Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 1 Član i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 621 622 624 625 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ostale vesti iz sveta "dzet-seta" edicija 2  (Pročitano 916948 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.1
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
NATAŠA BEKVALAC U PORESKOJ Ja tezgarim u Srbiji, novac mi daje otac

D. Ivanović   | 14. 01. 2015. - 12:49h  izmena vesti 14:29h | Komentara: 141
Pop pevačica je poreskim inspektorima rekla da nije jedina koja finansijski doprinosi svojoj porodici.

Tvrdi da retko peva u inostranstvu
Nataša Bekvalac pozvana je juče u Poresku upravu da objasni svoje prihode. Pevačica je rekla da nije jedina koja zarađuje u svojoj porodici, kao i da dolazi iz dobrostojeće familije, saznaje „Blic“.

- Nataša je došla po pozivu u Upravu. Ona je rekla da dolazi iz situirane porodice i da joj novac pretežno daje otac, fudbalski trener Dragoljub Bekvalac. Nataša je takođe izjavila i da njena sestra Kristina, koja ima butik i bavi se kreiranjem, dobro privređuje - kaže dobro obavešteni izvor za „Blic“.

Nataša je dodala i da njen bivši suprug Danilo Ikodinović uredno plaća alimentaciju za njihovu ćerku Hanu. A kada je u pitanju novac koji zarađuje na nastupima, bila je neodređena.

- Pevačica je rekla da ne nastupa često u inostranstvu, već da pretežno tezgari u Srbiji, čiji je građanin - završava priču naš sagovornik.

I Nataša i njena PR menadžerka juče su bile nedostupne za komentar.

Inače, Bekvalčeva je poznata po neredovnom izmirivanju obaveza, pa je tako pre dve godine malo falilo da joj oduzmu BMW koji je kupila na lizing. Takođe, nedavno su joj sa istog automobila skinuli tablice jer je nekoliko meseci vozila s registracijom koja je istekla.

SASLUŠANA PEVAČICA
NATAŠA BEKVALAC NA SASLUŠANJU: Cena mi je manja nego što se priča! -

STARS11:58, 14.01.2015.Autor: Ekipa Kurira,Foto: Dragan Kadić,Foto: Nikola Milićević

26
Pošalji e-mail
Odštampaj tekst
A
Pevačica tvrdila inspektorima da joj je otac dao veliku svotu za luksuzan stan na Dedinju i da su njeni honorari „prenapumpani“ u medijima
Nataša Bekvalac, otac Dragoljub Bekvalac, foto nikola milicev
On joj je podrška... Nataša sa ocem Dragoljubom
On joj je podrška... Nataša sa ocem Dragoljubom

Ne propustite...
ČOLA, JK, ANA I ŠABAN NA SASLUŠANJU: Estrada konačno polaže račune!
BEOGRAD - Pevačica Nataša Bekvalac provela je juče skoro dva sata u Poreskoj upravi, gde je davala iskaz inspektorima, a u pokušaju da opravda svoje bogatstvo i dokaže da uredno plaća obaveze, pozvala se na svog tatu Dragoljuba, saznaje Kurir od izvora bliskog pevačici.

Naime, prema grubim procenama, srpska estrada godišnje utaji čak 87 miliona evra, i to tako što ne prijavljuje stvarne prihode. Da bi se to sprečilo, Poreska uprava je počela da poziva pevače na razgovor, a među prvima na red je došla Nataša Bekvalac.

Ponela papire... Nataša juče ispred Poreske uprave u Beogradu
Ponela papire... Nataša juče ispred Poreske uprave u Beogradu

Dupli ugovori

- Nataša je dobila poziv za razgovor i stigla je u 13.45 sati. Došla je taksijem, a u zgradi se zadržala skoro do pola četiri, kad je i kraj radnog vremena. Inspektorima je na uvid donela deo svojih ugovora kako bi pokazala da radi po zakonu. Pitali su je odakle joj luksuzan stan na Dedinju, koji je nedavno kupila, a ona je objasnila da joj je otac obezbedio znatan deo novca kako bi se skućila - priča naš izvor.
NATAŠA BEKVALAC Pevala za Novu godinu u hotelu „Kraun plaza“ za 16.000 €
NATAŠA BEKVALAC Pevala za Novu godinu u hotelu „Kraun plaza“ za 16.000 €

Nedavno je pri kontroli jednog beogradskog splava otkriveno da vodi duplo knjigovodstvo, prema kojem je ovoj popularnoj pevačici isplaćena veća suma za nastup nego što je pisalo u ugovoru, ali kad su je juče za to pitali inspektori, ona je oštro negirala.
- Nataša je rekla da su honorari za njene nastupe koji se pojavljuju u štampi „prenaduvani“ i da su i po nekoliko puta manji - navodi naš sagovornik.

Afrika se vadila na babu

Podsetimo, prva koja se pojavila na razgovoru u Poreskoj bila je Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, koja je pozvana jer poseduje vilu, dva džipa, gliser, luksuzni nakit i skupocenu garderobu. Ona je na ispitivanju u ponedeljak rekla da peva za džabe, te da je MBW X6 dobila od dečka, a „mercedes S320“ od svoje babe.

Neda Ukraden
NISAM DOŠLA ZBOG BOLESTI

I Neda Ukraden je pozvana da se juče javi u Poresku upravu, ali nije došla zbog bolesti.
- Poslednjih dana sam bila baš bolesna i prehlađena i zbog toga nisam otišla u Poresku upravu. Uredno sam se javila i danas ću se pojaviti sa celokupnom dokumentacijom koju sam pripremila. Nema čega da se plašim jer sam jedina pevačica kojoj novac od nastupa leže na račun. Ja investiram svoj novac zarađen u inostranstvu u Srbiju i to me odvaja od mojih kolega - poručuje Ukradenova.
Pobegla
ZBRISALA NA SPOREDNI ULAZ

Kad je Nataša Bekvalac prilikom izlaska iz Poreske uprave primetila ekipu Kurira, vratila se nazad, a onda se okrenutih leđa dogovorila sa obezbeđenjem da izađe na sporednu kapiju. Do zaključenja broja Nataša nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Oh....dirljivo... Smile

Svi junaci nikom ponikose i u crnu zemlju pogledase.... Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 14. Jan 2015, 17:04:41 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Prvo Nata evo sad i Ana  Smile

Privedena Ana Mihajlovski!

Voditeljka Ana Mihajlovski privedena je danas oko 18 sati nakon incidenta sa ekipom Parking servisa u centru grada

VODITELjKA Ana Mihajlovski privedena je nakon što se posvađala i pokušala da spreči ekipu Parking servisa da joj odveze automobil zbog nepropisnog parkiranja. Kako pričaju očevici, Mihajlovski je ušla u automobil na koji je ekipa Parking servisa pokušala da ga odveze i žučno se posvađala sa njima.

Ana se nepropisno parkirala, pa se iznervirala kada je "pauk" pokušao da joj odveze automobil

Policajci koji su bili na licu mesta nakon toga su priveli voditeljku.

U Parking servisu kratko su nam potvrdili da se incident desio na uglu ulica Cara Lazara i Uskočke.

- Niko nije iznad zakona i ista pravila moraju da važe za sve - rekao je Andrija Čupković, direktor Parking servisa.

Mihajlovski se trenutno nalazi u PU Stari grad gde daje izjavu.

Ušće
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Libanskoj misici oduzimaju titulu jer je sarađivala sa neprijateljem?!

Na izboru za Mis univerzuma, mis Izraela Doron Matalon postavila je svoju fotografiju sa misicom Libana Sali Grež (Saly Greige) na kojoj se zajedno smeju tokom priprema u Majamiju

TEL AVIV - Selfi jedne izraelske kraljice lepote izazvao je veliko uzbuđenje u Libanu i neki Libanci pozvali su da se njihovoj lepotici, koja se nadmeće za Mis univerzuma oduzme titula zbog saradnje s neprijateljem.

Mis Izraela Doron Matalon postavila je svoju fotografiju sa misicom Libana Sali Grež (Saly Greige) na kojoj se zajedno smeju tokom priprema u Majamiju, gde će pobednica biti proglašena 25. januara.

Te dve susedne zemlje su tehnički u ratu, iako je na granici mirno od sukoba u leto 2006. godine.

Libancima preti zatvor ako pozovu nekoga u Izraelu ili otputuju u tu zemlju i svi izraelski proizvodi zabranjeni su u Libanu, navodi Rojters.

Neki Libanci su tražili preko društvenih mreža da gospođici Grež oduzme titula zbog kontakata s građankom neprijateljske zemlje.

Ona je, međutim, nastojala da se odbrani na Instagramu, istakavši da se radi o foto bombi, odnosno da ju je Matalon saletala da se fotografišu zajedno i na kraju je silom napravili selfi.

Matalon je na svom Fejsbuk nalogu napisala da nije iznenađena zbog incidenta, ali da je žalosti.

"Loše je što nismo mogli neprijateljstvo ostaviti po strani", napisala je ona.

Libanska lepotica je napisala: "Od prvog dana mog dolaska da učestvujem u Mis univerzumu bila sam vrlo oprezna da izbegnem svaku fotografiju ili komunikaciju sa mis Izrael, koja je pokušala nekoliko puta da se fotografiše sa mnom. Ja sam se slikala sa mis Japana, mis Slovenije i ođednom je mis Izrael uskočila napravila selfi i stavila ga na društvene mreže - to je ono što se desilo i ja se nadam da ću imati vašu punu podrsku na izboru za mis Univerzuma".

Ušće
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1516
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.99
Lepa Izraelka. Žešći trol, ali baš lepa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Postao sam najaktivniji ovde  Smile

Porodila se Aleksandra Jeftanović

Ona je danas u popodnevnim časovima na svet donela devojčicu. Porođaj je protekao u najboljem redu, a mama i beba se osećaju odličn

Popularna voditeljka Aleksandra Jeftanović postala je majka, javlja Stori.

Ona je danas u popodnevnim časovima na svet donela devojčicu. Porođaj je protekao u najboljem redu, a mama i beba se osećaju odlično.

Njen izabranik, pravnik Aleksandar Švraka će kroz nekoliko dana izvesti mamu i ćerkicu iz porodilišta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
mob
Nokia 
Što vijest o porodjaju  voditeljke  stoji ovdje?  Smile
« Poslednja izmena: 19. Jan 2015, 19:06:41 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Kuku al se plastifikovala...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Što vijest o porodjaju  voditeljke  stoji ovdje?  Smile
Zato što **** *****

Poreska policija upala u Grand

Direktoru Granda Saši Popoviću proveravali su i SMS poruke u mobilnom telefonu i privremeno su mu oduzeli privatni laptop, kao i pun kombi dokumentacije, server i sve kompjutere na proveru

BEOGRAD - Prema izvorima bliskim Grand produkciji, došlo je sedam poreskih policajaca, koji su odmah naredili svim zaposlenima u firmi da odmah isključe telefone.

Direktoru Granda Saši Popoviću proveravali su i SMS poruke u mobilnom telefonu i privremeno su mu oduzeli privatni laptop, kao i pun kombi dokumentacije, server i sve kompjutere na proveru.
Najviše ih je interesovalo kako privređuju izvođači Zvezda Granda na svojim nastupima.
"U sklopu proveravanja poslovanja koje Poreska uprava radi poslednjih dana na teritorije cele zemlje, a tiče se estradnih radnika i "Grand produkcija" dostavila je svu neophodnu i traženu dokumentaciju. Kako godinama poslujemo na visoko profesionalnom nivou, a država radi svoj posao, susret s poreskim inspektorima za nas nije bio nimalo neprijatan", rečeno je u Grandu.
Poreska policija ušla je i u Siti rekords i Melos estradu.
Sve o upadu policije u Grand, Siti rekords i Melos, kao i o češljanju estrade možete pročitati u štampanom izdanju Kurira od subote, 24. januara.

Podsetimo, prethodnih dana u Poreskoj upravi mnoga poznata imana srpske estrade polagali su račune o stečenoj imovini. Među njima bili su Rada Manojlović, Mile Kitić, Neda Ukraden, Era Ojdanić, Snežana Đurišić, Zlata Petrović, Goga Sekulić, Ceca Ražnatović, Zdravko Čolić, Sandra Afrika, i drugi.

Ušće
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile

Gaziti fukaru....
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 39.0.2171.93
I sad neka budala koja nema vezesazivotom ovo cita i misli stvarno se desilo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 621 622 624 625 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.