Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 179 180 182 183 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1863151 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Ima tu i jako lepih devojaka na slici, mada su naravno vecinom prosecne i ispod proseka.
sta one sve imaju zajednicko (sem da su vislje od 175 i mrsave do bola) ?  Maksilarni sklop (sa izuzetkom dve ili tri koje su verovatno foto-modeli) - visoke jagodice i visoko celo.. dzaba sto je sirota ruzna kad je jezivo fotogenicna i od nje mogu da naprave sve sta im pada na pamet  Smile

Meni je FTV skroz okej, ne znam sto da se sgrazavam, mrsave su jbg, same su tako htele. Mada sve zavisi i od revije, modeli za ves nisu uopste toliko mrsavi, daleko od toga da su anoreksicni  Smile Da nije FTV ne bih dosla na ideje za toliko lepe odece koju sam sasila  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 30. Apr 2010, 19:50:59 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Kad smo već kod toga... šetam danas sunčanim gradom, uživam u bežanju sa radnog mesta i gledam prolaznike... mogu pouzdano da kažem da je danas gradom Novim Sadom između 13 i 14:00 časova prošlo oko 30 natprosečno lepih i negovanih žena i devojaka...  Smile

Ljudi moji, to je milina, melem za oči. Ne znam odakle izviru, ali znam da sam bila totalno oduševljena... kako izgledaju, kako su lepo obučene, našminkane baš kako i koliko treba... milina jedna, prosto je bilo zadovoljstvo biti tu, među njima. Smile

A ove manekenke... pa ne znam kako očekivati da isrpljene, hronično gladne, na vodi i cigaretama (predrasude?  Smile ) budu lepe i sveže. Posebno što su i po samom izgledu prosek, koja ode gore ili dole, ali su većinom devojke koje bez šminke i đakonija ne bismo ni primetili.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Uvek sam se divila tim zenama i devojkama sto izgledaju tako sveze i...sredjeno. A dosta ih cesto vidjam..Mislim da je to nivo koji nikad necu dostici, ja sama sebi vecito delujem umorno i ..sve samo ne sveze Smile Popio me faks totalno  Smile
Tako da...blago njima Smile 

A ove sa slike..Ja ne znam, bukvalno su mi dve, mozda malo vise njih normalne.

I da, ja svaki put kad okrenem taj FTV, vidim do bola mrsave ribe,ne znam da'l sam ikad videla neku da je vitka a ne rahiticna... sa rupom izmedju nogu k'o bure da su jahale...Al' eto, nekom je to ideal, nekome je to grozno.
« Poslednja izmena: 30. Apr 2010, 21:26:59 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia 1800
Au... Užas...

Mada ne čudi me... Kad bi uzimali stvarno lepe devojke, šminkeri bi ostali bez posla  Smile
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Tek sam sad izvalila Adrijanu Limu ovde na slikama Smile

Mada nju definitivno ne bih racunala, pa ona je meni cak i lepsa jedno 20x ovako na nekim slikama iz javnosti gde nema mnogo sminke i gde nije nabudzena.

Ispravite me ako gresim, ali mislim da je to ona (:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia 1800
nisi pogrešila, eno je na E5  Smile

Ona je van konkurencije  Smile
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung XYZ1004
Adriana Lima nema te mladeze na grudima  Smile ...mada, mozda to napuderisu pa se ne vidi na profi slikama  Smile  Smile

Elem,...ja imam  potpuno racionalno objasnjenje zbog cega manekenke izgledaju kao akrepi nasadjeni na pritke za paradajz.
Ogromnu vecinu tih "kreatora-stilista-dizajnera" i ostalih pedera sa zaposlenjem, cine upravo ti pederi. Sto dalje implicira da citav modni svet i modno trziste diktiraju i uoblicavaju pederi, pedofili i seksualno devijantne osobe koje zenu vide i predstavljaju iz svoje nakaradne perspektive, koja se dijametralno razlikuje od ukusa normanog muskarca i onoga sto on smatra za lepu i pozeljnu devojku.
Naravno, ima i normalnih ljudi u tom svetu mode, ali oni su u manjini i moraju da igraju po pravilima (judeo - liberalnog  Smile  Smile ) trzista koju namecu i diktiraju gore pomenute spodobe, ili u suprotnom propadaju.

« Poslednja izmena: 30. Apr 2010, 22:31:49 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 495
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Alcatel DB
kad smo kod mode pogledajte samo kako je obucene neke od ovih devojaka, takve dzempere nosi moja baba ali samo kad joj je hladno na bubrezima..
takodje vidjao sam i majstore vodoinstalatere da nose slicne, najcesce u kombinaciji sa plavim radnim odelom na tregere..
« Poslednja izmena: 30. Apr 2010, 22:42:48 od yosh »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG Frizider
Ма то они креирају по неким њиховим мерама универзално да може било који модел гардеробе да натакари на било коју стативу и потера то на писту да се прошврћка и то је то.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

create...destroy...enjoy!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia ????
ne znam da li sam jedini u tome, ali meni je jezivo bilo da gledam fotke... Ne, ozbiljno, NISAM SMEO DA ODGLEDAM DO KRAJA! Ziv sam se usr'o, s oprostenjem... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 179 180 182 183 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.19 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.