Zna ona jako dobro u šta se uvalila, nego pošto je popularno da su žene ugrožena vrsta i da je rasizam nešto na šta se moderan social justice warriors ultralevi feminizam žali i kuka, ajde sada da malo igra na tu kartu. To što je intevjuisana na multimilionskom imanju i što ne mora prstom da mrdne do kraja života, koji je dostigla socijalnim pentranjem, manje je bitno.
Evo malo i ove ludače, što bi rekli Ameri "Dont put your dick in crazy":
Osvajačica velikog broja medalja je tek nedavno otkrila da će ući u svijet filmova za odrasle nakon što su se na njenom Instagram profilu pojavile fotografije u "opremi" jednog poznatog distributera takvog sadržaja...
To tvrdi Sefron Druit Barlou (21), javnosti poznata kao prvo dete gej para u istoriji Britanije. U pitanju su multimilioneri Beri i Toni Druit Barlou. Sefron kaže da se ona nervira samo ako vidi da na računu ima manje od jednog miliona.
Pa ono. Cudan neki lik. Dok je bilo para bio je ok svima, valjda je osvojio neke pare na nekoj nagradnoj igri pa je bilo i za fensi skolovanje i za korektivne operacije i kiriju i slicno, sad kad ih nema vise, nije dobar ni sebi. Imao je neke izjave tipa kako mu kraljevska porodica duguje nemam pojma sta. Izgleda da joj je i majka neki takav karakter. Hari je potpuno omasio, ovako deluje kao da ume sa ljudima, ali na kraju, meni izgleda kao da njemu treba neko ko ce mu govoriti sta da radi, na kraju dana.
Anyway, zena ili par je mislio da ce da napravi biznis od prodaje kraljevskog imena (zato i kuknjava kako im sin nema titulu princa) sponzorima ali to ne ide. Porodica je poslala pisma upozorenja trgovcima, otud ovaj intervju. Javna ucena za pare.
A moja vest iz sveta dzet seta jeste da bivsi verenik Sofije Vergare i dalje po sudovima ganja zenu i trazi vlasnistvo ili kako se to tehnicki kaze na embrione (ispravka, njihove, dok su bili u vezi, zena je dobila na sudu, ali se on i dalje, gde god moze u usa, zali po sudovima). Na to sam naletela pre neki dan. Nisam mogla da verujem koliki pacen je covek
« Poslednja izmena: 12. Mar 2021, 16:23:53 od krouli »
Zapazanje, Kate je izgledala pomalo nesigurno na pocetku svoje kraljevske karijere, nije bila neki poseban govornik, ali vremenom, mi deluje, kako je postalo samopouzdanija, svakako joj je direktna komunikacija adut, ima ona jos da odradi staza, ali kao da su ona i zena najmladjeg elizabetinog sina, i pored svog tog okruzenja, postale cvrsce
« Poslednja izmena: 12. Mar 2021, 16:29:46 od krouli »
Pevačica Emina Jahović nedavno je tužila bivšeg supruga, pevača Mustafu Sandala zbog duga prema njoj koji još uvek nije izmirio. Kako je otkrila, turski pevač se ne brine o potrebama njihovih sinova, a dotuklo ju je kada je naslednike odvela kod lekara i saznala da im otac nije, po već utvrđenom dogovoru, platio privatno zdravstveno osiguranje.
Ona ista Emina što je govorila sve naj o svom bivšem suprugu, dok su bili u braku i nabijala komplekse svima.
Branka Sovrlić pevačica i vlasnica je nekoliko nekretnina u Srbiji i Bosni, porodičnu oazu u kojoj provodi najviše vremena, izgradila je sa suprugom Pajom u poznatoj gradskoj četvrti u Sarajevu, Ilidži.
Ala je romantičan, koliko ona nije materijalista...