Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti. A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost, ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Nijedan, ni šamar, ne daj bože nešto vise. ne mogu da vjerujem da misliš da žensko može da te isprebija..sem ako nisi neka mrcina, a ona bilderka
Нема то везе са снагом...као овај пример...ударила га је по носу и гризла не зато што је овај слабији од ње него зато што се овај држао старе ''Не сме се ударити женско'' док је он добијао по носу... Мене жена није тукла нити ме ошамарила али да ме којим случајем ошамари враћам истом мером, без обзира на пол, не дискриминишем Само причам о томе да се прави некаква фама... Сто пута сам чуо не сме се ударити женско, како је могао жену да удари, нема разлога ни оправдања да се удари женско итд... Другим речима мушко може друго мушко да олеши од батина али ако шамара жену он је монструм... Лепо се каже нема оправдања за насиље и готово, овако се само прави да је више океј пребити мушкарца него жену...
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
pa majku mu, vala ti ne može bit' prijatno da curu odalamiš
Нема то везе са тиме да ли ми је пријатно или не, него са принципом ако ме неко удари ја враћам па био ко био... Ако неко крене насиљем ја се браним насиљем...то се још са женом није догодило али само кажем то што има пичку не чини је имуном на последице...
Човек објаснио...
« Poslednja izmena: 19. Jul 2013, 23:16:42 od YuWarez »
Реално је објаснио проблем. Случајеви који долазе кући пијани и пребију жену пред вечеру чисто гимнастике ради треба да труну у затвору. Иначе, кад те неко изнервира толико да скочиш да га удариш, невероватно је глупа ствар рећи да не треба ударити жену, треба. Тако да немојте мушкарце који су ударили да проглашавате манијацима, већ је та жена манијак ако је успела толико да га излуди.
Ako ona ne krene na tebe nozem ili nesto slicno pa moras da je savladas izuzetno je glupo fizicki se obracunavati sa zenom. A kada te iznervira uvek mozes da se okrenes gospodski i odes. End of story...
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
ne objasnjavaj nista logicno budalama, uvek si nadigran
da sam svaki put tukla svakog ko me je ludacki izveo iz takta, verovatno bi me zatvorili negde u neku ustanovu zatvorenog tipa
za te stvari postoji samokontrola i cvrst karakter, postoji i ono do cega se tesko stize ali se stigne - pametniji popusta
dzaba je to objasnjavati nezrelim osobama i onima koji nisu imali u porodici nekoga da ih nauci redu i pametnim principima.. meni takvih ljudi zao jbg, tacno vidis da nisu poneli iz kuce ono sto bi trebalo, al sta je tu me, takvi moroni pune novinske clanke i o njima citamo u masnim naslovima, tja.. skart ljudski