Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 768 769 771 772 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1845861 puta)
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Nokia 6630, valjda
Jbg jZma treba da zna da uplouduje snimak...
VIdecemo da li ce svi preduslovi biti ispunjeni...  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Apple 15
Ne treba policajac, vec neko iz pravosudja... sve je to dokazni materijal...

Eto.. npr. da se taj kriminalac naljuti na svoju ex... svalerku... i kaze advokatu da pusti snimak...

Mislim.. zasto jedna plava pevacica napada samo mrtve mafijase...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
A sta da radimo mi koje se retko sminkamo... i bolje izgledamo bez sminke  Smile
Више сам мислио на "селебрти старлете".  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Apple 15
Stanija zavela Edina Škorića?
STARS, 06:00, 30.05.2012.Autor: Zvezdana Milovanović

Nakon što je Stanija Dobrojević raskinula veridbu s bogatim Rusom, sve češće provodi vreme u društvu Edina Škorića! Bivši odbojkaš i starleta upoznali su se i zbližili u klubu u kome je Škorić menadžer, a u koji Stanija redovno dolazi! Kako saznajemo, među njima je proradila hemija, pogotovo sa njegove strane!

- Stanija i Edin su se zbližili u poslednje vreme, otkako je raskinula veridbu s bogatim Rusom. Viđaju se skoro svake večeri, ali ona se još nećka, jer je, otkako je slobodna, svi saleću - kaže naš izvor.
Stanija i Škorić redovno se dopisuju na Tviteru, pa je tako bivši učesnik „Survajvera“ napisao aktuelnoj Robinzonki:

- Pišem ti neopravdani za sinoć - glasila je Edinova poruka, na koju mu je od Stanije stigao odgovor:

- Moraću na dopunske časove u Đardino! Smiley)Dobrojevićka za Kurir kaže da su ona i Škorić samo prijatelji.- To je samo zezanje na Tviteru. On je menadžer u tom klubu, a ja živim preko puta. Trebalo je da dođem u subotu, ali nisam se pojavila, otuda to dopisivanje - rekla nam je starleta.Biće da je tako.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Nokia 6630, valjda
Ne treba policajac, vec neko iz pravosudja... sve je to dokazni materijal...

Eto, treba i pravosudni sistem da poznajesh kako bi doshao do materijala za smejanje...

IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Srpkinje udate za bogataše saglasne: Pale smo na njihov humor

Jelena žali sve devojke koje kod muškaraca gledaju samo izgled, a zapostaljvaju smisao za humor

MOSKVA/DUBAJI, 1. jun 2012, (Njuz) – Srpkinje koje su udate za neke od najbogatijih ljudi na svetu tvrde kako njihovo bogatstvo nije uticalo na karakter njihovih muževa, pri čemu najviše izdvajaju duhovitost kao ključni faktor zbog kojeg je većina njih i odlučila da uplovi u bračne vode.
Bivša Modelsica i od prekjuče majka devojčice, Sandra Meljničenko kaže kako bogatstvo nije ni malo izmenilo njenog supruga, ruskog biznismena i milijardera Andreja Meljničenka i da ona prema njemu gaji iste emocije kao i prvog dana.
- Andrej me je privukao svojom neverovatnom inteligencijom, a pre svega smislom za humor. Kada mi je ispričao prvi vic znala sam da ću s njim provesti ostatak života. Ne prođe nijedan dan a da se ne nasmejem ne naku njegovu šalu – kaže Sandra Meljničenko koja se u jednom trenutku u toku intervjua glasno nasmejala i rekla da se „baš setila jedne Andrejeve fore od juče“.
Nekadašnja misica Jelena Jakovljević, udata za Saida Bin Draiju, milijardera iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, kaže kako ne razume neke žene kojima je fizički izgled muškarca bitniji od njegovog šarma i inteligencije.
- Mnoge devojke padaju na muški izgled, ne obazirući se pri tom da li on poseduje i neke druge kvalitete, poput smisla za humor. Iskreno mi je žao tih devojaka – kaže Jelena Jakovljević.
Ove tvrdnje poklapaju se sa nedavnim istraživanjem sprovedenim na Institutu za pragmatičnu inteligenciju iz Sremske Kamenice, po kojem je dokazano da su siromaštvo i izostanak smisla za humor povezani, jer većina ženskih ispitanica tvrdi da na siromašne muškarce ne obraća pažnju upravo zbog toga „što samo neduhoviti ljudi mogu da pričaju o svojim finansijskim problemima“.
Miroslav Vujović

Izvor: Njuz
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.52
Ne vjerujem da se igdje muvanje desava bez humora u nekog obliku, cak i na relaciji sponzorusa-sponzor.

Po meni humor izmedju ostalog lako ide kad se osjecas superiornije od nekog.
Onda si samopouzdan pa mozak radi opustenije i kreativnije.
To i nije tesko kad si ultrabogat.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
njuz  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Ne vjerujem da se igdje muvanje desava bez humora u nekog obliku, cak i na relaciji sponzorusa-sponzor.

Po meni humor izmedju ostalog lako ide kad se osjecas superiornije od nekog.
Onda si samopouzdan pa mozak radi opustenije i kreativnije.
To i nije tesko kad si ultrabogat.

Kao sto rece crazy - Njuz...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Severina: Milan i ja se stalno svađamo!
STARS, 06:00, 02.06.2012.9 komentara
t
Mi smo kao svi mladi parovi. Dobili smo dete, a uz to ide da se ljubiš, grliš, svađaš kao pas i mačka, miriš, kaže pevačica

Na scenu. Makar nakratko. I to u finalu „Survajvera“ s pesmom „Dobrodošao u klub“. Hrvatska pop zvezda u emisiji „Ekskluziv“ na Prvoj TV više je pričala o svojoj porodici nego o karijeri, a naročito o svom sinu.

♦ Kakav je mali Aleksandar?
- Svaka majka hvali svoje dete, ali moje je najlepše! Nije što je moje, ali je najlepše. Presladak je. Ima velike oči, znatiželjan je, učestvuje u razgovoru. Sedi s nama i ko god priča, on ga gleda. Sav je kao mali gospodinčić, intelektualac, sve ga zanima, neverovatno za dete od tri meseca.

♦ Pisalo se puno o tome gde živite vi i vaš suprug?
- Tako je ispalo da smo išli iz Splita u Beograd, pa onda u Zagreb. Možda je to nekome čudno, ali ja tako živim već 20 godina, i to mi je normalno. I Milanu je, a biće i malom.

♦ Kako je rođenje deteta uticalo na vaš i suprugov odnos?
- Trebalo je da to uradimo mnogo ranije. Mi smo kao svi mladi parovi. Volimo se i dobili smo dete, a uz to ide da se ljubiš, grliš, svađaš kao pas i mačka, miriš. Ali bitno je da se volite, da obožavate jedno drugo, i onda je sve lako.

♦ Kako ćete provesti leto?
- Idemo na salaš. Nije pametno što sam ovo rekla! Tamo ćemo biti desetak, petnaest dana, pa idemo na more. Jedva čekam da legnem i da mali leži na meni i da tako ležimo čitav dan. To mi je bila želja još u porodilištu.

♦ Zašto je dobro biti Seve?
- Zato što sam mama i zato što imam sina. I da samo to imam, bilo bi mi dovoljno.

(Z. M.)

Seve kaže da je njen sin mali gospodinčić

Milan i Seve odmaraće se na salašu desetak, petnaest dana

Postala sam automat za mleko!

♦ Da li ga uspavljujete svojim pesmama?
- Aleksandru stalno puštam svoju novu pesmu i plešemo po stanu. Jako je veseo, smeje mi se i... Kad ga se setim, odmah mi mleko dolazi.

♦ Koliko vas je majčinstvo promenilo?
- Prva dva meseca si pretvoren u automat za mleko i menjanje pelena i još ne znaš da li si dobar automat i da li si dobra ili loša majka, nemaš nikakvu povratnu informaciju. Međutim, kad sam videla osmeh svog anđela prvi put usmeren baš ka meni, to je bio jedan od najlepših osećaja u mom životu, neuporediv.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 768 769 771 772 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.