Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 205 206 208 209 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1841868 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
ma, sve je to na isti fazon... pa onaj sto priznaje devojci da je peder  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 7.0.517.44
Ili imate višak slobodnog vremena ili jako loš televizijski ukus... ili oboje.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
cekaj Bambi, ti bas uvodis opasnu cenzuru kako sam shvatila i sto se muzike i televizije tice, a? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Bambina

Smile

Visak slobodnog vremena utrosenog na televiziju pre nego sto sam prikljucio intenet  Smile Osim toga, nista lepse od gledanja "americkih seljobera" kako se biju i prepiru  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 7.0.517.44
cekaj Bambi, ti bas uvodis opasnu cenzuru kako sam shvatila i sto se muzike i televizije tice, a? Smile
Nego šta, ovoj zemlji ništa nije potrebnije od vojne diktature i cenzure.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
i sve su trudne ... i sve imaju 22 godine i propali brak iza sebe i jedno (dvoje) dece  Smile  I sve idu okolo i nosaju neko klince na kuku jer nemaju kome da ga ostave kuci, jer su im roditelji u zatvoru ili na kreku  Smile

Al jebiga, i to su ziva bica, meni brate nekad bude zao ...

Mislim da bi BF imao da kaze koju na tu temu  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
Nego šta, ovoj zemlji ništa nije potrebnije od vojne diktature i cenzure.  Smile

pazi pa sam ti poverovala  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Apple 15
 Smile

Ljudi
Stanija: Droljo! Ena: Kurvo!

Bivše devojke Gojka Kačara ponovo zaratile na internetu
Stanija: Droljo! Ena: Kurvo!
Subota - 04.12.2010

Prepucavanja koja su svojevremeno pevačica Ena Popov i starleta Stanija Dobrojević imale preko novina, nastavila su se nedavno i na „fejsbuku“ kada su, navodno, jedna drugu počastile sočnim psovkama i sve to (opet!) zbog Gojka Kačara.

Naime, redakcija našeg lista došla je u posed transkripta u kojem jedna drugu u sat i po razgovora časte najsočnijim psovkama! Konverzaciju je započela Ena kada je Staniji na „fejsu“ poslala poruku da je ostavi na miru.
- Kravo, zar ti nisam bila jasna da sam zaobišla tvoje teme o Gojku po novinama! Molim te da me se kloniš jednom za svagda - obratila se pevačica starleti, koja joj nije ostala dužna.
Stanija: Ha, ha, mala, ja sam ti lepo rekla da sa Gojkom ništa ozbiljno nije bilo. Nemoj da insistiraš na prošlim temama.

Ena: Devojko, vidim da si „onlajn“ na „fejsu“, da ti malo probijem u monitor ja, a??? Aj‘ okani me se, bolan! Je l ti milo što te je on je*ao, aj‘ sad iskreno?
Stanija: Pogrešno si informisana, ha, ha, ha. Čujem da su renovirali „Grand“! Mogli su i tebe malo da renoviraju, ali po mozgu.
Ena: Alo, kučko, ti si ovo započela, ostavi se Gojka, da ti ja ne bih dolazila u Njujork. Ti, modelu, bolje se ne mešaj u moj život i „Grand“, jer nemaš pojma ni o čemu. On me voli, za razliku od tebe, kravo!
Stanija: Ovo je najgluplja izjava što sam čula! Znači, ne verujem. Pala si na niske grane, Enice! Ja da sam htela, mogla sam ostati s njim, ne bih ga šutnula!
Ena: Kurvetino, to što si u Americi i tamo se je*eš sa svakim i onim dedom iz „Plejboja“, ne daje ti za pravo da napadaš mene - srpsku divu! Smanji doživljaje!
Stanija: Ha, ha, slatko si me nasmejala. Koja diva, bre? Ja znam samo za Cecu! Čula sam da na Pigalu pevaš za 10 evrića...
Ena: To je moja stvar i šta ti je taj Pigal?
Stanija: Da si ikada bila u Parizu, znala bi šta je Pigal… Raspitaj se kad si već tu… ha, ha, ha.
Ena: Ha, ha, ne, vrano, takva mesta i zanimanja ostavljam propalim poput tebe. Ti to vidiš, znaš, baš si upućena u te cene, to ti je tarifa. Meni je ipak lepše na k nego tebi u Americi sa Gojkom.
Stanija: Pogrešila si malo, ali znam da ti je lepše na njemu, to se vidi iz priloženog teksta, sutra nosim medijima da objave ovo!!! Baš si ćurka, Ena. I ... Finito!
Pokušali smo da kontaktiramo sa akterkama ovog zanimljivog dopisivanja, ali nam se na Enin broj javila devojka čiji glas neopisivo podseća na pevačicin i saopštila nam da je Popova promenila broj, dok je Stanija ostala nedostupna.

Ivan Gajić

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Citat
On me voli, za razliku od tebe

5+
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
Gojko "Sisa" Kacar- frajercina oko koga se tuku 2 curke. A ko nista drugo bar mu se brci smeju zbog 2 glupace...Isuse  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 205 206 208 209 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.