Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 188 189 191 192 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1862248 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1054
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Timocka Krajina. Razumeli smo se! Smile
IP sačuvana
social share
I'm not what I was last summer, not who I was in the spring.
Tell me, tell me, tell me when will we learn
we love it and we leave it and we watch it burn
Damn these wild young hearts, damn these wild young hearts...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Od mene nećeš, razumem te u potpunosti. Koliko ljudi, familija poznajem, gde nemaju završene osnovne škole, ali zapalili preko, zaposlili se u titovo vreme, dobijali decu, pa ih zapošljavali u svojim (kod istog gazde) firmama, završili samo osnovno obrazovanje, naučio taj jedan posao da radi, i cepaj. Hebi ga, ko nam kriv, moji više voleli da sede u SFRJ . . .  Smiley Smiley Smiley

Ipak mi nije jasno (i pored toga što su neobrazovani, nemoguće je da su svi primitivni i glupavi... štaviše, takva snalažljivost i pragmatičnost ipak nešto znače) kako to da se nimalo nisu promenili živeći tamo? Nimalo nisu postali kulturniji (ne kažem da su na zapadu ne znam kako kulturni, ali ovo je, čini mi se, i za njih ekstrem..), ništa od te seljanije u kojoj su živeli ovde nije iščezlo?  Smile

IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Ma daj nemojte se zajebavati... meni je Đesika s ovim evrićima oko glave ... riba i po.
Goa ti si lud  Smile

Kako bre da nemaju pare kada "stekaju" za to. Obicno "tamo" zive na rubu egzistencije da bi "ovde" pravili kuce petospratnice i veselja od 500000E. Za nas jeste "nenormalno", ali za njih je "normalno". Ako komsija ima cetiri sprata kuce on mora da ima pet, JBG. Inace, kada im covek koji organizuje slavlja postavi pitanje:

-" Kakvo biste slavlje voleli? " najcesci odgovor je:
- "Samo da bude nevidjeno do sad"

Znaci, samo da je nesto sto nije komsa imao  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11

Ipak mi nije jasno (i pored toga što su neobrazovani, nemoguće je da su svi primitivni i glupavi... štaviše, takva snalažljivost i pragmatičnost ipak nešto znače) kako to da se nimalo nisu promenili živeći tamo? Nimalo nisu postali kulturniji (ne kažem da su na zapadu ne znam kako kulturni, ali ovo je, čini mi se, i za njih ekstrem..), ništa od te seljanije u kojoj su živeli ovde nije iščezlo?  Smile

Draga moja B@mbin@ , tupavi su. Pa uzmi sebe za primer, da li bi bila u stanju da radiš 35 godina ISTI posao. Bez ikakve želje za promenom i napretkom? Ponekad me podsećaju na marvu, upregni, odradi, ispregni, narani, spavaj, ustaj upregni odradi ispregni narani spavaj.
Ovi moji su ljudi prosvetni radnici, koji sami kažu da nisu ovde videli perspektivu, i otišli da se materijalno obezbede.
Hebi ga, rade posao ispod svog obrazovanja, ali shvatili su da su tamo "rumuni", i da ih žabar gleda kao radnu snagu. Pomirili se sa time, i guraju.
Imam primer čoveka, upoznao nas moj zet, (više nisu tamo sestra i zet, vratili su se u Srbiju, žalosna priča) ali eto, održavajo još po malo kontakte tamo, i kada sam pitao zeta za njega: kako bre, zašto, čemu takav život?
Odgovor: Ne ume drugačije. To je to.

A odnosi se na to, baš to, kuća-poso. Vićenca = kraj sveta. Relacija Vićenca - Moje selo.
Nikada nije otišao do Venecije, do Rima, ne zna da postoje ti gradovi, da su mu na sat-dva -pet vožnje.
15 godina preko. Priča mi zet: To su takvi ljudi, to je naučio, zna jezik koliko mu treba za njegov posao, 15 godina kupuje cigare u istoj prodavnici, jer NE SME da ode u drugu. Tim rečima. "El ti znaš da on sad ne ume da udje u italijansku prodavnicu i da traži da kupi čarape?" Ja ne mogu da verujem.
Zna da ode u banku da podigne platu. Kakvi kartica, "banklomat", bakrači.
Nikada nije položio, samo kombijem, plati kartu i klacka se.
I on kao takav je preko. I on zaradjuje 5 puta više nego ja, a garantujrm da znam stranog jezika više od njega.
« Poslednja izmena: 27. Avg 2010, 22:13:38 od MagicMaster »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Sve ti verujem, ali mi je jako teško da takvo nešto shvatim... naravno da ima raznih ljudi, ali ovakvi programirani mi nikako nisu jasni. I ta njihova cirkuska kulminacija kad dođu ovde, u svoje selo... izgleda kao da ceo život žive za te trenutke.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 495
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.10
mob
Alcatel DB
neko navodno pokusao da ubije Paris Hilton:

http://www.wwtdd.com/2010/08/someone-tried-to-kill-paris-hilton/

nazalost nije uspeo ni da je povredi  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
Sve ti verujem, ali mi je jako teško da takvo nešto shvatim... naravno da ima raznih ljudi, ali ovakvi programirani mi nikako nisu jasni. I ta njihova cirkuska kulminacija kad dođu ovde, u svoje selo... izgleda kao da ceo život žive za te trenutke.

Što reče ahana, mentalitet ..... Ne znaš koji je to feeling kada udješ u seodku kafanu, i častič sve, pa te svi tapšu po ramenu ..... pa se napiješ kao svinja ..... pa daš bakšiš "konobarici" 20 evrova ..... eeeeeee ...... Selo moje, veće od pariza.
Ali opet ponavljam, hvala im. Država od takvih ima najviše koristi. Svako od njih donese u proseku 2000 do 10000 evra godišnje, koje na ovaj ili onaj način ostanu u državi.

Moj ujak, recimo, preko 15 godina je tamo. Dobio i italijanski pasoš. I živi život.
NJemu nije problem da sedne na motor, i ode 3 dana na motoskup u Beč, sa ćerkom (ona sada ima 19 godina).
Išao je pre par godina na skup ferarija, ne znam u kom beše gradu reče.
Majka mi je rodjena oko nove godine, i sad za novu godinu je mojoj majci i ocu platio u Parizu 5 dana u hotelu, avionske karte, obilaske, karte, ulaske, sve je on plaćao. Znaš li koliko bi ljudi uradilo tako nešto? Za sebe, a kamoli za druge.
Pretprošle godine je vodio (samo keva išla tada) na Oktober Fest.
U Veneciju više i ne znaju koliko puta su išli.
Dva puta je išao na trke F1, jednom u madjarskoj, jednom u monte karlo.
(Ne računam letovanja, to se podrazumeva)  Smile Smile
E, takav nije dobar za našu ekonomiju  Smile Smile Smile ali nećeda ga pita starost gde mu bila mladost. Mada, i ovde potroši, ne mogu da kažem, ali ne kao ovi , mogu slobodno da kažem, bolesnici.  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
Timocka Krajina. Razumeli smo se! Smile

Ja sam iz Požarevca, ali može se reći da je to to ......  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1054
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Blago tebi s takvim ujakom. Mene godinama vec zovu cisto radi reda, a u sebi "molim te, nemoj da dodjes,; molim te, nemoj da dodjes..."  :chucke
IP sačuvana
social share
I'm not what I was last summer, not who I was in the spring.
Tell me, tell me, tell me when will we learn
we love it and we leave it and we watch it burn
Damn these wild young hearts, damn these wild young hearts...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
Dobro, on to vodio moje, ja nisam išao gore. Svih ovih godina mi je bilo ispod ljudskog dostojanstva da čekam vize kao budala od 3 ujutru, da izgubim dane, i živce, i pare da bih otišao tamo negde na 7 ili 10 dana. Ove godine sam tek izvadio (pre mesec dana  Smile ) ovaj novi čuveni pasoš. Ali nije se imalo para. A sledeće možda odvedem malo ženu i decu, bar do te Italije. Moram i njima da povadim pasoše.
Više puta sam mu rekao, ja ako dodjem, ne planiram da se vraćam. Pokušavam ovde da napravim neki posao, laktam se, ali....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 188 189 191 192 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.