Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 683 684 686 687 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ostale vesti iz sveta "dzet-seta" edicija 2  (Pročitano 920931 puta)
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 46.0
mob
Nokia 6630, valjda
I venecija... grad na kanalizaciji...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11.4
Browser
Safari 601.5.17
mob
Apple 15
Nije los od 7 do 9 ujutro...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 601.5.17
mob
Apple 15
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 601.5.17
mob
Apple 15
LUNA OTPALA SA LISTE Anastasija nije zvala kumu na rođendan!

Anastasija Ražnatović, Luna Ðogani, foto Damir Dervišagić

Ćerka Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija, nije pozvala Lunu Ðogani, koju je krstila u februaru prošle godine, na proslavu svog punoletstva, zakazanog za 25. maj u beogradskom hotelu „Hajat“.

Iako su se nekadašnje najbolje drugarice zarekle da je njihovo drugarstvo i kumstvo neraskidivo, njihova svađa zbog Anastasijinog dečka Kostadina Terzića došla je dotle da naslednica folk zvezde nije čak ni pomislila na to da najstarija ćerka Anabele Atijas i Gagija Ðoganija prisustvuje njenoj žurki.
- Kad je Anastasija pravila spisak zvanica, Lunu nije ni spomenula. Jedna drugarica ju je upitala zbog čega nije ubacila Ðoganijevu, a ona je samo prevrnula očima i odgovorila da je najbolje da njihov odnos ostane takav kakav je. Taša se drži obećanja koje je dala svom dečku Kostadinu Terziću da se Luni neće javljati i zvati je, tako da će se i ubuduće voditi time - kaže naš izvor.

Bez kontakta

Pozvali smo Lunu za komentar i ona je potvrdila naša saznanja.
- Nije me zvala na rođendan, što je i logično jer se nas dve već neko vreme ne viđamo i ne čujemo. Iako se ne družimo, sa moje strane postoji poštovanje i nikad o toj devojci neću reći ružnu reč. Zaista ne bih ništa komentarisala, osim toga da na njenom rođendanu nemam šta da tražim - rekla je ćerka poznatih densera, dok se Anastasija nije javljala na telefon.

Podsetimo, Luna i Anastasija su se pre više od pola godine posvađale. Sin Zvezdana Terzića savetovao je svojoj devojci da bi najbolje bilo da prekine druženje s Ðoganijevom kako bi izbegle rasprave koje su imale i ona ga je poslušala.

Osim što je kompletirala spisak zvanica, Anastasija uz maminu i tetkinu pomoć privodi kraju pripreme za gala žurku. Ona je otkrila da će te noći nositi dve toalete - prvo dugačku, u kojoj će dočekivati goste, a onda će se presvući u mini-haljinu.
- Ceca je angažovala enterijeriste, koji će salu pretvoriti u prolećni vrt. Cveće će biti na sve strane, kao i baloni u obliku srca, s posebnim porukama za goste. Hrana i piće će biti raznovrsni. Iako će imati sve pripremljeno, Anastasija uvek voli da čuje mišljenja svojih drugarica, tako da su joj one mnogo pomogle u odabiru dekoracije - rekao je naš izvor.

Ražnatovićeva je, inače, nedavno izjavila da će od mame na poklon dobiti minđuše koje je Arkan kupio pre njenog rođenja.
Veselo
PEVA JOJ BRENINA SNAJKA

Svetlana Ražnatović za muzički deo proslave Anastasijinog punoletstva angažovala je snaju Lepe Brene Aleksandru Prijović i Dragog Domića. Oni su odlučili da ništa ne naplate Ceci.
- Tačno je da ću pevati kod Cece. Čast mi je što ću biti deo te večeri. Znate da je ta žena moj idol i baš sam pod utiskom. Kod mene važi jedno pravilo - nikad od kolega nisam niti ću tražiti honorar - rekla je Prijovićeva za Kurir.

Ceca i Karleuša
PEVALE DAJANI PRATEĆE VOKALE

Svetlana Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša velike su protivnice na estradi, ali su nekada sarađivale. Čak su i zajedno snimale pesme, ali o tome nijedna nije javno govorila. Naime, njih dve su bile angažovane na albumu Slavice Dajane Tripunović koji je snimila 1993. Ceca i Jeca su tada otpevale prateće vokale za pesmu „Vazduh koji dišem“, koju je Ražnatovićeva dve godine kasnije prepevala, stavila na svoj CD i pesma je postala hit.
Inače, kad su pevale zajedno Ceca je već bila poznata, a Karleuša je imala 15 godina.

Autor: Marija Dejanović,Foto: Damir Dervišagić,Foto: Dragan Kadić

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 46.0
who the fuck cares?!
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.94
Kako bre nije bitno, 175000 ljudi je vec najavilo dolazak.  Smile

Inace, ko ne zna foru.  Smile

http://mondo.rs/a903410/Zabava/Zvezde-i-tracevi/Anastasija-Raznatovic-rodjendan-predlozi-za-poklon.html
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 46.0

IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 46.0
mob
Apple iPhone 12, S21
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 46.0
jebem joj mater
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
RASKRINKANA Italijanski dizajner Stefano Gabana za "Blic": JK je kraljica fejka i nije dobra osoba

Jelena Karleuša
Foto: Instagram Jelena Karleuša

Nakon što je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je zajedno sa ćerkama stilizovana u najnoviju kolekciju modnog brenda "Dolče i Gabana", oglasio se poznati dizajner koji je putem društvenih mreža isprozivao da nosi lažne stvari.

Karleuša je nakon toga uklonila fotografiju sa svog profila, a ubrzo je slika nestala i sa Instagrama poznatog dizajnera.

Brže-bolje Karleuša je na svom Fejsbuk nalogu objavila navodnu prepisku sa Stefanom Gabanom u kojoj joj se on izvinjava za prozivku. Ipak, kao što se pretpostavilo, Jelena je komunikaciju sa modnim magom izmislila.

- Nisam joj se izvinjavao. Ona zaista nije korektna osoba ako je to objavila. Obratila mi se putem Instagrama i tražila od mene da skinem fotografiju. Ja sam joj rekao: "Nema problema" i uklonio sam sliku. Iskren da budem, zaista ne znam ko je ta žena - rekao je Stefano za "Blic".

Karleuša se našla na meti kritika da garderobu kupuje na sajtovima koji prodaju replike. Upravo zbog toga Karleuša je dobila još jednu titulu - kraljica fejk garderobe.

- Ja sam samo rekao istinu. Ne vidim razlog da se ljuti, ona zaista jeste nosila fejk komade našeg brenda D&G.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 683 684 686 687 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.