Stanija se udaje za Šarenog? Starleta se vraća u Srbiju?!
Po Stanijinom povratku ovaj par bi mogao i da se veri pošto su konačno stabilizovali svoj odnos, javio je izvor
Starleta Stanija Dobrojević za dve nedelje nakratko će ostaviti posao krupijea u kazinu u Atlantik Sitiju i vratiti se u Srbiju, gde će boraviti mesec i po dana, piše magazin Svet.
Glavni razlog povratka jeste Milan Nikolić Šareni, sa kojim se Stanija pomirila neposredno pred odlazak u Ameriku. Kako su rekli izviri bliski starleti, po Stanijinom povratku ovaj par bi mogao i da se veri, pošto su konačno stabilizovali svoj odnos.
Kako kažu, ona se oduševila posetom Šarenog, koji je kod nje boravio četiri dana kod nje, kada su jedno drugom potvrdili svoja osećanja. Izgleda da je konačno uspeo da smiri Dobrojevićevu.
Podsetimo, Stanija Dobrojević, učasnica Farme i starleta, iza sebe već ima jedan brak, dve veridbe i treću lažnu. Prvi put se verila u maju 2011. godine, a poslednja, lažna, objavljena je na njenom lažnom profilu.
Znači, imala je lažnu veridbu koju je objavio neko drugi na lažnom profilu? Znači nije imala veridbu
Edit: Pogledajte: Soraja na ivici anoreksije! (FOTO) Starleta Soraja Vučelić uslikana je na Adi kako vozi rošule, ali pored bujnog poprsja, koje je još uvek krasi, njeno telo se deformisalo zbog gubitka kilograma.
Kako saznaje Alo!, ovo nije samo zapažanje laika, već i doktora koji su joj tražili da se ugoji, jer je u početnom stadijumu anoreksije.
Popularna Sara, od kada je promenila boju kosu i lični opis, očigledno je držala i rigorozne dijete kako bi njena figura bila vitka, ali se u tome zanela, o čemu svedoče i fotografije "Alo!" na kojima joj se stomak maltene slepio sa kičmom, a rebra ispala.
- Tačno je da sam drastično smršala, nemam apetit već neki duži period. Posavetovala me je doktorka da se ugojim da ne bih imala zdravstvenih problema. Dosta toga ne jedem i onda mi je problem da se ugojim, ali evo, obećavam, nabaciću dva-tri kilograma - kaže Vučelićeva, što svakako nije dovoljno da bi prevazišla krizu, jer su joj, kako saznajemo, doktori rekli da mora da nabaci najmanje pet kilograma.
Ostaje da vidimo da li su ljubavni jadi razlog što Soraja nema apetit i da li će se situacija promeniti kada popularna starleta oseti leptiriće u stomaku.