GOCA POTVRDILA RASKID: Nadam se da Raša neće ući u neki rijaliti
STARS15:29, 23.07.2014.Autor: Foto: Instagram
Sva sreća pa se Raša nije fotografisao za naslovne strane pa neće biti novi učesnik nove Farme, bar se iskreno nadam, rekla je pevačica goca tržan, raša, instagram
Nakon novinskih natpisa da su Goca Tržan i njen dugogodišnji dečko Raša Novaković raskinuli, pevačica nije negirala raskid već se samo nada da je ne zadesi ista sudbina - dva puta
Za emisiju "Glamur" Goca nije potvrdila, ali nije ni demantovala raskid sa mladim bubnjarem Rašom, ali je na pitanje da li će možda njen sada bivši dečko posle veze sa njom ući u neki rijaliti, aludirajući na njenog bivšeg supruga Ivana Marinkovića koji je učestvovao na "Farmi", odgovorila:
"Sva sreća pa se Raša nije fotografisao za naslovne strane pa neće biti novi učesnik nove Farme, bar se iskreno nadam", rekla je pevačica.
- Uvek sam sanjao da budem devojka, a jedan od mojih najranijih sećanja se vrti oko mamine suknje, kada sam pokušavao da budem balerina -kaže maneken
Foto: Vogue Brazil, June 2013.Andrej Pejić promenio pol i ime!
Androgeni maneken Andrej Pejić promenio je pol i ime u Andreja. Nedavno u Njujorku, ogrlica na njegovom vratu, koja je označavala njegovo ime, izazvala je iznenađenje kod svakog. Umesto Andrej, pisalo je Andreja, i tako je androgeni model skrivenom porukom otkrio da je uradio operaciju promene pola.
- Želim da podelim svoju priči sa svetom, jer mislim da imam društvenu odgovornost. Nadam se da ću ako budem otovoren o tome, to postati manji problem. Uvek sam sanjao da budem devojka, a jedan od mojih najranijih sećanja se vrti oko mamine suknje, kada sam pokušavao da budem balerina – priča Andrej (22) za magazin Pipl.
- Bio sam srećan kada je došao trenutak pred operaciju. Tri meseca posle toga sam se napokon opet osetio kao ja – rekao je Pejić.
- Pre godinu i po dana sam rešio. Moj najveći san je bio da se osećam prijatno u svom telu.
U pravim sam godinama da me nauče šta je divlji seks!
STARS20:32, 22.07.2014.Autor: EPK
Meni se dopadaju svi zauzeti muškarci. Iskreno, ja radim punom parom i teško je naći muškarca koji može da isprati moju maja nikolić Pevačica Maja Nikolić, koja neprestano iznenađuje svojim izjavama, otkrila je da se seća samo muškaraca sa kojima je bila.
"Ne sećam se ljudi koji su bili na mojim nastupima. Sećam se samo muškaraca sa kojima sam bila", rekla je pevačica i dodala da je sada u najboljim godinama i da još ima mnogo toga da nauči u seksu.
"Kada je reč o vođenju ljubavi, ne volim ništa divlje. Mada sam u pravim godinama da sad nešto naučim. Meni se dopadaju svi zauzeti muškarci. Iskreno, ja radim punom parom i teško je naći muškarca koji može da isprati moju ", otkrila je Nikolićeva za Premijeru.
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"