tja, ova lista me nesto nije odushevila. Dzajicka fizicki izgleda okej, ali kakva je u glavi to je veliko pitanje. Kaci ne stoje te pantalone sto nosi, ove ostale
Та Џајићка није ни 20 година напунила а већ уградила силиконе у сисе и уста...
Нек је све али природна а не да храни децу силиконом...
« Poslednja izmena: 12. Jul 2013, 20:32:20 od YuWarez »
tja, ova lista me nesto nije odushevila. Dzajicka fizicki izgleda okej, ali kakva je u glavi to je veliko pitanje. Kaci ne stoje te pantalone sto nosi, ove ostale
Та Џајићка није ни 20 година напунила а већ уградила силиконе у сисе и уста...
Нек је све али природна а не да храни децу силиконом...
Ja ne verujem da ce ona ta usta da koristi na deci
FILIP: Stanija i moja mama ispijaju kafe zajedno! STARS, 10:59, 15.07.2013.Autor: Blic
Pošalji e-mail Odštampaj tekst Moja majka je oduševljena Stanijom i ispijaju kafe zajedno. Postaće najbolje drugarice, rekao je Filip
Lidija i Petar, roditelji manekena Filipa Panajotovića, upoznali su Staniju Dobrojević, njegovu ljubav iz rijaliti šoua Farma. Filip kaže da su njegovi roditelji prezadovoljni njegovim izborom devojke. Stanijina mama Slavica već odavno je prihvatila ćerkin izbor. Još samo da se roditelji upoznaju.
"Mi smo presrećni. Ne razdvajamo se od kad se Farma završila. Moja majka je oduševljena Stanijom i ispijaju kafe zajedno. Postaće najbolje drugarice", rekao je kroz smeh Filip.
"Stalno smo kod Stanije u Novom Sadu, ali smo kod mojih proveli dva dana. Mom tati je bio rođendan, tako da je imala prilike celu familiju da upozna. Još samo da nam se roditelji upoznaju, i to je to", rekao je maneken na šta se nadovezala i Stanija.
"Fenomenalno su me prihvatili. Upoznala sam i babu i dedu iz Makedonije. Svi su došli da me vide", presrećna je starleta.
TUZLACI OČAJNI: Cecine pesme o Arkanu treštale na trgu! STARS, 12:08, 15.07.2013.Autor: EPK,Doznajemo.com
Pošalji e-mail Odštampaj tekst U Tuzli je izveden performans "Imitacija balkanskih zvezda", a najviše polemike izazvala je pesma Svetlane Cece Ražnatović "Grome moj"
Bosanci hoće da zabrane Cecu. U Tuzli je u subotu dramski studio Pozorišta mladih Tuzla pod naslovom "Imitacija balkanskih zvezda" izvela performans i izazvala velike polemike jer je puštena pesma Svetlane Cece Ražnatović "Grome moj".
Iako je reč o performarsu i umetničkom izražaju na kojem su se čule pesme Indire Radić, Jelene Karleuše, Halida Bešlića i mogih drugih folkera Bosancima je zasmetala Ceca i povela se velika rasprava.
Performans je bio neka vrsta izrugivanja trenutno popularnim pevačima, ali mnogi misle da je to urađeno na krajnje neprimeren način i neki zahtevaju da se čak javno zabrani slušanje pesama Arkanove udovice.
"Autor, režiser mora da pazi. Recimo evo baš ova Cecina pesma je posvećena Arkanu, "Grome moj" i to je javno rekla i kao sad u Tuzli grmi sve od toga", glasio je jedan od negativnih komentara.
VENDI AVINOM OCU: Guz*ću ga i ja ako ga već g*ze u Hrvatskoj! Vukelićeva je reagovala na izjave Ivice Karabatića, koji je pre nekoliko dana opleo po ukućanima "Velikog Brata"
Foto: Marko Todorović Vesna Vukelić Vendi reagovala je na izjave Avinog oca Ivice Karabatića, koje su usledile posle završetka rijalitija “Veliki Brat”. Da podsetimo, otac Ave Karabatić je opleo po ukućanima i istakao da su socijalni slučajevi i da su nosili stvari njegove ćerke.
Vendi, u svom maniru, nije štedela reči:
- Moram da dam odgovor tom anonimusu, koji je raskrinkan preko svoje ćerke. Nažalost moraću da im poručim nešto. Pošto sam čula da ga guze u Hrvatskoj, sad ću ja da ga guzim. Homoseksualci su prefinjeni, aristokrate, gospoda, a on je osoba pederskog karaktera. Uostalom, dete, tu Avu, napravio je samo da bi imao izgovor i alibi budući da je verovtano želeo da sakrije svoju pravu prirodu. Trpeli smo njegovu ćerku 40 dana! – rekla je Vukelićeva i nastavila:
- Da li treba da vidimo da li će svima nama koji smo bili bliski sa njom sada da izrastu dlake, njuške i rogovi! Nisu nam dali tetanus. Hoćemo li sad da počnemo da zavijamo na mesečini? Da li će se Uroš i Željko pretvoriti u vukodlake zbog toga što su neko vreme spavali pored nje. A sve to loše u njenoj prirodi – potiče isključivo od njega. Videćemo kad preležimo karantin da li ćemo preživeti boravak u istom prostoru sa članicom PP Karabatić – zaključila je.