš mene očarale plave oči? A šta ako je obrnuto i ako su njega osvojile nečije plave okice? Iskreno, mnogo me više privlači kada muškarac ima tamnije oči. Inače, Filip i ja nikada nismo bili u emotivnoj vezi i svaki put se slatko nasmejem kada se u novinama pojavi priča o našoj ljubavi. Kada su vaše novine objavile opširan tekst pod naslovom "Vila Nataša", valjala sam se od smeha! Filip i ja negujemo naše prijateljstvo i doživljavam ga kao starijeg brata, pa su priče o našoj romansi zaista besmislene. Mada, možda je priča o našoj ljubavi potekla zato što se često šalim sa Filipom tepajući mu "mužu moj".
* Ima i onih koji tvrde da ste se razišli zato što su se Filipovi roditelji protivili njegovoj vezi sa tobom...
Vidiš, ta informacija mi je promakla. (smeh) Još jednom ponavljam - naša ljubav nije mogla da pukne jer je nikada nije bilo. S druge strane, ne mislim da Živojinovićevi roditelji, a moje prve komšije, imaju bilo šta protiv mene. Štaviše, naši odnosi su fenomenalni.
* Jedna si od retkih koja Lepu Brenu može da vidi kako ujutro ide na pijacu ili prostire veš u dvorištu... Kakva je popularna pevačica privatno?
Lepa Brena je veliki laf. Mislim da svaka mlada devojka sanja o tome da jednog dana bude uspešna i ostvarena i kao majka i kao poslovna žena, baš kao što je to mojoj komšinici i najvećoj jugoslovenskoj zvezdi pošlo za rukom.
* Pretpostavljam da si kao prva komšinica upoznata sa bračnim razmiricama između Brene i Bobe o kojima poslednjih nedelja bruje ovdašnji mediji?
Iskrena da budem, smešne su priče o Breninom i Bobinom razvodu jer svi koji ih poznaju znaju da njih dvoje žive u zdravoj i harmoničnoj vezi.
* Osim sa Filipom Živojinovićem, novinari su te svojevremeno povezali i sa mladim pop pevačem Bojanom Bjelićem. Nadam se da tu priču nećeš demantovati...
Nažalost, moraću da te razočaram. Bojana ne poznajem tako dobro kao Filipa, a o navodnoj vezi smešno mi je da pričam. Bjelića sam iz kolegijalnih razloga podržala kada se na tržištu pojavio njegov prvi album tako što sam se pojavila na njegovoj promociji. Pretpostavljam da su otuda krenule priče o našoj vezi. Na razočarenje dušebrižnika i svih onih koji su se bavili pisanjem o Bojanovoj i mojoj romansi, reći ću da smo nas dvoje dobre kolege i poznanici, a da Bojan nije tip muškarca sa kojim bih se zabavljala.
* Baš si okrutna...
Ne, samo sam iskrena!
* A šta je sa Nikolom Rokvićem?
Pitaš me da li je Nikola moj tip muškarca ili da li smo se zabavljali? (smeh) Svejedno, jer je u oba slučaja odgovor isti - odričan.
* Postoji li ijedan muškarac na ovom svetu koji je po tvom ukusu?
Joj, ne želim da budem pogrešno shvaćena i da neko pomisli da muškarce posmatram kao "meso". Naravno da ima onih koji mi se dopadaju. Eto, trenutno imam simpatiju! Rekla bih da me privlače svestrane ličnosti i da me je najlakše osvojiti inteligencijom. Ne obraćam mnogo pažnju na fizički izgled jer smatram da je to prividno i prolazno. Duhovni kvaliteti su važniji jer nemaju "rok trajanja".
* Da li si ljubomorna?
Mnogo sam ljubomorna i rekla bih da mi je to velika mana. Na sreću, umem da isfoliram da sam ravnodušna i da mi je sve potaman, a u sebi gorim. S druge strane, strašno me nervira kada je moj partner ljubomoran i to teško tolerišem.
* Koliko je trajala tvoja najduža veza?
Otprilike godinu dana. Međutim, dečko nije imao nikakve veze sa javnim životom pa ga zato niko od novinara nije "uhvatio" sa mnom. Raskinuli smo jer me nije držalo mesto. Mlada sam i uživam u slobodi!
* Ko su bili tvoji idoli u detinjstvu?
Kao sasvim mala obožavala sam da se slikam i svi su mislili da ću se baviti manekenstvom. Potom me je privlačila gluma a što se muzike tiče, kao i većini devojčica moji idoli bili su Lepa Brena i Ceca.
* Da li je i tvom mlađem bratu Igoru idol Ceca Ražnatović, pa je zato nedavno zaigrao za njen fudbalski klub?
Igor voli Cecu, ali mislim da to nema veze sa njegovim angažmanom u "Obiliću". Moj brat je sa 19 godina najmlađi igrač u svom timu i zasad je prezadovoljan. To možda ne treba da čudi budući da je veoma trezven i zreo za svoje godine i da se često ponaša kao da je stariji od mene. Inače, moje drugarice počele su da rezervišu Igora za sebe. Doduše, i on ima svoje bubice, pa tako trenutno kao dete od sedam godina skuplja sličice fudbalera. Pošto je opsednut fudbalom, kada sam u inostranstvu, umesto da kao svaka mlada devojka obilazim tržne centre i šopingujem, ja jurim kopačke za njega.
* Na šta trošiš najviše novca?
Na Igorove kopačke, ali i na muzičku opremu, a tu pre svega mislim na mikrofone i semplove, zatim na telefonske račune, sportsku garderobu, laptop, šminku, naočere, sjajeve za usne...
* Postoji li nešto za čim žališ?
Ako za nečim žalim, onda su to srednjoškolski dani... Nedostaje mi moje društvo, kampovanja, žurke, vožnje gradskim prevozom... Nikada neću zaboraviti kada se nas petnaestoro potrpalo u trolejbus i kada je jedan drug u svoj toj gužvi izvadio gitaru i počeo da svira. Naravno, iznervirani vozač sve nas je izbacio! Sada, kada sam na fakultetu, sve je mnogo drugačije. Brojne obaveze uskratile su mi sve privilegije koje sam uživala dok sam išla u srednju školu.
* Zar je moguće da Kebina kćerka ne pohađa privatni univerzitet već državnu akademiju?
Ne vidim u tome baš ništa neobično. Nikada nisam bila opterećena očevom slavom i ni po čemu se nisam razlikovala od svojih vršnjaka, pa je upis na Muzičku akademiju bio sasvim logičan. Štaviše, u početku su me profesori popreko gledali, ali sada je sve u savršenom redu.
* Na koji si način pobedila tremu pre nekoliko godina kada si se pojavila na muzičkoj sceni? Vreme čini čuda... Nema tu posebne filozofije... Vremenom sam se adaptirala i postala opuštenija. Mnogima je bilo neshvatljivo da dete pevača ima tremu kada je od najranijeg detinjstva izloženo kamerama, ali ne znaju da sam bežala iz kuće kada bi nam dolazili novinari. Bila sam u stanju da satima plačem samo da se me ne fotografišu za novine. Možda će zvučati čudno ali, iako se tata bavi muzikom, reflektor sam prvi put videla kada sam počela da pevam.
* Kako si reagovala kada je tvom ocu nameštena skrivena kamera u emisiji "Bravo šou"?
SMS porukom poručila sam mu da ne dolazi kući. (smeh) Šalim se, naravno! U početku sam bila zbunjena ali sam vrlo brzo shvatila da je moj otac žrtva skrivene kamere. Tata se i u privatnom životu, i na televiziji podjednako ponaša. On je čovek koji ne zna šta znači folirati se i zbog toga ga veoma cenim. U svemu tome najviše mi je bilo žao mame kojoj nije bilo svejedno, ali je na kraju ipak sve ispalo OK. Tata je u "Bravo šouu" po ko zna koji put pokazao da je veliki šmeker!

Izvor: SVET
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Over & out

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4706
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia E51
Izvor: SVET

Seća li se neko reklame za Fast?

Kupuje se ne trafici, a nisu novine Smile
IP sačuvana
social share
Happiness has 4 paws and a blue tongue

Daniel Alves da Silva
Ako ima Boga, teško da se zove drugačije.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Ponosni vlasnik samog sebe

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 39839
Zastava Ovde sam negde
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Daleko najgora uz JK mi je

profesionalna udavača Dara  Smile
IP sačuvana
social share
Kad vidis me na Bureku odma reci Alal vera 

Wc ne radi
Radovi u toku
Apiš me za Đoku
Smiley

Nije kriza,lakse nac litar ulja i kilu brasna neg pamet..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
HTC 
Potrazite video JK  Smile
http://www.pressonline.co.yu/mediaGalleryAV.jsp?sectionId=1
Strasna pevacica  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Jaoj, ova Natasha Kojic  Smile Ide mi  na svaki nerv, koliko me klinka nervira...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Licni tekst

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 988
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N-73
a što se muzike tiče, kao i većini devojčica moji idoli bili su Lepa Brena i Ceca.

O Srbijo medju njivama....
IP sačuvana
social share

Eric Cartmen: I would never let woman kick my ass, if she tries anything I'd be like:"Hey, you get your bitch ass back in the kitchen and make me some pie".
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 65
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Jeca Kreketusa, Dara Bubasvaba, a i Natasa Baklava  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Sreca je jedini udarac koji me je promasio...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
Zastava u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.25
mob
SonyEricsson w350

Seća li se neko reklame za Fast?

Kupuje se ne trafici, a nisu novine Smile

I sta s tim?

Jaoj, ova Natasha Kojic  Smile Ide mi  na svaki nerv, koliko me klinka nervira...

Uze mi rec ovaj,post iz usta....
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Hihi...  Smile ... Mnogo jaka tema... Nije problem sto imamo razmazene kurve u Jet Packu (Jet set ne znaci nista) nego sto sve klinke teze da budu kao one  Smile . Te ljude ne mogu da razumem, s' toga ih treba ukloniti... Smile
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
Nisam želela da se bilo kome zameram jer bi moja revija sasvim sigurno izazvala veliki publicitet i ostavila bi sve modne kreatore i kuće u senci, sem Darka Kostića, naravno. Ovom prilikom ih sve pozdravljam i poručujem im da mogu da odahnu jer se neću pojaviti na 'Fashion week'-u. Moja revija će se održati naknadno. Žao mi je zbog njihovog malograđanskog i licemernog ponašanja, ali ih u neku ruku razumem, jer se osećaju ugroženo. Svim svojim fanovima i hiljadama onih koji su zainteresovani za 'JK wear' najavljujem divnu prolećnu kolekciju.

Ала је пуна себе. Будала.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.