Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 280 281 283 284 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1849724 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
Galileo,neka muka jeste Smile e jad..nema kad da snimi film,sad je u cvijetu popularnosti,a i svi je žale jadna mala. čak je i plakala uživo Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Pijem, Pusim, Drogiram se cini mi se popravljam se

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 3886
Zastava ARG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Apple 3G
ja sam ipak za to da i ona snimi film pa da vidimo koja je bolja Smile
IP sačuvana
social share
I sat back looking at the stars and began to think.. where the HECK is my roof?!
Ko voli Slobodana Milosevica manji umro nego sto se rodio
[ icon_paper  by galileo011]:Ne budi buljas
[Ovo je default odgovor u slucaju da se pitanje ponovi].Burek SK spam team®
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
i mi Seve za trku imamo Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Apple 15
DEJAN KRALJ STANKOVIĆ PRAVI KONCERT NA UŠĆU
(6)    Četvrtak, 31. Mart, 2011.| Autor:

Dejan Stanković Kralj če 16. aprila na Ušću održati koncert na kojem će imati mnogo poznatih gostiju. Iako ima samo tri pesme, odlučio je da svojoj publici priredi spektakl za pamćenje.

- Obećavam nezaboravan provod na koncertu. Osim mnogo poznatih i zanimljivih gostiju, poslao sam pozive i crnogorskom, bosanskom, makedonskom i hrvatskom predsedniku. Shvatio sam da mnogo idu po nekim glupim događajima, pa je krajnje vreme da vide nešto normalno. Ukoliko se neki od njih ne pojavi na koncertu, odlučio sam da stupim u štrajk glađu - rekao je Dejan na konferenciji.

(I. V.)

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6220
Ajmo Bin Laden ! Jos ako dodju i predsednici ...
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Apple 15

Da ne prevodim - [Linak]
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
sta je ovo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Nemam pojma, ali nije nista lepo pa ajdemo malo na lepe vesti  Smile

BIVŠI VERENICI IPAK PONOVO ZAJEDNO

Jovana i Željko,romansa u Budvi

Voditeljka jutarnjeg programa na televiziji Pink Jovana Janković i pop pevač Željko Joksimović pomirili su se nakon što su pre tri nedelje raskinuli trogodišnju vezu i veridbu, saznaje Press.

Naime, njih dvoje bi trebalo u četvrtak zajedno da otputuju u Crnu Goru, gde Joksimović ima ugovorena dva nastupa, kako bi se tokom vikenda u Budvi posvetili jedno drugom, daleko od očiju javnosti.

- Iako su tri nedelje bili razdvojeni, Jovana i Željko su shvatili da ne mogu jedno bez drugog pa su rešili da svojoj vezi daju novu šansu i nastave tamo gde su stali. S obzirom na to što je Jovana tokom nedelje zauzeta poslovnim obavezama, ona još uvek razmišlja na koji način će se pridružiti svojoj jačoj polovini u Crnoj Gori, kako bi mu pružila svoju podršku na koncertu, što je radila i pre raskida - priča naš izvor blizak paru, osvrnuvši se na čaršijske priče da je uzrok njihovog razlaza Jovanina prevara sa proslavljenim košarkašem Aleksandrom Sašom Đorđevićem.

- Razlog za njihov raskid je potpuno drugačije prirode i nema veze sa Đorđevićem. To Željko najbolje zna i zato ga ni u jednom trenutku nisu pogodili napisi medija da ga je Jovana prevarila. U prilog tome govori i činjenica da njih dvoje već sada razmišljaju da nastave sa planovima oko venčanja, koje bi trebalo da bude na jesen. Inače, Željko je po pitanju prevare veoma kategoričan i da u toj priči ima istine, ne bi njihovoj ljubavi dao drugu šansu - potvrdio je izvor.

Naš sagovornik ističe da je Jovana iz revolta skinula verenički prsten, ali da nije imala nameru da ga vrati pevaču.

- Ona nije želela da vrati verenički prsten jer je u dubini duše osećala da se njihova veza nalazi u prolaznoj krizi i da će nakon nesuglasica uspeti da prebrode teške trenutke o kojima ne žele da pričaju u javnosti. Jovana je jako emotivna i skinula ga je zbog toga što joj je bilo teško da je prsten podseća na trenutak kada ju je Željko zaprosio.

Na pitanje kako komentariše to što Jovana po drugi put raskida veridbu, prvo sa Aleksandrom Zermenskim i nedavno sa Joksimovićem, naš izvor odgovara:

- Možda ne deluje tako, ali Jovana je jedna romantična žena. Zermenski ju je zaprosio na zabavi koju je organizovao u njenu čast posle Evrosonga, što je nju veoma dirnulo, kao i postupak Joksimovića koji je to učinio na Dan zaljubljenih. Sada verujemo da će ih Jadransko more zbližiti i da će se slatko smejati celokupnoj situaciji kroz koju su prošli tokom proteklih nedelja - zaključuje naš izvor. 

Ljiljana Stanišić

Izvor

Ajmo jednu prikladnu pesmicu u to ime  Smile

IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
šta je to Smile

inače,Deki pravi koncert..naježih se
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Apple 15
sta je ovo

nije Razmazena....

to je samo cica koja zeli da bude transformers... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 280 281 283 284 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.