a ja sam mislio da je lebron dzejms crni isus znas to ti je kada si iskompleksirani nepismeni crnja iz geta koji uspe da se probije i napuni dupe dolarima pa ti onda slava i moc udare u glavu pa pomislis da si bozji dar nama obicnim smrtnicima
Tupak je bio sve samo ne iskompleksiran i nepismen Anea je tu lepo rekla, kada nije naduvan, ne samo da deluje, nego je dakako i istina da je bio jako inteligentan, za jednog čoveka koji oca praktično nije ni imao, dok mu je keva bila okorela pajdomanka. O obrazovanju da ne govorim. A iskompleksiranost i velika muda ne idu jedno uz drugo.
Uzmi pogledaj njegove intervjue, imaš ih gomilu. Verujem da ćeš promeniti mišljenje, bar što se tiče njega i njegove kako kažeš nepismenosti. A ne ide ni nepismenost sa stotinama pesama koje je napisao.
Preporučujem intervju iz zatvora. Ima da se nađe na tubetu, uz prevod.
« Poslednja izmena: 11. Jul 2013, 04:00:19 od Raća_5 »
Ma, samo pitam... Eto... Dzej Z... mrzi me da kucam englesku varijantu... verovatno cu napisati rec pravilno... je proveo 6h repujuci na plejbek u likovnoj galeriji u svrhu performansa... da bi se ispostavilo da je performans u stvari snimanje spota...
E, sad... izgleda da se zaista trude da dokazu da su umetnost... sta li...
Koliko sam ja shvatio, ovi reperi sa zapadne obale se uvek nešto bune, traže revoluciju itd. a ovi njujorčani su klasični jevreji, lepo im je, ništa ne bi menjali.