Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 313 314 316 317 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ostale vesti iz sveta "dzet-seta" edicija 2  (Pročitano 923981 puta)
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
sprečilo napadača u nameri i pevačicu odvelo na sigurno štiteći je svojim telima.

IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Nokia 
Peva bolje od Elitnih odreda  Smile
Slusajte pri kraju, i uopste kad nema muzike :

blam
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Znaci... ako u Trokadero moze da udje 5000 ljudi... ja cu da odem i da skocim sa vrha mostarskog mosta...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Nokia 
anea, to je pola... pardon, osmina onih sa Ušća  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Nije tacno...  Smile

Na Uscu je oboren rekord... bilo je bar pola miliona...  Smile

Vidi se na snimku iz helikoptera Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Мене је блам целе те наше такозване мејнстрим хипхоп сцене, уз изузетак Марчела можда. Не пратим хип хоп, верујем да има добрих извођача за које никад нико није чуо, али ово што је као популарно, Ђус, Струка, Газда Паја, Бед копи, Гру... буквално ме је срамота кад их чујем и питам се да ли су свесни колико су смешни. Ниједан интелигентан текст нисам видео.

Struka ima ok tekstove. Đus je selja i tako se ponaša, prirodno. To i on zna i nije isfoliran. Bed Kopi je sprdačina, momci se sprdaju i prave smešnu priču. Gazda Paja je seljačina na kub. Grua nisam ni slušao nikad da budem iskren.

Ima dobrih naših repera, pogotovo onih koji nisu poznati. Zapravo su baš zbog toga i dobri. A Marčelo je posebna kategorija, ne vredi njega porediti sa bilo kim.
« Poslednja izmena: 29. Jul 2013, 13:52:16 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Samsung SGH-E590
Ja sam jednom, u jednom manjem gradu(necu da kazem kom, da ne brukam ljude Smile ), prisustvovao nastupu onog debila Cvije. I ajde moglo je sve da prodje kao neko nebitno vece, ali je decko uzeo i poceo da peva ono Tece vino crveno i slicne pesme... Pa to je bila komedija, mislim da peva gore od Karleuse jbt. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
sta fali kakva sam ja sve slusao   Smile Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.28.10
mob
Apple 15
Uputstvo za buduce SSW Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.28.10
mob
Apple 15
Vlasnik diskoteke Trokadero: Tužiću Jelenu Karleušu!
STARS, 12:37, 30.07.2013.Autor: Alo

Pošalji e-mail
Odštampaj tekst
Nisam bio uopšte to veče u „Trokaderu" niti je bilo ikakvog potezanja pištolja, podneo sam prijavu protiv Karleuše, rekao je jedan Leko

Jedan od vlasnika Trokadera Gavrilo Leković Leko, kojeg je pevačica Jelena Karleuša imenovala da je navodno pištoljem krenuo na nju i napao je, rekao je da je podneo prijavu protiv pevačice. Kako je rekao, on te večeri uopšte nije bio u lokalu.

"Ja sam podneo prijavu protiv Jelene Karleuše. Čak sam i kontaktirao sa obezbeđenjem iz Podgorice koje je ona angažovala da je čuvaju to veče. Oni će otići u policiju da ispričaju sve što se desilo. Ja sam imao nešto pre zbog čega sam možda zanimljiv, pa se ona zato uhvatila za mene kako bi dobila malo popularnosti. Ja imam porodicu i dosta problema i zaista ne želim da se moje ime ovako provlači po medijima.

Nisam bio uopšte to veče u „Trokaderu" niti je bilo ikakvog potezanja pištolja. Pa zašto bi neko vadio pištolj na osobu koja ništa nije uradila. Ona je jednom od suvlasnika slala poruke koje su glasile: „Puši ku*ac", „Je*aću ti mamu", „Poslaću ti muriju". Mi ćemo taj broj telefona ispitati i sve će biti prijavljeno policiji, a ja ću tužiti konkretno nju i sve novine koje su objavile moje ime označivši me kao osobu koja je nju napala pištoljem",  ispričao je Leković, koji je dodao da je cela ova priča smešna i ispričao šta se desilo te noći u diskoteci.

"Tamo je bilo 15 ljudi iz obezbeđenja sa jedne strane i 15 ljudi sa druge strane, kao i njeno obezbeđenje iz Podgorice. Pa valjda bi neko od njih video da se to desilo. Ona je uredno plaćena i zaista ne znam šta je problem. Došla je samo sa klavijaturistom i pevala je na matricu što je jako loše zvučalo.

Lokal radi do jedan sat posle ponoći, a ljudi i deca prolaze pored njega i moraju da slušaju kako ona u svojoj pesmi kaže „Ma puši ku*ac, bre". Kako je u lokalu bilo jedva 300 ljudi, jedan od suvlasnika je tražio da ona napravi pauzu, kako bi di-džej malo podigao atmosferu. Di-džej je njoj to preneo na šta mu je ona rekla: „Puši ku*ac, ja radim kako i koliko ja hoću".

Suvlasnik je zatim prišao njenom obezbeđenju i pitao ih da li mogu da je ubede da napravi pauzu, a ona je u tom trenutku izvela momka od 18 godina na binu, počela da ga svlači, zavrće mu gaće i onako znojavog da ga liže. U tom trenutku je di-džeju rečeno da pusti muziku gde ju je nadjačao, a ona je demonstrativno napustila lokal. Tužiću je, a sve što budem na sudu dobio daću u humanitarne svrhe", završio je svoju priču suvasnik lokala Gavrilo Leković, dok do komentara JK nismo uspeli da dođemo.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 313 314 316 317 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.713 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.