Ma nije Srbija za rep. Ovde mozes da budes uspesan reper samo uz dve teme, politika i vutra. Svi drugaciji pokusaji se zavrsavaju ili tako sto maksimum 100 ljudi zna ko si ili prebacivanjem u neku pop kulturu poput Djusa, Elitnih i ostalih salabajzera...
Мене је блам целе те наше такозване мејнстрим хипхоп сцене, уз изузетак Марчела можда. Не пратим хип хоп, верујем да има добрих извођача за које никад нико није чуо, али ово што је као популарно, Ђус, Струка, Газда Паја, Бед копи, Гру... буквално ме је срамота кад их чујем и питам се да ли су свесни колико су смешни. Ниједан интелигентан текст нисам видео.
Grupisao si babe i zabe...kapiramo poentu,ali brate
Citat
Ovde mozes da budes uspesan reper samo uz dve teme, politika i vutra.
A kenja mi se od oba,posebno od vutre,zato sto svaki sabancic kad to pomene odma' svi vilene...Pomodarna stoka,to je to. Isti ti ljudi koji se prze na to,prze se i na razne seljanije uglavnom...jbg,ne cudi nimalo. Ne razlikuje se meni Marlon npr od Elitnih Sporeta,seljaci su oni,smrde,ali i on je isto selja,smrda,samo na svoj nacin
« Poslednja izmena: 24. Jul 2013, 14:43:19 od boki_grobar »
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI! GNP! 2pac R.I.P. Pile,brate,pocivaj u miru!