Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 294 295 297 298 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ostale vesti iz sveta "dzet-seta" edicija 2  (Pročitano 924836 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
muz goge sekulic, od raka pankreasa
vencali su se pre oko dva meseca
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
Umro muz od one konjaste....cisto da napisem..posto ocigledno da niko ili to nije primetio...ili nece da postavi...

Ne cini vam se to chudno... Smile
Evo ja cu.  Smile

Preminuo muž Goge Sekulić

Igor Ramović, suprug folk pevačice, iznenada je preminuo od posledica karcinoma.

Pre samo dva meseca folk pevačica Goga Sekulić udala se za Igora Ramovića, srpskog biznismena koji je dugo godina živeo u Londonu, gde je imao firme za obezbeđenje.

Ali, beogradski mediji su u nedelju uveče javili da je on iznenada preminuo.

Vest je za list "Alo" potvrdio njegov otac, Zoran Ramović, koji je rekao da je Igoru pre nekoliko nedelja pozlilo i da je tada ustanovljeno da ima rak. Igor Ramović je počeo lečenje u Nemačkoj, ali su mu otkazali organi.

Mediji su ranije pisali da Ramović iz prethodne veze sa britanskom manekenkom ima dvoje dece.

Autor: MONDO

____________________________________________________________________________________

Crna udovica?  Smile

Mislim, RIP.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
ja nisam cuo ni da se udala
ili jesam nemam pojma  Smile

procitao sam u novinama jutros da se udala ona kurva iz survajvera  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Ja sa ovom Gogom ne bi smeo da spavam u istoj sobi... Smile

Aj laku noc...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Nokia 
greota je , da je živ oni kao par a i individue bili bi mi predmet podsmjeha na neki način, a ovako njet
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
zao mi je nje, bas mi tesko pala ova vest kad sam je procitala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro

"Нечиста крв" у спорту: Ленс, Рио, Марадона...

Били су идоли младих, неки уживали божански статус међу обожаватељима. Све до једног тренутка, када су завршили разапети на стубу срама због допинговања. Марадона, Рио, Ленс Армстронг, Мерион Џонс...

Допинг скандал који потреса атлетику, натерао нас је да се подсетимо неких прошлих, чији су главни актери били врло успешни спортисти, идоли младих широм света.

Да почнемо од Ленса Армстронга, седмоструког освајача Тур де Франса, који се годинама бранио од оптужби да је користио допинг. Ове године је, коначно, признао да је користио недозвољена средства, због чега су му одузете титуле.

Годинама је важио за једног од најхрабријих спортиста на планети, јер се тријумфално вратио бициклизму након тешке борбе са раком тестиса, због чега је његов пад на дно још тежи.

Његове књиге су, у једној библиотеци у Аустралији, након скандала пребачене у одељак где се налазе књиге научне фантастике.

Оно што је Армстронг био у бициклизму, то је био Дијего Армандо Марадона у фудбалу. Па чак и више.

Аргентинац, који је ван терене водио поприлично разуздан живот, враћен је са Светског првенства 1994. године у Америци, после две утакмице, на којима је постигао један гол, јер је био позитиван на ефедрин.

У својој аутобиографији, Марадона је објаснио да није намерно користио забрањену супстанцу, већ да му је његов лични тренер дао енергетско пиће које садржи ефедрин.

Међутим, пре написане аутобиографије, Марадона је тврдио да је му је ФИФА дозволила да користи ефедрин како би скинуо килажу, а такође је открио да је неколико његових саиграча из репрезентације користило допинг на поменутом првенству.

Неславна епизода у Америци ставила је тачку на његову репрезентативну каријеру, и бацила (донекле) сенку на све што је магични Марадона до тада урадио.

Није Марадона једини фудбалер који је имао проблема са допинг тестом. Рио Фердинанд, Адријан Муту и Коло Туре такође су испаштали због "лоше крвне слике", или због непојављивања на заказаном тестирању.

Рио Фердинанд, један од најбољих енглеских штопера у овом веку, био је суспендован на осам месеци јер се није појавио на тестирању 2003. године.

Фердинанд је због ове глупости пропустио готово читаву сезону и Европско првенство 2004. године.

Ипак, поставља се питање да ли је казна била ригорозна, јер Фердинанд није пао на тесту, већ се "само није појавио".

Коло Туре, док је играо за Манчестер сити, пао је на допинг тесту 2011. године, након дербија са Јунајтедом. Снажни дефанзивац је узимао таблете своје супруге, које служе за мршављење, али је тврдио да није знао да садрже забрањене супстанце. Суспендован је на шест месеци (два месеца мање од Фердинанда).

Када су у питању тужбе између фиудбалера и клубова, обично су играчи ти који "пресавију табак". Међутим, сасвим супротно се догодило у случају Адријана Мутуа и Челсија.

Те 2004. године откривено је да је Румун позитиван на кокаин, због чега је суспендован на седам месеци. Челси је тужио фудбалера за паре које су "плавци" дали за његов трансфер, а суд је одлучио да Муту треба да плати 16 милиона фунти бившим послодавцима. То се, ипак, још није догодило.

Муту је након суспензије наставио каријеру у Јувентусу, после у Фиорентини, где је 2010. године, пао на допинг тесту, што му је донело нову суспензију од девет месеци. Румун тренутно игра за француски Ажаксио.

Да има допингаи у тенису, потврдио је легендарни Андре Агаси у својој аутобиографији. Агаси је открио да је лагао тениске званичнике о коришћењу кристалног метафетамина 1997. године, како би избегао суспензију и казну.

Американац је признао да је, заједно са некадашњим асистентом, узимао велике количине дроге, али је на тестирањима причао да је забрањене супстанце случајно уносио у тело, кроз пиће.

Након признања, Роџер Федерер је рекао да је изузетно разочаран, док је Марат Сафин поручио Агасију да врати све трофеје и новац зарађен на турнирима.

Међутим, питање, које и данас нема одговор, је - како је Агаси успевао да убеди званичнике у тенису да га не казне и не суспендују након позитивних тестова.

Мерион Џонс је била најбоља светска атлетичарка у спринтерским дисциплинама крајем прошлог, и почетком 21-ог века. Звездане тренутке каријере доживела је на Олимпијади 2000. године у Сиднеју, када је освојила чак пет медаља, од чега три златне.

Ипак, 2004. године, када се проширила афера са компанијом "Балко", чије су се активности повезивале са припремом и продајом недозвољених стимулативних средстава за спортисте, међу бројним именима "испливало" је и име Мерион Џонс.

Она је негирала све оптужбе, а како никад у каријери није пала на допинг тесту, сви су мислили да је невина. Ипак, те оптужбе су озбиљно уздрмале њену каријеру, чак и утицале на њен крај. Коначно, 2007. године, Мерион је у директном телевизијском преносу признала да је годинама узимала стероиде, као и да је лагала приликом прве истраге.

Занимљиво, отац њеног сина спринтер Тим Монтгомери, као и њен први муж, бацач кугле Си-Џеј Хантер, доживотно не смеју да се баве атлетиком, јер су пали на допинг тесту.

Izvor:Politika
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
То никада нисам схватао... Када спортисти узмaju дрогу да би побољшали перформанс то је допинг и сви осуђују то...када модели уграђују силиконе или имају пластичне операције да би изгледали лепше...ником ништа...

Правда за спортисте... Smile
« Poslednja izmena: 16. Jul 2013, 05:51:18 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Ovi i dalje pokusavaju da naprave zvezdu:

Stanija kod familije u Banjaluci: Udaću se za Filipa za godinu dana!

I. H.    | 17. 07. 2013. - 10:33h | Foto: V. Tripić/Nezavisne novine   

Starleta Stanija Dobrojević otputovala je u Banjaluku kako bi sa bratom Sanijem posetila rodbinu i sestrića koji se tek rodio. Pridružio im se i Stanijin dečko Filip Panajotović, za koga učesnica "Farme" planira da se uda za godinu dana.

Stanija sa rodbinom

- U Banjaluku, preciznije u Debeljake, dovodi me to što je moja sestrična Dragana dobila drugo dete. Došla sam na babine, jer sam postala tetka jednog malog Nikole. Svratila sam i malo da se odmorim i da pobegnem i od očiju javnosti tamo. Još smo vezani ugovorom za emisije mesec dana nakon završetka "Farme", a nakon toga idemo na neki odmor što dalje, tamo gde nas niko ne poznaje - izjavila je Stanija za "Nezavisne novine".

Starleta je dodala da je svesna da je neki ljudi ne vole, ali joj nije jasno zašto. Ona kaže da je najveću podršku dobila od majke:

Starleta se kod frizera pripremala za susret sa porodicom Smile Smile P

- Rekla mi je da mi neke svađe nisu bile potrebne, ali i da su se mnogi svađali mnogo više od mene i da me, generalno, narod voli. Nekako najviše te priče dolaze iz novina ili sa estrade.

Svađe između Stanije i Filipa, kako par tvrdi, prestale su čim su napustili rijaliti.

"Udaću se za godinu dana, ako sve bude u redu", tvrdi bivša farmerka

- Moji su ga lepo prihvatili, njegovi mene, naši roditelji su se upoznali pred odlazak u Banjaluku. Sada samo želimo da uživamo u našoj ljubavi, ne trčimo da se sutra venčamo. Ako sve bude u najboljem redu, za nekih godinu dana očekujte i to - rekla je Stanija i otkrila da će sa Filipom uskoro početi da živi.

Kada je reč o njenoj karijeri, starleta je istakla da se više neće fotografisati obnažena za naslovnice magazina, osim ako joj neko ne ponudi 100.000 evra.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
Citat
Svratila sam i malo da se odmorim i da pobegnem i od očiju javnosti tamo.

Рече она док позира за новине... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 294 295 297 298 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.